Keresés

Részletes keresés

urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 137
Hát te lehet, de mi európaiak itt ezzel úgy vagyunk, hogy az antiszemita arab bombázva jó. Mert az antiszemita arab egyben nyugatgyűlölő iszlámista is.
Előzmény: Hasuti Raktár (136)
Hasuti Raktár Creative Commons License 2007.03.27 0 0 136

Nyemám! Arab barátaink azért addigra szintén kitalálnak valamit.

Mi meg azért vagyunk, hogy mindenben  a  végsõkig támogassuk õket.

Előzmény: Törölt nick (135)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.27 0 0 135
Dehogy, nem ismered ezt a társaságot! majd kitalálják, hogy az ősi törvény úgy szól, hogy : hetedizigleg kell büntetni... Még 50 év múlva is meglesz a WK! S keresnek maguknak tevékenységet is, amiből jól megélhessenek!
Előzmény: Hasuti Raktár (129)
Hasuti Raktár Creative Commons License 2007.03.27 0 0 134
Tudom. Majd elhullanak zizegve, mint a száradt õszilevél. Nem fogunk zokogni utánuk.
Előzmény: urál (132)
Hasuti Raktár Creative Commons License 2007.03.27 0 0 133

Majd te megállapitod, hogy ki az aki ámenezhet?

Te vagy a mai kinevezett megállapitóember?

Mert átmentél a hetedikbe a póton?

Előzmény: Törölt nick (130)
urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 132
Ez az ügy sem a kárpótlásról szól! Itt a hivatásos náciüldözők megélhetéséről van szó.
Előzmény: Hasuti Raktár (129)
urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 131

Beláttam igazad van, kár foglalkozni veletek.

Ígyhát ebben a játszmában rám a közönyös mozizó szerepét osztották. Te vagy benzint öntő ember, a nájlonkák meg a tüzet üzemeltetik. Ez a szereposztás. Namost én mivel se zsidó, se cigány nem vagyok, az izgalmas történelmi pillanatokért meg egyenesen rajongok jól fogok szórakozni. Jobb lett volna, ha nincs tűz, vagy ha nem öntik rá a benzint, dehát, ez nem az én tüzem és nem engem fog megpörkölni se!

Képírónak meg egy haja szála sem fog görbülni. Akkor se ha történetesen tényleg bűnös volt, ebben is biztos lehetsz. Ma már igazi nyilasok is rehabilitációra kerülnek mégpedig egy MSZP-SZDSZ kormány jóvoltából. Egy ilyen Képíró igazi senki volt egy Kisbarnakihoz képest!

Előzmény: prenotalis (126)
Hasuti Raktár Creative Commons License 2007.03.27 0 0 129

Isten kegyes segitségével mindkét oldalról hamar átvándorolnak majd az utolsó mohikánok az Örök Vadászmezõkre.

Utána meg majd nem lesz miért , és nem lesz kiért , és nem lesz kinek kárpótolgatni.

Ámen!

Előzmény: urál (110)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.27 0 0 128
Csak helyesled és támogatod a hisztériakeltést! Egykutya!
Előzmény: prenotalis (126)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.27 0 0 127
60 év után? Te nagyon hülye tudsz lenni!
Előzmény: MolnarErik (115)
prenotalis Creative Commons License 2007.03.27 0 0 126

tisztázzuk: én semmilyen helyen nem vagyok.

Itthon vagyok.

egyébként meg mitől lenne hozzám hasonló ?

én nem vadászok nácikra

a többi nettó baromság.

harmicnas évestől, meg holokausztbizniszestől.

Ha Képírót rajtakapták és bebizonyosodik akkor elítélik.

Függetlenül a zsidózástól, nácizástól, vagy szerbezéstől.

Mindig akad valaki, aki másra mutogat: izraelre, komcsikra, az öreg kivénhedt emberre, vagy szerbekre.

lényegtelen. Ebben a történetben nem neked osztották a mondásbeli karaván szerepét

Előzmény: urál (123)
urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 123

Szart lehet kavarni, csak amikor visszaüt a dolog, az lesz kemény! Magyarországon per pillanat nyilas reneszánsz van kábé mint a harmincas években, ilyen szituációban a holokausztbiznisz legaljasabb figuráinak magyarországi akciói talán nem a legjobbkor jönnek. Amikor már Karsai (+mégegy cikke) is a hozzád hasonló alakokat bírálja, akkor már tényleg jó lenne észrevenni, hogy nagyon rosszkor vagytok, rossz helyen!

