A mai nap jó híre, hogy a határidőre leadott első osztályú nevezésünket elfogadták és mindent rendben találtak. Az már most biztos tehát, hogy a két kieső helyett az Újbuda TC és az ÉTV-Érdi VSE szerepel ősztől az NB1-ben.
hát én úgy figyelek, hogy annál már nem is figyelhetnék jobban:):)
egyébként leültem, mert félek, hogy a meglepetéstől hanyattesem. Mindenesetre ma van junius utolsó napja, és még van 15:49 perc a lezárásig, és utána reméljük hamar kiderül minden!
Ennek a nagy titkolozásnak,persze semmi értelme hisz egyszer ugy is elé kell állni az embereknek,hogy meg mondják a való igazat ami már nem lehet messze.
Holnap talán okosabbak leszünk hisz a nevezés határideje lejár!:)
Ugy hogy csak figyelj és várd az informáciokat!:)))
NA én ettől a durrantástól nem félek. Azt hiszem a többi csapat már a nagy bombákat eldurrogtatta, nekünk még egy petárdánk sem maradt. Igy lehet tülkölni az ökörköri vezetőségnek:)
Március 30-tól elkezdődnek a tárgyalások a kézilabdajátékosainkal a jövőről. Először a jelenlegi csapatunk játékosait szólítjuk meg a saját elképzeléseikről. Majd a klub részéről felvázoljuk a terveinket és a lehetőségeket. Vannak tervek, nevek a csapat további építésére, úgyhogy a fenti információk tükrében 2 héten belül kezd körvonalazódni a jövőkép.
Lehet már tudni valamit az Újbudáról?? Kiket igazolnak vagy valamit?? Mert a honlapjukon már kb. 3hete írták már, hogy bejelentik az érkezőket meg a jövő évi keretüket, de sajnos ez még mindig nem történt meg. :( Lehet, hogy nem indulnak?? Ha valaki tudja az érkezőket meg a jövő évi keretüket és, hogy mi van most a csapattal az írja meg lécci. Köszönöm
A hirek szerint a Pénzügyör-Spartacus csapatának anyagi gondok miatt szélnek kell eresztenie pár játékosát. Felröppentek a hírek,hogy több havi fizetéssel vannak elmaradva,ezért a játékosok szerződést bontottak és jelenleg csapatot keresnek. Neveket nem említettek,de annyit tudni,hogy 3-4 kezdö játékosról van szó (belső hármas poszton).
Nagyon sok sikert nektek lányok az újj csapatotokban!!
Két fantasztikus játékost veszit el az Újbuda!
Bár Kinga távozása már elég régota hir volt,de mivel ö képes leragadni a jelenlegi csapatánál lásd (Körösi) hosszabb ideig ezért ugy gondoltam ez is csak egy légböl jött találgatás!!
Szép volt csajok amit ebben a csapatban tettetek!!!
Szeretném megköszönni azt amit ezért a csapatért tettetek és kívánok nagyon sok sikert az új Érdi egyesületetekben. Remélem azért a vezetőség is meg fogja köszönni. Hogy jövőre mi lesz nélkületek, erre jobb nem is gondolni. Sajnos az öröm perceit a távozók megkeserítik, ugyanis jó lett volna a csapatot együtt látni jövöre is! Engedjétek meg nekem, hogy azt mondjam, hogy az egyik szemem örül a másik meg sír sőt inkább zokog a távozókért!!!!!!
Köszönjük az Újbudának, hogy megtett mindent a távozók itt tartásáért (hm???) és a jövőképről amiről minden portál máshogy ír! Nem baj itt lesz majd jun. 30 és akkor pontosan kiderül mi is lesz az Újbudával!
