Keresés

Részletes keresés

Antisystem Creative Commons License 2007.03.18 0 0 12

Nem rossz. A párom fogatkozik, hogy ha valaha is dobozdíjas gyógyszert írnak fel neki, közölni fogja, hogy nem fizet egy petákot se, hozott üveget magával, a dobozt nyugodtan tartsák meg...

ÜdV

Előzmény: bbspy (3)
horst_fuchs Creative Commons License 2007.03.18 0 0 11

szvsz a fdiesz vezérkar ismeri a törvényt. tudták ők, hogy nem fogjűák elfogadni.

A plebsnek kell a rizsa, tudod, az alsó 2-3 millió nem olvastaz Alkotmányt(+népszavazási tv). Nekik így most úgy tűnik, némi fidesz-átmosással, hogy a gyf nem engedi, hogy népszavazzanak.

Elválik egymástól a látszat és valóság.

Előzmény: Antisystem (8)
artisan Creative Commons License 2007.03.18 0 0 10

Nem vetted a lapot !

Engem csak és kizárólag az ingyenes sör érdekel.

:)

Egyébként igazad van.

Előzmény: Antisystem (8)
Antisystem Creative Commons License 2007.03.18 0 0 9

Abszolút nem vagyok kiakadva. Kiváncsi vagyok, mit fog kihozni belőle az AB. Bár gyanítom, hogy a tulajdonhoz való alkotmányos jog kapcsán elmeszeli. Ha viszont valaki azt adná be, hogy mondjuk maximálják a sör árát korinként 100 Ft-ba, akkor már vakaródzhatnának szerintem:)))

ÜdV

Előzmény: horst_fuchs (7)
Antisystem Creative Commons License 2007.03.18 0 0 8

Nézd, amellett, hogy én a lehetőségekhez képesti maximálisan közvetlen demokrácia és népszavazás párti vagyok, de a FIDESZ felvetésein lehetett jókat vihogni, még abszolút pártsemlegesen is. Adva van egy országos párt, a vezetése tele jogászokkal, plusz egy mázsa jogi szakértő, és erre a Bihariéknak kell felhívni a figyelmüket, hogy a 2007-es tandíjról, vizitdíjról stb már nem lehet szavazni, a 2008-asról adják be...szóval ez azért vicc, nem tudom, hogy mentek át ezek a hölgyek-urak alkotmányjogból anno...

ÜdV

Előzmény: artisan (5)
horst_fuchs Creative Commons License 2007.03.18 0 0 7
szokásos, 2-3 évente eljátszák. Nem kell rajta kiakadni, kell ilyen is. Csak az kezd uncsi lenni, hogy mindig az ingyensörrel akarnak poénkodni.
Előzmény: Antisystem (-)
Antisystem Creative Commons License 2007.03.18 0 0 6

Szerintem ez régebbi, még anno a Kétfarkú Kutya Párt csinálta ezt a poént a tavaly tavaszi választási igérgetések kapcsán. Persze nem kizárt, hogy a mostani népszavazási felvetések ihletésére lett belőle AB-i ügy.

ÜdV

Előzmény: sashimi (2)
artisan Creative Commons License 2007.03.18 0 0 5

Az a baj, hogy a Te és a hozzád hasonlók poénnak tartják ezt a véresen komoly dolgot.

És még csodálkozunk azon, hogy ott tart az ország, ahol tart.

Előzmény: sashimi (2)
artisan Creative Commons License 2007.03.18 0 0 4

Akkor viszek egy-két üres üveget !

Előzmény: bbspy (3)
bbspy Creative Commons License 2007.03.18 0 0 3
Nemrég láttam egy kocsma előtt az alábbi hirdetést: "Ingyen pálinka", alatta kisbetűkkel: "minden üveghez"
sashimi Creative Commons License 2007.03.18 0 0 2
Poennak kivalo, hogy valaki nepszavast kezdemenyezett a tárgyban.
De én a fidesz kérdései altal felvetett problemakat maskent vittem volna el az abszurdig:.

Kerdesem:

1. A pő mindegeg, ha vildagár?

2. Kivánja, hogy a népszavazást követő évtől megszünjön a jövedelemadó hazánkban?

3. Kivánja, hogy a népszavazást követő évben minden közalkalmazott 50 % fizetesemelesben reszesuljon?

coboly Creative Commons License 2007.03.18 0 0 1
Gitt1let?
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.18 0 0 0
Nagy 0 a nap
Antisystem Creative Commons License 2007.03.18 0 0 topiknyitó

....

Másodszor tűzik napirendre az alkotmánybírák az Országos Választási Bizottság 573/2006. (X. 22.) OVB határozata elleni kifogás vizsgálata tárgyában készült határozattervezet. Az OVB az aláírásgyűjtő ív mintapéldányának hitelesítését megtagadta. Az íven a következő kérdés szerepel: „Egyetért-e ön azzal, hogy vendéglátó üzletek vendégeinek a sörért ne kelljen fizetniük?”

....

ÜdV

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!