Keresés

Részletes keresés

Ketteskati Creative Commons License 2007.03.11 0 0 129
Nem lesz! Március16-án lesz, mert a Vezénylőtábornok nem tudta jól elkergetni a koalíciót. És mindenkit jól lebasznak a politológusok, a fideszesek az árpádsávosok, na és a tv-sek. Rájönnek hogy az emberek nagytöbbsége nem vevő a cirkuszra ! Az orbánéra főleg nem! Kussoljonak és menjenek a jó büdös rohadt francba. Szégyentelen banda: beszavazták őket a képviseletünkre és munka helyett napról-napra rettegésben tartják a jóérzésű és normális embereket!
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.11 0 0 128

Elolvastam.De nem lettem okosabb.Én is elmegyek az ünnepélyre.Én sem akarok eröszakot.Senki nem akar.Ez oké.

De akkor hogyan és mitöl távozik a kormány "fürgén" ?

Előzmény: flyhi (126)
Phat_Mammma Creative Commons License 2007.03.11 0 0 127

Én már annyira félek attól, hogy egyre jobban kell félni a Zorbántól, hogy egyre jobban félek.

:-) 

Előzmény: paragrafus (125)
flyhi Creative Commons License 2007.03.11 0 0 126

hi,

http://magyarcentrum.hu/pub/0703/mirevarunk/

Március 15 - mire várunk?
nem tapsra:)
2007 márc. 11.

Abban gyakorlatilag mindenki egyetért, hogy március 15-én valaminek történnie kell, és abban is, hogy ennek a kormánynak nagyon fürgén távoznia kell. Adva van a két pont, már csak össze kell kötni őket valahogy, már csak az a kérdés, hogy mi van e két pont között, hogy mi fog történni, minek kell történnie, ahhoz, hogy elérjük a célunkat. Mit várunk Március 15-től?

paragrafus Creative Commons License 2007.03.11 0 0 125

Jó napot kívánok!

Föld S. Péter:

