Keresés

Részletes keresés

zogu Creative Commons License 2007.02.07 0 0 87
Ez a rettegő is szadiszavazó.
Előzmény: Törölt nick (77)
Tarzaan Creative Commons License 2007.02.07 0 0 86
Azok a tüntetők sokkalta kevesebb kárt okoztak, mint amibe a sok exkommancs-állibsi kerül az országnak.
Előzmény: Pripet (29)
Tarzaan Creative Commons License 2007.02.07 0 0 84
Nem inkább valami olyasmi várható,  hogy valamilyen V.. nevű közismert neonáci békaembernek öltözve ürgebőrbe csomagolt bombákkal kívánja meggátolni Fletó Fletovics generalissimus országmegváltó reformjait?
Előzmény: Pripet (-)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.02.07 0 0 80
Az én szavazatom nem ezen múlik. Gyurcsány akármilyen balfasz azért legalább megpróbál valamit tenni. Orbán meg mást se tesz már 5 éve, mint bármit megakadályoz. Ha majd a fidesz kirúgja Orbánt oda ahová való (a civil szférába a felesége szoknyája mellé emlékiratokat írni, esetleg a jogász végzettségéből megélni) , és előáll egy higgadt programmal, ami nem scak abból áll, hogy vissza az ingyen egyetemeket, vissza a kedvezményes gázt, vissza a mittudomén még mit,  - szóval mindazokat, amikről már az okosabbak 1989-ben tudták, hogy ezekről le kell mondani, mert nem lesz rá pénz, erre nem elég az emberek adója...  no majd akkor boldogan szavazok másra, nehogy azt hidd, hogy nekem annyira jó érzésd mondjuk Szekerest, meg Ujhelyit, meg Lendvay Ildikót (akit amúgy eszes nőnek tartok, scak a vegetatív neurózisa zavar kurvára) naponta látni... meg arra gondolni, hogy min.elnök váláts esetén Kis Péter a lehetséges utód...
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.02.07 0 0 79

Ezt mégis hogyan gondolod a gyakorlatban???

Mondjuk ne is ennél a példánál maradjunk, hanem élesebben. MOndjuk az NBH tudomására jut, hogy a közeljövőben, valmelyik metróvonalon valamiféle merényletet akarnak elkövetni.

Közeljövőben (mikor is? pontosan?)

valamelyik metróvonalon (hol is, a földalattin, az 1-es vagy a 3-as metrón? )

valamiféle merénylet (mivel, kicsoda mennyi áldozatot követelne stb...)

Szóval én nem vagyok ösmerős az NBH berkeiben, de gondolom nem oylan jeletések futnak be oda, hogy mondjuk "A 3-as metró vonalán Kőbánya-KIspest állomáson február 16-án délután 16.00 óra 34 perckor Horvárh Jenő szappankészítő kisiparos 3 méter hatósugarú glicerinnel működő bombát akar robbantani".   

Ha meg nem, akkor mi a teendő? MOndjuk csak ilyen ifó jön be, hogy "tudomásunkra jutott, hogy a budapest metróvonalat is számba vették, mint lehetséges terrortámadás helyszinét, különös tekintettel a frekventált csomópontokra a következő hónapokban".

Na most ilyenkor mi a teendő? Le kell zárni eleve az össszes metrót esetleg hónapokra? Így tényleg nincsen alkalma ott robbantgatni a brigantina, viszont jó eséllyel rohamozza meg a békés budapesti utazóközönség a Kossuth teret, hoygaszondja "Vissza a metrónkat! Hülye Gyurcsány hazudik" és más hasonló transzparensekkel....

Előzmény: twist (72)
Derek Creative Commons License 2007.02.07 0 0 78
Ezt konnyen megigerheti.mert eddig sem szavazott,ha jol tudom:-))
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.02.07 0 0 75

Nekem valóban nem bűn. Mert jobban szeretem az "esemény" nélküli politikai naggyűléseket. És legyünk őszinték - bár tisztában vagyok vele, hogy most sok állandóan ide beírkáló olvtársamnak az elevenébe tapintok, hiszen maguk is vastagon benne vannak ebben a halmazban, és nagyon gyakran éppen a tettlegességüket vezetik le azzal, hogy mondjuk engem lekomcsizzanak - minden ilyen alkalommal eljövend a politikai bohócok nagy napja. Akik soha semmikor nem kapnának mandátumot, mert még ajánlást se tudnának szerezni, mert hogy úgymondjam metális kihívsokkal küszködnek eleve...  és ha létezik valami módszer, amire esetleg hivatalos magyarázatot/ürügyet találnak, hát egye fene.

