Keresés

Részletes keresés

mibi Creative Commons License 2007.04.23 0 0 467
Azért ezt a zagyvalagopt nem hinném, hogy komolyan kellene vennünk.  Ráadásul nem kéne olyasmnit is Fodor nyakába sózni, amihez köze nincs.  Pl. a CO2 korlátozást.  (Egyébként is, nem Tokyo, hanem Kyoto.)  Fodor elég balfácán a maga jogán is.  Minden esetre pontosan onnan folytatja, ahol abbahagyta.  Legalábbis a jelek szerint meglehetősen gyengén indít az új miniszterséghez.
Előzmény: Törölt nick (466)
mibi Creative Commons License 2007.04.22 0 0 464

Érdekes lenne tudni, hogy Fodor mit gondol az ország energiaellátásáról.  Nan ugye a Nabucco - Kék Áramlat vita.  Ez valahol környezetvédelmi kérdés is.  Aztán azt is jó lenne tudni, hogy szerinte kell-e újy atomerőmű, vagy a paksi bővítése.  vajon ezekre a kérdésekre mi a válasza?

itymeg Creative Commons License 2007.04.22 0 0 463
én újabban olvtam, hogy igaza vót ennek a vedresnek, és, valami nagy, országos bizottságosdi embertül; tudod, ehhez sem értek, mint forrással volt csak dógom, ugyanúgy, mint hidegrázást kaptam egy forrsáismertetés után, hogy egy fóldrajzhoz értő magyarázta nekem, így ne lehetett; nekem nem az a dógom, hogy természettudományosan el tudjak bírálni valamit, hanem csak ismertetni, mikor, hol, mit gondoltak miről
Előzmény: Törölt nick (459)
Derek Creative Commons License 2007.04.22 0 0 462

"ps: a fiam is vegyésznek tanult..és most ragyogó tanár a klasszika -filológia terén..."

Nobody is perfect:-))

Előzmény: varu2 (461)
varu2 Creative Commons License 2007.04.22 0 0 461

..szijaderek....

..csípem a diódat EZÉRT súgok a füledbe:

..a blazirt..és a bazíroz az két dolog..:))

..ps: a fiam is vegyésznek tanult..és most ragyogó tanár a klasszika -filológia terén...

.
Előzmény: Derek (414)
kifli Creative Commons License 2007.04.22 0 0 460
tudjuk. mi ezen a hír?
Derek Creative Commons License 2007.04.22 0 0 458
az egesznek az alfold ontozese miatt lehetne csak szerepe, de kozlekedes es aruszallitas tekinteteben zero.
Előzmény: itymeg (457)
itymeg Creative Commons License 2007.04.22 0 0 457
nem fogok rákeresni, de, majd leestema székrül, mikor olvtam, szerepel halvány segédfogalomként; pontosan úgy, ahogy Vedres megálmodotta; nem tom, Nemcsók vette-e elő, mert benne vagyon valami bizottságosdiban, de, nem halott ötlet ez!
Előzmény: Derek (452)
keselyoes Creative Commons License 2007.04.22 0 0 456
Kell egy jól érvelő ember a kormányba a kormánynegyed projekt fölgyorsítására, kell a spórolt pénz a hettita zsebekbe.
Derek Creative Commons License 2007.04.22 0 0 454
Te es az ironia:-))
Előzmény: Törölt nick (453)
Derek Creative Commons License 2007.04.22 0 0 452
Arra varhatsz ,mert nem lesz ilyen
Előzmény: itymeg (448)
mibi Creative Commons License 2007.04.21 0 0 451
Ami azt illeti, még nem is miniszter, de már is elég balfék módon intézi a dolgait.  mert hogy lehet úgy elvállalni egy pozíciót, hogy előtte nem egyezik meg a feltételekről.  A mai hír szerint ugyanis Gyurcsány semmit se ígért neki.  Így aztán hiába kötelezte el magát az új intézményei mellett.  Pontosabban, ha újat akar, akkor azt a már meglévők kárára teheti meg.  Ezzel egycsapásra sikeresen maga ellen fogja majd hangolni mindazokat, akik munkájára egyébként támaszkodnia kellene.
itymeg Creative Commons License 2007.04.21 0 0 449
a tavalyi árvízkor nem láttam, hogy töltötte volna a homokzsákokat!
Előzmény: Derek (446)
itymeg Creative Commons License 2007.04.21 0 0 448
én a Vedres féle, a Tiszát a Dunával összekötő hajókázható csatornácska megvalósítására várok!
Előzmény: Derek (444)
keselyoes Creative Commons License 2007.04.21 0 0 447

Fodor Gábor majd javít kiemelt fizetésével a statisztikai rekordon!