Félni és félni hagyni

Ezt is megéltük, pedig, ha nem csal az emlékezetünk, nem ezért küzdöttünk. 17 esztendővel vagyunk túl a rendszerváltozáson és most, néhány nappal az ünnep előtt, félve kérdezzük egymást: féljünk-e március 15-én? Meneküljünk vidékre, esetleg valamelyik szomszédos ország üdülőhelyére, ahol nincs mitől tartanunk? Vagy mutassuk meg, hogy nem félünk, maradjunk itthon, menjünk ki az utcára és közben, csak úgy magunknak, mondhatni belső használatra rettegjünk? Én úgy döntöttem, hogy nem félek. Talán csak egy kicsit: mert, bár tudom, hogy nem kell félnem, abban azért nem lehetek biztos, hogy azok, akiktől félnem kellene, tudják-e, hogy nem kell félnem tőlük? De kik azok, akiktől félnünk kell? És kik vagyunk mi, akiknek félnünk kell azoktól, akikről egyébként azt sem tudjuk, hogy kicsodák? Magunkról legalább tudunk valamit: magyar polgárok vagyunk – persze, nem abban az értelemben, ahogyan azt a Vezénylő Tábornok már egy ideje használja. Mi nem másokhoz viszonyítva vagyunk magyarok és polgárok, hanem sajátmagunk számára. Mi a Magyar Nemzetet akkor olvastuk, amikor ők még a Népszabadságot olvasták. Mi, akiknek nem kell félnünk, - és ezért tényleg csak egy kicsit félünk, de azt sem úgy, ahogyan ők szeretnék -, nem nagyon változtunk. Csak annyit, amennyi a korunk miatt feltétlenül szükséges. Kicsit megidősödtünk, lassabban futjuk a százat, mint évekkel ezelőtt, de az elveink és a tartásunk a régi. Ugyanazokért a dolgokért lelkesedünk, mint korábban, és ugyanazoktól a dolgoktól undorodunk, mint annak idején. Nem félünk az árpádsávos csőcseléktől – csak undorodunk tőle. Mert nem a mi ízlésünk szerint való a nemzeti ünnepen öklöket rázni, üvöltözve hadonászni. Biztos bennünk van a hiba, a polgári neveltetésünkben. És attól sem félünk, legföljebb a gyomrunk háborog, amiért a Vezénylő Tábornok az övéi között, némi freudi elszólástól vezérelve, véletlenül az „élettér” kifejezést használta a „lakótér” helyett. Tudjuk, nem úgy gondolta. Akkor sem úgy gondolta, amikor néhány évvel ezelőtt „kitartás” köszöntéssel búcsúzott el a hallgatóktól a Magyar Rádió Vasárnapi Újságjában. Akkor volt mitől félnünk - most nem engedhetjük meg magunknak ezt a luxust. És valljuk meg, nincs is mitől félnünk: a Fidesz, bár ellenzékben van, garantálja a biztonságunkat. Legalábbis abban az esetben, ha úgy viselkedünk, ahogyan azt ők jónak látják. Nem teszünk félreérthető mozdulatokat, nem mondunk félreérthető mondatokat, nem gondolunk félreérthető gondolatokat. A Fidesz először arra szólította fel a rendőröket, hogy maradjanak otthon, vagy a laktanyáikban, ne zavarják meg a polgárok ünnepét. Később azt kérte, hogy a rendőrök viseljenek azonosító jeleket, és ne használjanak gumilövedéket. Végezetül azt üzente a rendőröknek, hogy védjék meg a békés tüntetőket a provokátoroktól. (Már Lenin sem nagyon tudta megkülönböztetni a provokátorokat a nemzeti érzelmű hazafiaktól – Sztálin pedig, tudjuk a történelemből, meg sem kísérelte.) Egyébként meg, mint mindig, most is igaza van a Fidesznek! Csak az a kérdés, ha a rendőr otthon marad, vagy a laktanyában malmozik, akkor miért kell azonosítót viselnie? Hogy a felesége, vagy az előjárója felismerje? És hol ne használjon gumilövedéket? A konyhában, húsklopfolás közben? Csupa megválaszolásra váró, nagy magyar sorskérdés. Mondjuk, talán nem ártott volna, ha a békésen randalírozókat is eligazítja a Vezénylő Tábornok! Hogyha már nem tudnak mást, mint rendet zavarni, akkor rajtuk is legyen azonosító! És az is dokumentálható legyen, hogy a dobálásra használt téglákat és betondarabokat melyik építkezésről emelték el! Tudni lehessen, hogy hol szerezték be a Molotov koktélokat, valamint a benzinnel átitatott zoknikba bújtatott briketteket? Demokrata az, aki nem fél, szokták idézni Bibó híres gondolatát. Tegyük hozzá: és az, aki nem kelt félelmet. Nem vonultat fel tüntető tömeget a neki nem tetsző politikusok háza elé, nem dobál tojással, naranccsal, nem áll el utat, nem gyújt fel parkoló gépkocsikat. Nem lenget letűnt időket idéző lobogókat, nem terjeszt uszító könyveket, folyóiratokat. Demokrata az, aki demokratikusan él és gondolkodik. Nem mondja, hogy nincs semmi baj az árpádsávos zászlóval, amikor ő maga is tudja, hogy hát azért vannak vele gondok. Nem sok, mindösszesen csupán annyi, hogy magyar állampolgárok egy nem elhanyagolható hányadában kellemetlen emlékeket idéz fel. A Vezénylő Tábornok nemrég bejelentette, hogy nem kell tőle félni - ő nem akar már az ország miniszterelnöke lenni. Örülnénk is, ha nem tudnánk, hogy a Vezénylő Tábornok úr csak viccel velünk.

zuzmacs Creative Commons License 2007.03.11 0 0 124
:-)
Előzmény: Intelligencs (123)
Intelligencs Creative Commons License 2007.03.11 0 0 123
Teljesen korrekt írás. Én is abszolút így gondolom.
Előzmény: zuzmacs (107)
írok Creative Commons License 2007.03.11 0 0 122
Ez az ország olyan mint a fradi, tele tehetséges emberekkel, de a vezetőink szart sem érnek!
videoplayer Creative Commons License 2007.03.11 0 0 121
nem lesz. mármint lesz, de erőszak nélkül, és nem "balhé"
stewes Creative Commons License 2007.03.11 0 0 119
Ez a betűtenger milyen nyelven íródott? Súlyos helyesírási hibákkal tarkított, többszörösen összetett mondat. Alig akad helyesen leírt szó. Próbáltam kihámozni a mondandód lényegét. Nem könnyű! Ha helyesen értelmeztem, akkor azt mondom: megértelek.
Előzmény: JEFFREY (97)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.11 0 0 118
...meg ha valaki képtelen a saját anyanyelvén helyesen írni, az is kisugárzik.
Előzmény: JEFFREY (98)
egyenlítő Creative Commons License 2007.03.11 0 0 116