Előzmény: prenotalis (122)
prenotalis Creative Commons License 2007.03.27 0 0 122

de igenis érdekünk. Néhány nejlon, vagy náci szimpatizáns, mindig találhat valamilyen okot, apropót a másramutogatáshoz. Ez mehet a kukába.

A magyarigazságszolgáltatásnak egyetlen érdeke van. A joghatósága alá tartozó személyek ügyében minden lehetséges és releváns adatot, tényt igénybevenni, fetárni és értékelni.

pont.

ezen nem segít a szerbezésed, vagy zsidózásod.

Persze az ökölrázás alkotmányos jogod. Ki nem szar(ja) le :)

Előzmény: urál (120)
prenotalis Creative Commons License 2007.03.27 0 0 121
ugyanazt a baromságot hajtogatod különféle szóhasználatban
Előzmény: urál (117)
urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 120

Nem érdekünk egy szerb segítséggel zajló izraeli kampányban részt venni egy magyar állampolgár ellen, hogy aztán a legutolsó szerb fasiszta is erre hivatkozva vegzálhassa, vagy ölhesse a délvidéki magyart. Kurvára nem hiányzik az, hogy a holokausztból élő zsidók alágyújtsanak a magyarellenes szerb nacionalizmusnak!

Többek közt erről is szól ez a Képíró ügy jelenleg. De ez még a legkevesebb, a legfontosabb az, hogy egy háborús bűnösöket bújtató állam polgárai húzzanak a vérbe!

Előzmény: prenotalis (114)
urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 119

El vagy tévedve.

Előzmény: MolnarErik (115)
prenotalis Creative Commons License 2007.03.27 0 0 118

és a felesége abban a házban él ?

és valóban nem kapott a ház erdeti tulajdonosa semmilyen kárpótlást ?

Előzmény: borosodó (116)
urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 117

Ha egyenesen beszélünk erről az egész hercehurcáról, akkor röviden arról van szó, hogy adva van az Izraelben önjáróvá vált náciüldözés, ami bizony a megélhetést jelenti jónéhány embernek és külpolitikai legitimációt a zsidó államnak. Ezzel a szisztémával együttműködni csak akkor éri meg nekünk, ha mi is nyerhetünk rajta. Például azt, hogy a saját mocskos nácijainkat jól pofáncsaphatjuk e biznisz révén. Ha ezt nem tudjuk megtenni, mivel a náciüldöző Kft. és részvényesei annyira mocskos üzelmeket folytatnak, hogy minden szempontból több kárt okoz az ő jelenlétük a térségben és tevékenységük, akkor jobb elhajtani őket a francba, mivel arra nincs szükség, hogy velük együtt és miattuk a tisztes ügyek, tehát a saját kortárs nácijaikkal való elszámolás is tökéletesen bemocskolódjon.

Márpedig jelenleg ez az egész vérdíjas, magyar állampolgárokat a szerb nacionalizmus segítséggel üldözős cucc vér ciki és mocskosul nem hiányzik itt senkinek!

Előzmény: légycsapó (112)
borosodó Creative Commons License 2007.03.27 0 0 116

De a felesége él......

és a lopott vagyon még mindíg nem került elő......

ettől a zsidók még mindíg nem lettek kárpótólva.....

Előzmény: prenotalis (113)
MolnarErik Creative Commons License 2007.03.27 0 0 115

Ez az új divat? "nem én vagyok a náci, aki nonstop zsidózok, hanem a mocskos zsidók a nácik, én antifasiszta vagyok, azért küzdök a zsidók ellen."

Egyébként + egyszerűen felháborító, h a legfelsőbb bíróság sorra menti fel utólag a háborus bűnösöket.