Először is GRATULÁLOK a CSAPATNAK!!! Másodsorban pedig megkérném a már év eleje óta fröcsögő, károgó monkey-kat, hogy: CSssssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhh!!! Ez most nem az ő idejük, nekik most KUSSS és takarodás a P-I.tcsÁBA!!! BAJNOK CSAPAT! BAJNOK CSAPAT! BAJNOK CSAPAT! Mégegyszer GRATULÁLOK az ÚJBUDA csapatának!
Hát gondolom,ha megtudod cáfolni a felsorolt nevek elmenetelét az Újbudátol de legalább 3!!!! név a legmeghatározobb,akkor nyilván örömmel veszik a csapat szurkoloi!!!:)))
Ha ez igaz, akkor most még lehetünk utoljára bajnokok (remélem a lányoknak van még ennyi energiája). Kinga legalább nem megy messze, ki lehet menni a mérkőzésére.
Ennyit arról, hogy mindent megtesznek, hogy összetartsák a csapatot. Egyébként én még hallottam a Burai, Szani, Kosik, Kicsi és Drávai elmeneteléről is, róluk tudunk valamit. Igy viszont ki lesz jövőre a csapat? Mikor lesz közlemény arról, amit már mindenki tud, hogy nem indulunk nb1-be? és valami jövőkép vázolása is jó lenne, mert itt sok ujbuda szurkoló el van keseredve, hogy megint csak 1 évig volt egy nagyon jó csapatunk.....
Nicko ezzel kapcsolatban te már egyszer kifejtetted a véleményed (most nincs kedvem megkeresni) de akkor nem gondoltam volna, hogy közelebb leszel a valósághoz mint azt gondoltuk volna!
Kiváncsian várom kik lesznek azok akik ezt jövőre is fogják igy vállalni.
Március 30-tól elkezdődnek a tárgyalások a kézilabdajátékosainkal a jövőről. Először a jelenlegi csapatunk játékosait szólítjuk meg a saját elképzeléseikről. Majd a klub részéről felvázoljuk a terveinket és a lehetőségeket. Vannak tervek, nevek a csapat további építésére, úgyhogy a fenti információk tükrében 2 héten belül kezd körvonalazódni a jövőkép.
Először is Radványit nem kirúgták, hanem felmondott. Másodszor ha megnézed a névsort a mérkőzésekről az a 3 játékos még mindig itt van és játszik. Harmadszor jó lett volna ha a kifizetik a pénzből csak ugye ezzel is tartozik az Újbuda. Negyedszer minden edzésen ott volt a Radványi, ötötször a bomlasztás belülről kezdődött bizonyos OIK meccs után.... Hatotszor akik elmentek visszaadták a szerelést (ne keverd a volt Golis játékosokkal)
Előbb nézz utána mit irogatsz.
Lesz itt még meglepetés, ez csak a jéghegy csúcsa.
Nyilván a vezetőség már elkésett, de ők tudják miért hallgatnak ennyire. Kívülállóként nem gondolom, hogy a KIRÚGOTT radványi tibornak kéne az észt osztania... Sajnos arról elfeledkezik, hogy 3 IFI és serdülő játékosára kifizetett az Újbuda 500 ezer forintot, abból kettő abbahagyta... természetesen a szereléseket lenyúlták ők is... Ahogy tavaly a hunniások is, így kénytelenek voltak újat venni. radványi pedig jobb ha kussol és befogja a pofáját, mert az ő havi 100 ezer forintja az önkormányzati támogatásból lett...
Havi 100 ezer forint ezért: a jétékosai ellene- és a kézilabda ellen fordultak (érdekes miután kirúgták a játékosok visszaszivárogtak...), és a 12 csapatos bajnokságban ősszel 10. volt a csapat... Edzéseket nem tartott, a meccseken pedig be volt szarva...
Úgyhogy radványi kb ennyit ér. És ha ennyire érdekli még az Újbuda sorsa, akkor még mindig nem kapott edző állást sehol. Amin mondjuk nem csodálkozom, hiszen edzőként, pedagógusként és emberként is BUKOTT ember