Habáár hála az Istennek Morvaiék kb 200 idegen megfigyelöt is meghivtak az ünnepségre.

"A büntetőjogász kitért az MTV ostromára is. Mint mondta, hiba a felelősséget kizárólag a vandálok nyakába varrni. Az ELTE docense szerint ez annak ellenére így van, hogy férje, Baló György kocsiját is felgyújtották aznap éjjel. Ezt csak a tévében nézte Sára lányával, aki "egy gyermek igazságérzetével természetesen a hazug miniszterelnök ellen felkelők pártján állt". Azt a későbbiek folyamán ugyanakkor nem értette, hogy "azok, akiknek szurkol", miért gyújtják fel a család autóját."

Hát miért kell ide külföldi megfigyelő? Még egy gyerek is tudja, miről van szó (amíg fel nem gyújtják a család autóját). Amíg csak a brutális rendőr fejeli le a békés demonstráló bakancsát, addig minden világos.

Előzmény: Törölt nick (79)
toloba Creative Commons License 2007.03.11 0 0 110
Persze, hogy nem veszik tudomásul, mert akkor bebukják a hazugságaikat...
Előzmény: Törölt nick (108)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.11 0 0 109
"hísz anno 72-ben már kaptam a Hidon is a kokárdámért"
No igen, csak ezzel az a bokkeno, hogy 1986-ban szoritottak az embereket a Lanchidra.
zuzmacs Creative Commons License 2007.03.11 0 0 107

Idézet. Nekem tetszik...

http://jezusmaria.freeblog.hu/archives/2007/03/

Marque11 Creative Commons License 2007.03.11 0 0 106
fizetett kessért dolgozó provokátorokat

Nekem ez október óta nem világos.
Amikor 5 marha felgyújt egy autót, akkor csőcselék. Amikor beviszi őket a rendőrség, akkor forradalmárok. Másnap a hírtv elemzésében provokátorok.
Sose tudjuk má meg kik voltak?? :-))
Előzmény: Törölt nick (79)
prérikutya Creative Commons License 2007.03.11 0 0 102

Na már most, az sem volt véletlen, hogy most hozta az USA Külűgye a jelentését Magyarországgal kapcsolatba az emberi jogok és okt 23.-on kapcsán,

Szerintem amerika csak kussoljon az emberi jogok tekintetében......

már a Székelyhímnusz alatt örületes pufogtatás és hangzavar volt.Erről ennyit.

Magyarán a Fidesz rendezői már ekkor tisztában voltak vele (bár szerintem már előbb is), hogy gáz van, akkor minek a francnak nyomatták még a Székelyhimnuszt is?????

lendületlenül Creative Commons License 2007.03.11 0 0 101

Pont úgy,mint '73-ban.

Előzmény: Libera nos, Domine! (100)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.03.11 0 0 100
Nem lesz balhé. Aki balhézni kezd, azt a rendőrök - kínosan jogszerű, arányos megoldásokkal, eszközökkel - leütik, mint a taxiórát.
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.11 0 0 99
Ez a fő baj. Nem a forradalom kitörését kellene ünnepelni, hanem a céljai elérését.