Választani lehet szabadon, tüntetni lehet, sztrájkolni lehet, a lehető legteljesebb sajtószabadság van, még az oylan kloáka szagú írott sé elektromos sajtótermékeket is csak nagynéha regulírozzák meg  - nekem, ennyi bőven elég.  

Előzmény: Törölt nick (69)
protexin Creative Commons License 2007.02.07 0 0 74
Én azt nem értem ezek a komcsilibsik miért mindig a szlovákokkal jönnek?
Előzmény: twist (72)
protexin Creative Commons License 2007.02.07 0 0 73
"Na és mi van, ha igaz?"

Az jó lenne, de kicsi rá az esély.

"Na és mi van ha blöff volt?"

Hayudtak egy nagyot és sokkal nehezebb lesz a téma :DDDD
Előzmény: AliceCsodaországban (67)
twist Creative Commons License 2007.02.07 0 0 72

Egyetértenék én a civil véleménnyel is!

Nékem csak 1 helyen nem ér össze a szívem és az eszem szerinti véleményem!

Ha valóban fegyveres támadástól lehet tartani, akkor nem kéne oda kordon se!

Azt kell mondani az embereknek: Emberek!

Arról értesültünk, hogy itt akár lődözhetnek is, szlovák terroristák, vagy belső  ellenség.

KÉRJÜK Önöket, hogy ne is járjanak erre!

Vagy állampolgár nem veszélyeztetett?

Azt nem köll védeni?

Vagy megadni a lehetőséget az információval, hogy  LEGALÁBB magát védhesse?

Ne sétáljon már fiatal anyuka gyerekkocsival arra, ha TÉNYLEG veszélyes?

Vagy fiatal anyuka, meg a kocsiban lévő gyerek nem annyira fontos, hogy felhívjuk a figyelmét a veszélyre?

X dátum óta ott van az a kordon!

Azóta nem csak Gy.-re veszélyes, hanem az előtte elsétáló emberekre is!

Kormány a hallgatásával FELESLEGES veszélyhelyzetnek tette ki azt a több millió embert, aki azóta elsétált a kordon mellett!  

Ez még undorítóbb magatartás, mint ha az egészet csak hazudták volna.

Te nem így látod?

Előzmény: AliceCsodaországban (59)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.02.07 0 0 71

- "Elfoglalják a parlamentet Március 15-én?"

- Igen, de tegezz minket nyugodtan!

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Pripet (-)
zogu Creative Commons License 2007.02.07 0 0 70

"Ha blöff volt, és ezzel megakadályozták..."

Na és mi volna, ha az óvodások nem ide pötyögnének hülyeségeket, hanem a homokozóban hemperegnének?! 

Nem blöffel kéne megakadályozni az ilyesmit. Ha valaki(k)ről ilyet tud a titkosszolgálat, az(oka)t le kell tartóztatni, és kész.

Előzmény: AliceCsodaországban (67)
halkergető Creative Commons License 2007.02.07 0 0 68

Indításként említettem, hogy a parlament egyik kapujánál már történt egy robbantás, jónéhány éve. Ez tény, akár tetszik, akár nem! És akkor még talán azt sem tudta a köznép, hogy az álatald említett személy - nevezd ahogy akarod - a világon van.

Mi köze ennek a ténynek a 2006-os választások előzményeihez?

Előzmény: Törölt nick (64)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.02.07 0 0 67

Na és mi van, ha igaz? Ha történetesen nincsenek biztonsági intézkedések, és valahol valami faszkalap felrobbant valamit???? És természetsen ártatlan áldozatok lesznek??? Akkor ki lesz az, aki Gyurcsány felelősségét firtatja elsősorban???

Na és mi van ha blöff volt?

