Ööö.. Akkor én tévedtem. Ez nem a nyugati szektoros föld alatti lebujban lévő figura, aki ott van, ahol az elején be kell kolbászolni és a fali rejtekben megtaláljuk a pendrivot, kifelé jövet meg le kell szedni a szúrós szemű zombimókust, aki az agyamat bizergálja? Ja és Spoiler OFF :D
Na, ezt én is megköszönöm. Ugyanott akadtam el ugyanis. A vicc az az egészben, hogy tűzgömb is van, meg törpe is, én meg állat módjára lőttem meg gránátoztam a tűzgömböt, ahogy az alapjátékban megszoktam, addig amíg elfogyott a munícióm, de semmi baja nem lett. Akkor ezek szerint emiatt nem :))
Éppen meg is ehették. Én a szaggatás elkerülésére a switch_distance paramétert megnöveltem, ezért az események korábban zajlanak le, mint ahogy eredetileg a programozók tervezték, ezért Guide-nak már csak a hulláját találtam a Cordonban, ugyanabban a házban, ahol Foxot még az elején. De a hullától is megkapjuk az infót.
Akkor már csak egy lamer kérdésem lenne: sehol nem találom a Guide-ot, akitől megtudnám hogy hol van Pripjatyban a dekóder. Mondjuk tudom hol van, csak nem tudok bejutni a szállodaszobába. Gondolom akkor aktiválja a progi ha a PDA-ban feltűnik az aktív questek között, de ehhez meg kéne találnom a Guide-ot. Pamagítye, kto-nyibúgy!
Az OL2-ben már nincs anomália aktiválás, mert nem fért össze a mozgó anomáliákkal és korrupt mentéseket okozott. A laborban a fehér ruhás törpét is hagyományos fegyverekkel kell legyakni.
OL-ben működk? Végre valami olyan lenne amit még nem próbáltam... Kb negyedszer nyomom végig a játékot, mostanra már odáig alacsonyodtam hogy RPG-vel és gatlinggal irtom szegény banditákat és kezd kicsit uncsi lenni.
A röpködő tűzgömböt kell leszedni, az egy más fajta poltergeist. Az OL-ben a törpét anomáliával lehet elpusztítani. Kell egy bármilyen artefact (az előszobában van egy "vércsepp", abból tűz lesz), be kell tenni a pisztoly helyére, majd lőni. Pár másodperc után eldobja és egy anomália lesz a helyén. Abba kell belecsalogatni a törpét...
Ez a szívatás, hogy nem tudsz kimenni... le kell nyomni azt a tűzdémont vagy mi a fenét (a gránátokat nagyon nem szereti), utána magától kinyílik az ajtó.
Ha az Oblivion Lost-tal játszol, a tüzes izé helyett egy nyomi kis törpét kapsz. Veszettül tolja az arcodba a sebzést, mint egy hülye Yoda. Azt szerintem csak rpg-vel lehet kicsinálni.
Az x18as laborban vagyok és nem tudok kijönni mert "valaki nyomja kívülről az ajtót" valaki írja meg hogy hogy kell kijönni innen már 3 hete kinlódok ezzel a pályával. Valaki segítsen!!
A játék végén a következő dieót kapom: a manusz szétlő valami keltetőket, vagy mi a fenét, majd egy füves rétem lefekszik horpasztani majd egy szitakötő repül fel az égbe. Ez most melyik befejezés?
Első kézből majd megy egy újratelepítés, mert mint azóta kiderült, a SAITEK controllereket sem ismer i fel. Illetve, ha elkezdem telepíteni a drivert, csinálja míg világ a világ.
lehet, hogy valami hardvered fáradt el. Nálam a csúcsfagyást a Bioshock csinálta, volt valami a 6600-os shaderekkel benne, amitől kék halált nyomott az XP, és egyszer ezt állásmentés közben, úgyhogy annyi volt a játékállásnak. Olyat, hogy más programokra is hatással legyen ilyesmi, még nem láttam. Szerintem hardverbaj. Esetleg egy dxdiag mindentki-mindentbe manővert megpróbálnék.
Nekem meg időnként 14-15 köré leesik az fps az Oblivion Lost modban, pl. amikor Borov gyárába be kell menni, és egy kábé 10 állatból álló kutyafalka, plusz egy csomó mutáns patkány, meg néhány, valami mutáns macskafélének tűnő dög betámad. Ugyanitt az alapjáték 1280-on, minden maxon, DX8 renderinggel nemigen megy 40 alá. Na persze ott nincsenek állatok ennél a résznél. Gondolom, megpörgeti a szegény öreg P4-est ennek a sok AI-nak a megkonstruálása. Meg a grafika is lassabb, mint az alapjátékon, nyílt színen 1024-en hoz egy kicsit alacsonyabb fps-t, mint az alapjáték 1280-on. Zárt térben a kettő azonos fps-t nyújt. Nyilván, mert a modban van valódi időjárás, meg alapból is sokkal szebb, még valamiféle egyszerűbb bloom is van benne, ha nem is komplett HDR, mert a nap realisztikusabban viselkedik.
Gondolom ha mékod van és leesik a tetőről a sniper, akkor van még nála skuló. Egyébként nem nagyon hiszem.
Azt hiszem ráfáztam: Gondoltam egy merészet és átmásztam az erőműves pályára. Araszolok előre, lövöm az ellent. Megjönnek a Mi-24-ek csapatban. Na jól kifagyott a jááték, de úgy, hogy azóta alig indul el más játék (se NFL, se Rainbow/ Vegas) Köszönöm a programozóknak. Ja és azóta a STALKER mentett állásait sem lehet betölteni. Tölti, aztán mikor indulna a móka kilép. Ezt szintén köszönöm. :(