12%-al csökkent a közalkalmazottak reálbére az első negyedévben!

/Miniszterek,államtitkárok:25%-al nőtt!!/

Derek Creative Commons License 2007.04.21 0 0 446

Eppen azert is, ugye tokhulye vagy a vizekhez?

Es aztan nem tudhatod,hogy jovore milyen mennyisegu csapadek lesz.

Tavaly eppen apr 21-22-en tetozott a Tisza Szegednel de az egy extrem ev volt 1009 cm-rel, most 177 cm ami alacsony vizallasnak szamit ilyenkor ,de nem veszes.

Előzmény: Törölt nick (445)
Derek Creative Commons License 2007.04.21 0 0 444
Papiron mert meg egy vesztarozo sem epult meg.
Előzmény: itymeg (443)
itymeg Creative Commons License 2007.04.21 0 0 443
hát, én arra gondoltam, mert csak az az új; a Vásárhelyi terv nélküle már régen műxik; éppen tennap jelentette be MB, hogy mennyi pénzt kap a környezetvédelem; nagy részt ívóvízhálózat és szennyvízcsatornák
Előzmény: mibi (441)
mibi Creative Commons License 2007.04.21 0 0 442

"Fodor információnk szerint arra kérte a kormányfőt: támogassa abban, hogy a környezetvédelem nagyobb súllyal szerepeljen a kormány politikájában. Gyurcsány támogatását kérte a jövő nemzedék ombudmsanja tisztségének létrehozásához is, amit - a Vásárhelyi- terv felpörgetése, a szakhatóságok szerepének erősítése és egy stratégiaalkotó kutatóműhely fölállítása mellett - a poszt elvállalásának feltételéül "szabott" anélkül, hogy erre bármilyen garanciát kapott volna a kormány részétől. "

Azért ez is tanulságos dolog.  vannak feltételei, de nem kapott garanciát.  Máris elkezdték volna felmosni a toalettet?

mibi Creative Commons License 2007.04.21 0 0 441
Eccere többet is akar?
Előzmény: itymeg (440)
itymeg Creative Commons License 2007.04.21 0 0 440
az az új ombismanó
Előzmény: waxxablaze (438)
mibi Creative Commons License 2007.04.21 0 0 439

"Pártelnökjelöltként a programomban hangsúlyosan szerepelt a fenntartható fejlődés kérdése, amit az évszázad legnagyobb gondjának tartok, ehhez képest méltatlanul háttérbe szorult a magyar politikában. A terület súlyát kell tehát növelni, ezen belül szimbolikus, de fontos ügynek tartom olyan intézmények megteremtését, amelyek a környezettudatos gondolkodás erősítését szolgálják. "

A mai Népszabadságban megjelent interjúból.  Na most valaki mesélje el nekem, hogy mit jelentenek a szimbolikus intézetek.  Lehet rosszul látom, de az én agyamban ezek létrehozása nem szimbolikus, hanem nagyonis konkrét milliárdokban jelenik meg.