Előzmény: urál (108)
prenotalis Creative Commons License 2007.03.27 0 0 114

nem idegen országok, hanem Magyarország nyomoz az ügyben. A WKP ehhez többletadatokat nyújt. Az ítélkezés a magyar igazságszolgáltatás dolga.

ergo nem idegen ország és még kevésbé annak áldozatául esik Képíró (ha bebizonyosodik a bűnössége), hanem a magyar igazságszolgáltatás tár fel eredményesen egy ügyet.

Ez pedig a magyar állam érdeke. És nem az, hogy az ügyet szőnyeg alá söpörgesse, noha (ha és amennyiben) az ítélethez beszerezhetők a terhelő adatok.

Előzmény: urál (110)
prenotalis Creative Commons License 2007.03.27 0 0 113

akkor most visszatérhetünk az eredeti felvetésedre (68), melyre végül te magad adtad meg a választ:

Azért az érdekes, hogy a háborús bűnöket itt a mainapig számontartják, és a zsidó vagyonba befészkelt (volt) ávosoknak semmi baja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vagyis számontartják és már tudod, hogy miért semmi baja. Mert meghalt.

Előzmény: borosodó (105)
légycsapó Creative Commons License 2007.03.27 0 0 112
Khmmm
Előzmény: urál (107)
MolnarErik Creative Commons License 2007.03.27 0 0 111

"Eddig nem voltak terhelő tények"

1944-ben, Hortyék bírósága elítélte, és a +szálló nácik utasítására érvénytelenítették az ítéletet. Hát számomra ez már több, mint terhelő.

Előzmény: prenotalis (97)
urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 110
Namost úgy látom, hogy jelenleg egyes izraeli állampolgárokon kívül senkit nem érdekel néhány idős magyar állampolgár. Az meg, hogy magyar állampolgárok idegen országok politikájának áldozatául essenek nem érdeke a magyar államnak.
Előzmény: prenotalis (109)
prenotalis Creative Commons License 2007.03.27 0 0 109

a magyar jog üldözi a háborús bűntettek elkövetőit.

Innetől fogva semmiféle alapvető érdekünk (mármint nekünk magyaroknak, neked lehet hogy igen) nem fűződik ahhoz, hogy egy háborús bűnökkel kapcsolatos eljárásban elutasítsunk olyan bizonyítékokat, amelyeket eddig nem tudtunk (önerőből) felkutatni.

A mi nácijainkhoz nem az izraelikenek van közük, hanem nekünk. Úgy gondolom a magyar igazságszolgáltatásnak minden adalékot, többletinfót, ami saját forrásból nem áll rendelkezésre köszönettel kell fogadnia, ha a célja nem az ügy eltussolása, hanem a valóság feltárása.

és ehhez nem eszköz a másra mutogatás (noha a Morel ügyet nem ismerem és még kevésbé a Wiesenthal központ vele kapcsolatos álláspontját).

A másra mutogatás ócska menedék, ürügy keresése, miért ne járjunk egy ügy végére.

Előzmény: urál (102)
urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 108
Azt szeretném, ha a zsidók nem lennének azok. Nem áll jól nekik! Nekünk meg külön szar, hogy ha a saját nácijainkkal szemben nem hivatkozhatunk arra, hogy lám a zsidók milyen patyolattiszták és milyen csúnya dolog a nácizmus. A Morel ügy folyamodványaként jelenleg pont azok nyakig mocskosak akiknek nem lenne szabad.
Előzmény: MolnarErik (106)
urál Creative Commons License 2007.03.27 0 0 107
Csak velem együtt, ragaszkodom ehhez az álláspontomhoz.
Előzmény: légycsapó (104)
MolnarErik Creative Commons License 2007.03.27 0 0 106
Csak azt akarod bebizonyítani, h te vagy náci.
Előzmény: urál (102)
borosodó Creative Commons License 2007.03.27 0 0 105

Ezt, még akkor hallottam, hogy a Péter Gábor egész délelöttöket ül a teraszon és semmit se csinál csak a galambokat nézi.

Erre egy író nő azt mondta, hogy: nagy a valószínűsége, hogy attól amit  lát, attól nem nagyon tud elszabadulni. Akkor ez, mozizik.

Előzmény: prenotalis (101)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!