Torzult szabadságfelfogás szimbóluma vagy jól felfogott gazdasági érdek számukra?
Vajon leosztották már egymás között, hogy legalizáció esetén melyikőjük hol nyit majd drogosboltot? felosztották már a területet mint a maffia?
Tuti üzlet lenne kiváncsi fiatalok és drogfüggők nem kevés pénzzel való lenyúlását legalizálni.
Persze, hogy nem ugyanaz. A 2 éves gyerek nem érti, hogy a konnektortól meghalhat, de egy 12 éves gyerek érti, hogy mi a droghasználat lehetséges következménye.
Megfogadtam, hogy végeztem a veled való társalgással, de ezt nem állom meg szó nékül: én két beírás között éppen most végeztem egy programbővítéssel az elbutult agyammal. Te mi szépet, hasznosat alkottál közben, míg ide írogatsz? :oP
VAn aki a drogfüggőségén és ezen a szenvedésen keresztül ismeri meg önmagát. Tudod, minden ami az emberrel történik az életében, ezt az önmegismerést szolgálja. Végső soron minden értem van. (hinni?:))
Mondhatsz. Megértem, hogy nem akarod őket sitten látni.
"Szóval sztem baszott sok pénz van a fű és tsai illegális terjesztésében..sztem első körben azokat kellene sittre vágni."
Ennél jobb megoldás az államilag ellenőrzött terjesztés. Ekkor nem kell senkit sittre vágni, mert a mostani dílerek simán kikopnak majd az üzletből, mint Al Capone a szeszbizniszből a tilalom feloldása után. Őt adócsalásért vágták sittre, no az itt is mehetne :o)
Már ember. Inkább azt akartad mondani, hogy olyan ember, mint amilyet én szeretnék belőle csinálni az elmémben lévő kategóriáknak, mintáknak megfelelően.:))
Nincs ezzel semmi baj. Formáld a saját képedre a gyerkőcöd, aztán majd később rájön, hogy mikor beszél és cselekszik belőle a szülő, a nevelés. Szükségszerű ez.:))
Van 1 haverom, tavaly nyáron megházasodott, és az első veszekedésüket a feleségével így jellemezte: a szüleink veszekedtek.
Azért nem gondolom, hogy erre a fajta szenvedésre van szüksége valakinek, hogy egyszer ember legyen belőle.
Annyi más probléma van a világban. Ami elkerülhető, azt el kell kerülni, amitől megóvható egy kiskorú, attól meg kell óvni. Mindent úgysem lehet elkerülni, és mindentől úgysem lehet megóvni.
Most igazából nem velük vitatkozunk, hanem a bennük lakó droggal.
A múlt rendszerben egész szépen meg volt ez oldva. Sokkal színvonalasabb kultúránk volt, mint a rendszerváltás óta.
Mondjuk összeakadsz valaki olyannal, mint én, aki habozás nélkül felnyom. És nem a kis közrendőrnek, aki egy grammért elenged, hanem olyan helyre, ahol konkrétan megszívod. Úgyis szeretsz szívni. Derékba törik az életedet.
Én is betiltatnék minden kereskedelmi csatornát, mely nem elég színvonalas
az tudja megítélni, aki tiszta. mert aki nem tiszta, az a befolyásuk alatt áll.
Nem arról megy a vita, hogy én szívom-e vagy passzolom. Az már el van döntve. Itt most arról van szó, hogy mások dönthetnek-e ilyen szabadon.
Akkor a gyilkosság esetében sem indok vagy érv, hogy tiltja a törvény?
jelenlegi rendszerben ha valaki drogozik, akkor bűnöző
Ha már így kérdezed, ha rajtam állna, mindenkitől elvennék a gyerekét, aki drogozik.
Analizálásod meg elég fura annak fényében, hogy te vagy a drogos, én meg az egészséges ember, úgyhogy inkább ne erőltesd
és hát nem mindenki olyan karakán jellem, mint például én, sokaknak van szüksége törvényi útmutatásra ahhoz, hogy el ne tévelyedjen.
Nem eszmét cserélni járok ide, hanem véleményt írni.
A drogos véleménye az utolsó a fontossági sorban.