Előzmény: waxxablaze (438)
waxxablaze Creative Commons License 2007.04.21 0 0 438
mi?
Előzmény: mibi (437)
mibi Creative Commons License 2007.04.21 0 0 437
Azért elég riasztó, hogy Fodor egy új intézmény létrehozásával akar indítani.  Tán csak nem kell a hely az AzDSz csókosainak?
itymeg Creative Commons License 2007.04.20 0 0 436
Drága Ingyán!
tökéletesen igazad van; renccerváltás után létrehozták a köztisztviselői státuszt, akik abból éltek, hogy a részükre önkormányzatokra leosztott pénzet lenyúlják a rbotosoktól, a közalkalmazottakról; szemét Fehér József, a köztisztviselők ún. szagszervezeti főmuftija csak azzal volt elfoglalva, hogy minden pénzt maguknak biztosítson; a közalkalmazotti törvényt Vadász János dolgozta ki, világos normákkal, feladatmeghatározásokkal; és, kezdettől leírta, mekkora igazságtalanság, hogy az ellenőrzésre kijelölt köztisztviselők nullák; nekem is másnap adják kezembe a felmondást, ha nem csinálok ezerszeres hülyét a tőlem végzettségben is alacsonyabb, de, fenntartó önkorminál referensként kijelölt köztisztviselővel szemben; mert a közalkalmazottak értenek saját területükhöz, és, ha valakit egy köztisztviselő meg tunna fogni, akkor azonnal rúgják ki! de, nem volt elég egy 2"-res fizetéssel létrehozott, csak fenntartásukra knem elkülönített kaszt létrehozása, a fidesz létrehozta a főtisztvisleői kart; na, amit ezeknek fizetésképp és, elbocsátás esetén 4 éven át kifizetett sokmillió forint ölte meg a szakmaiságot; mert a főtisztviselők még a köztisztviselőkhöz képest is 3 3-ros bért kaptak, a közalkalmazottakéból elsősorban, de, a köztisztvisleőkéből is legalább egyharmadot elvittek; és ráadásul a fidezs politikai kinevezettek voltak, mint kenyérglalcsinos grespik lászló; és, amikor lett kormánybiztosság, MP alatt, Vadász János lett, de, fehér józsef, a köztisztviselők képviselője megsemmisítő támadást indított ellene; nehogy már a helyileg végrehajtásra kötelezettek megfogalmazhassák szakmai állásppntjukat, és, nehogy már nekik ne legyen dufla fizetésük és mellékes jűárandóságuk a vidéki talpasokkal szemben; már csak Szeteyben lehet reménykedni, hogy kibacca a hóra a fideszmaradék aktatologatókat, akik ilyen törvénytervezetket tunnak elkészíteni
Előzmény: Indián (433)
marcselló Creative Commons License 2007.04.20 0 0 435

Hát igen van benne valami.

Nem elég GÖRÉNY és élősködő ,hogy beférjen a csapatba!

Pávek úr Creative Commons License 2007.04.20 0 0 434
off
Igazad van, de:

»Végre az „ad arma!” – fegyverre!” – azt jelenti, hogy valahol a városban tűz ütött ki. S „nagybotos, kisbotos” ilyenkor azon nevezetes egyéniségek, akik a tűzoltásra hivatott tanuló ifjúságot kerteken és kerítéseken keresztül vezetik a világló veszedelem felé egyenes vonalban, s az érintett „gerundiumok” nem valami grammatikai formák, mint inkább hatalmas tölgyfa fustélyok, ólommal beöntve, amik egy ütésre minden deszkakerítést bedöntenek, s amiknek hatalmas öklű kezelői a legációi elekcióknál ez érdemeikért tizenkét ifjúval előbb választanak a sorban jog és igazság szerint.

Már most tehát tudunk mindent.«
Előzmény: itymeg (426)
Indián Creative Commons License 2007.04.20 0 0 433
"...a köztisztviselők feladata lenne, hogy a politikus megfogalmzza a célt, és ők, támadhatatlanul, flottul elkészítsék a törvényjavaslatot;

Nno, ez az, ami itten nem műxik, ugyanis azokat a szakembereket, akik értettek is valamihez, már régen elűddözték a közigazgatásból, lévén egy-egy kurzusváltáskó' a zőrkutyáig bezárólag rugdalták ki a népséget - és nincsen még1 garnitúra, aki válcsa őket... emléxel: egészpályás letámadás a jelszó... így aztán maratt nehány szent őrűtt, akik még ezt-azt meg bírnak óddani, de többségre egy sintértelep vezetéséccse lehetne rábízni...

A politikus meg azt kérdezi: a következő választásokra ez már hoz szavazatot? És ha nem, már nem is érdekli...
Előzmény: itymeg (429)
itymeg Creative Commons License 2007.04.20 0 0 432
én tartom a fogadást!
Előzmény: zuglo_14 (431)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.04.20 0 0 431
:-)

".....mert poltikában télleg több elfogadható egyed van a topont,..."

nono:-))))

nem hiszek én az hét törpébe:-)))
Előzmény: itymeg (429)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!