Fizetés és dícséret is akkor szokott járni, ha kész a munka, nem akkor amikr hozzáfogunk.
Előzmény: Törölt nick (68)
JEFFREY Creative Commons License 2007.03.11 0 0 98
Ha valikenek "mocskos a Lelke", az kísugárzik a klaviaturán át is.
Előzmény: edice petlice (96)
JEFFREY Creative Commons License 2007.03.11 0 0 97
Na de gondolj bele, ha egy megfígyelő kezében is lesz egy, és minden ok nélkül nekirontanak, ami úgye 23.-án is előfordult, hogy turistákat püföltek, akik bámulták az egészet, vagy épp söröztek egy krimoba.Nekem pl: a mai napig lelkiísmeretfurdalásom van azért a középkorú Holland házaspárért, akinek tolmácsoltam az Asztoriánál, és az Áldás alatt monták, hogy köszi, de Ők mennek és a Deáktér írányába índultak, s már a Székelyhímnusz alatt örületes pufogtatás és hangzavar volt.Erről ennyit.Én nem tudtam addig, hogy mi az hogy sokk, de nem fogtam fel, hogy állok a Blahán a Metrolejáratnál, és magyarázom, hogy merre menjünk a Villamossal a Moszkvatérre, mikor is a Villamosok leálltak és örületes füst és hangzavar.A párom rángatott le az aluljáróba.Otthon a Tv-n még bámultam kí a fejemből, s kb három hétig nem fogtam fel az egészet.A párom elmondta, hogy ezt nevezik sokknak, mivel van szaglása közel 40 év praktizálás után.Akkor kezdtem oldodni, mikor bárkível találkoztam "kíkiabáltam" az élményt.Ma már tudom, hogy nem félek, és nem hagyom magam megfélemliteni, hísz anno 72-ben már kaptam a Hidon is a kokárdámért, s még megvagyok.A szörnyű az volt, hogy akkor valamire számitott az ember, mert Diktatura volt, most állítólag Demokrácía. 
Előzmény: rtsrulez (94)
edice petlice Creative Commons License 2007.03.11 0 0 96
Azért evvel a jeffrey-vel párban elmennél egy universal dual-core debile machine-nek
Előzmény: rtsrulez (94)
rtsrulez Creative Commons License 2007.03.11 0 0 95
Olyan nincs hogy ne legyen, lasd 94.
Előzmény: jakobi (93)
rtsrulez Creative Commons License 2007.03.11 0 0 94
Ez csak azt jelenti, hogy a szokasosnal tobb lesz az 'arpadsavos' rendor...

Az MSZP-nek szuksege van a botranyra. Ha nem lenne, legfeljebb csinalnak.

Gondolj mar bele, ha nincs botrany, akkor a jonep esetleg a reformoknak csufolt rablogazdalkodas esemenyeivel foglalkozna....
Előzmény: JEFFREY (92)
jakobi Creative Commons License 2007.03.11 0 0 93
nem lesz
JEFFREY Creative Commons License 2007.03.11 0 0 92
Eddig több, mint 300-an jelenkeztek be megfígyelők az EU-ból és amerikából is.Magyar ill nemzetközi jogvédők, akik mennek majd minden helyszínre.Na már most, az sem volt véletlen, hogy most hozta az USA Külűgye a jelentését Magyarországgal kapcsolatba az emberi jogok és okt 23.-on kapcsán, ami nem hízelgő, hísz utána már tárgyalóba és bájos szövegeket adtak le Kormi oldalról, de azért bájos volt, mikor azt találta mondani a nagyembör Bene, hogy lehet hogy lesznek Rendörök, akik elvesztik a fejüket a megjegyzések kapcsán, akkor a Parancsnokuknak kí kell emelni Őket a csapattestből.Na ekkor dobtam egy hátast.
Előzmény: Major One (91)
Major One Creative Commons License 2007.03.11 0 0 91
Szerintem nem lesz.Aki normális az ki se megy,minden tv-ben ez lesz úgyis!
AS-220 Creative Commons License 2007.03.11 0 0 90

Nem. És nagyon zavar, hogy egy hatalommániás, többször bukott vezér által felhergelt tömegek megakadályozzák, hogy szabadon és békésen közlekedhessek a városban. Demszky már helyettem is a szemükbe mondta október 23-a előtt is és most is, hogy nem jó helyet választottak a pártgyűlésre.

Válasszátok meg a Duna jegén Orbánt királynak, vigyen magával mindenki két jégkockát!

Előzmény: Törölt nick (85)
orbitális bübüke Creative Commons License 2007.03.10 0 0 88
"rosszul tudod Pajor Tamás=/=szdsz=/=hitgyüli."

Hanem???
Mesélj.

Előzmény: Törölt nick (86)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!