Nem vagyok a demokrácia híve.
valószínűleg nem volt meg a napi adag, ugye? No, menj egy kicsit lopni, hogy meglegyen rá a pénzed, hátha lenyugszol.
néha valóban szeretek erőszakoskodni azokkal, akik rászolgálnak
Felőlem szívjatok, csak zárkózzatok be közben egy szobába, és ki se gyertek, ha lehet.
Részemről már vertem hülyére beszívott egyént,
A rendőrök is drogoznak.
Igen, szeretek drogosokkal személyeskedni. Baj? Nem bírod a gyűrődést?
Aki droglegalizációért harcol, az 99%, hogy drogos. Normális ember nem csinál ilyet.
A drogozásnak nem létezik kontrollált és ártalommentes módja (kérdezz meg szakembereket), így hát a drogozást valóban gyökerestül kell kiirtani a társadalomból.
Amúgy ti vagytok az élő példák, mennyire a markában tartja a drog az áldozatait. Foggal-körömmel ragaszkodtok ahhoz, hogy megvédjétek "jogotokat" a drogozáshoz.
Néha gondolkozni is kéne, és nem csak szajkózni a divatos irányzatokat,
Persze én szélsőséges vagyok, felőlem minden drogos felfordulhat, ha már olyan hülye volt, hogy elkezdte.
Mindannyiunk érdeke ugyanis az, hogy a fiatalok minél többen féljenek a drogtól, vessék meg
Elég nyilvánvaló, hogy normális szakember nem helyesli a droghasználatot, és nem
próbálja meg elbagatellizálni a káros hatásait, kivéve, ha maga is fogyasztó.
Persze egy alkotmánybíró nem szakember, hanem naplopó.
Nem vagyok gyűlölködő. A gyűlölködők mások itt. Én csak szórakozom veletek.
Én eleddig tőletek nem hallottam érveket.
Vigyázz, ne mondj nevet, mert azonnal feljelentelek.
Mert az embernek szüksége van a szenvedésre ahhoz, hogy felébredjen a formával való azonosulásból. Spirituális okokból. Tudom, ezt most nem látod be, de majd lesz idő, amikor a saját szenvedésedet is szükségszerűnek fogod látni, és úgy fogsz rá tekinteni, mint a legjobb dologra, ami történhetett veled. És ez nem ezoterikus duma, hanem tapasztalat. Meditáltam a saját fájdalmamra, és tudom, hogy mit lehet elérni a szenvedéssel. Ha tehát a szenvedés elől menekülsz, és a saját gyerekedet is óvod minden lehetséges szenvedéstől, akkor tulképpen nem csinálsz mást, mint a saját (+a gyerekedét) további szenvedésedet készíted elő. A szenvedésben meg kell látni vmit, és ha nem látod meg, akkor újabb és újabb lehetőségeket fog adni neked az élet, hogy meglásd.
De ez csak 1 vélemény, nem biztos, hogy ez az igazság.
Te döntöd el (objektíve), hogy mi a hátrányos másokra nézve? :)
1 drogfüggőség nem feltétlenül hátrányos ha tanul belőle az ember. Erre a tapasztalatra volt szüksége az életben az embernek. 1 drogfüggőségből következő betegségből adódó szenvedés nem hátrányos, hanem kifejezetten előnyös. Gyakorolni lehet általa a megadást, elfogadást. Ez nem fog neked tetszeni, mert te a szenvedés ellen vagy, gondolom a saját életedben is menekülsz a szenvedés elől. Így van?
Mit lehet azon félreérteni, hogy szerinted csak az nem fűfüggő aki nem szív 15 évig, de ugyanebben az időintervallumban többször fogyaszt alkoholt az nem függő.
egyébként Hollandiában vagyok szeptember óta ... kb 1-2szer szívtam amióta itt vagyok és be vallom hogy nagyon nem jön be nekem úgyhogy nem is teszem ... Ami szerintem a jó dolog ebben az hogy aki akar az szív és ha már szív akkor legalább jó minőséget szívjon .. Otthon van sok szívós ismerősöm és tudod mit, soha nem lehet tudni hogy mi is van a füvükben valójában.. Mivel lehet az keverve ?!?! Ez elég veszélyes dolog .... és hidd el ha akarnak akkor otthon is szívni fognak bármi áron is, ebbe őket a törvény nem fogja akadályozni