A Fidesz elnöke szerint csak a rendőrségen múlik, hogy lesznek-e erőszakos megmozdulások március 15-én. "Ha nem értenék félre, akkor azt mondanám, hogy követeljük vissza a rendőrségünket, mert az a magyar polgároké". A rendőrség nem arra való, hogy a kormányfő beleegyezésével összeverje a békés polgárokat. Ha a kormány nem használja a rendőröket, akkor béke lesz március 15-én, ahogy béke lett volna október 23-án is - mondta Orbán Viktor
Húgocskám! Most szólok: egészen addig élhettek vissza a demokráciával, amíg ki nem robbantjátok a polgárháborút. Onnantól marhára érdektelen lesz, mennyit sikítotok a rendőrök azonosítói miatt.
Amúgy végiggondolnád, mit hordtál össze? "Egy rendőr, ha nincs rajta azonosító, nem rendőr, ergo agyontaposható tankkal." Bárhogy szépíted, bárhogy takargatod, ezt mondtad. Gratulálok.
Tegnap rájöttem, hogy márc. 15-én nem lesz itt semmi. Az okt. 23-ai rendőrrohamhoz is az vezetett, hogy előtte már több mint egy hónapja kint lakott néhány száz ember folyamatosan a Kossuth téren és ez irritálta a hatalmat. Aztán kiszorították őket a Kossuth térről, majd amikor délután vissza akartak térni, nekinyomták őket az astoriai tömegnek. Most nincsenek emberek a pesti utcákon és nem is lesznek. A Fidesz korábbi március 15-ei gyűlései a Várban voltak, Szerintem most is ott lesz. Aki balhézni akar az inkább Pesten balhézna.
normális helyeken a rendőrséég teszi a dolgát; de, itt egy nagy párt hergeli, ha intézkedni mer, akkor millió feljelentés, remélem, egy-két fideszesnek csak kiigazítja maj d a csőcselék az narcát, a rnndőrök meg nem fognak közbeavatkozni! amikor egy törvényhozó tudatosan követ el törvénytelenséget, ott már csak a józan, normális, törvénytisztelő állampolgárokban lehet bízni; ahol aparlament majdnem fele terrorista, az állami rndfenntartó szerveket akadályozza kötelessége teljesítésében, az mindent elmond; de, eljár hazudozni Brüsszelbe
Nézd, ha engem fejbebasz a gumibot az nekem kurva törvénytelen, de ha azér basz fejbe, hogy az ország rendjét fenn tarcsa az a több millió állampolgár szemében kurva törvényes.