Ha blöff volt, és ezzel megakadályozták, hogy iylen Satu féle "fura emberek" (egyik reggel hallottam ezt a meghatározást az egyik politológustól, nekem nagyon teccett...) esetleg tönkretegyék a váalsztási gyűlést??? Akkor mi van? Olyan nagy bűn az?

Előzmény: Törölt nick (64)
ruttla Creative Commons License 2007.02.07 0 0 66

:D

Csak az qrv@ szvr ügy, hogy nem lessz a Dunán jég! :(

Így aztán nem tudják a Viki fejibenyomni a Koronát!

Kész blama!!!

Előzmény: Törölt nick (61)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 64
A 2006-os választások előtt hazudta a kurcsány. Emlékezz!
Előzmény: halkergető (58)
ayantaqe Creative Commons License 2007.02.07 0 0 63
szerencsétlen vadmarha hehe
Előzmény: Törölt nick (61)
Powersystem Creative Commons License 2007.02.07 0 0 62
Biztos vagy benne hogy nekem szántad a hozzászólásodat?
Előzmény: a lapító atya (56)
ayantaqe Creative Commons License 2007.02.07 0 0 60
hehehe
Előzmény: AliceCsodaországban (59)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.02.07 0 0 59

MInden szavaddal egyetértek.

Más: lehet hogy itt off: szóval ma találkoztam egy igenigen civil véleménnyel, a takaritónénink nyilatkozott meg kéretlenül és hivatlanul kordon ügyben. A jóasszony ebédnél megszólal, hogy "és mit teccik szólni ehhez a kerítésszagagtáshoz amit a fideszesek műveltek?" MOnodm ezt nem lett volna szabad, a feleskügött képviselőknek, a törvényhozó testület tagjainak nem szabadna nyíltan törvényt szegni. Erre azt mondja: "hát ehhez nem értek, de az a korlát ott nagyon csúnya! Gyurcsánynak le kéne bontania, aztán a helyére egy határvonalat húzni a földre, hogy aki itt ezen belül lép, az le lesz lőve!" Próbáltam neki megmagyarázni, hogy ez mégrosszabb lenne, sőt, és hogy ez lenne aztán az igazi törvénysértés, de nem vette a lapot. A végén azt mondta, hogy "jó jó, de akkor legalább inkább egy drótot húznának ki amiben áram van, az is jobb lenne mint ez a csúnya korlát..." :-DDD

Előzmény: Pripet (29)
halkergető Creative Commons License 2007.02.07 0 0 58

Nézd meg a 43-at.

Most akkor mondja már meg valaki nekem: Robbantottak a szlovákok, vagy nem?

Itt gyötrődök, kétségek között! T. Olvtársak! Szabad ezt tenni velem?   :-)))

Előzmény: Törölt nick (54)
kranführer Creative Commons License 2007.02.07 0 0 57
Még mindig.
Előzmény: a lapító atya (56)
a lapító atya Creative Commons License 2007.02.07 0 0 56

Mondjuk orbánék - lehetőleg munkaidőn kívül.

Egyébként már másik topic-ban is említettem, nem is oly rég, még ti - illetve elvbarátaitok - szorgalmaztátok lelkesen gyurcsányék dunába lövetését...

Tény, hogy ezek a topic-ok és hozzászólások igen gyorsan eltünedeztek a moderatúra süllyesztőjében, ettől még nem kéne álszent pofával érdeklődni, hogy ki...

Előzmény: Powersystem (8)
ayantaqe Creative Commons License 2007.02.07 0 0 55
Szöveg. Be vannak ijedve, kell a terelés. Ennyi.
Előzmény: porperos (51)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 54
Viccesnek tartjátok, de előjöttek ezek már szabóalberttel, bácsfidiana-bácsiboglárka nevű felbérelt emberekkel, csak azért, hogy a jobboldalt megbélyegezzék....
Hazudtak már szlovák terrorista robbantásokat is Magyarországra....
protexin Creative Commons License 2007.02.07 0 0 53
Hazudnak vagy blöffölnek?
Ürgebőr vagy nem ürgebőr? :DDDDDDDDDDD
A rizsát hagyjuk.
Előzmény: porperos (51)
kranführer Creative Commons License 2007.02.07 0 0 52
:-D
Előzmény: 32nick (49)
porperos Creative Commons License 2007.02.07 0 0 51
Pl szept 17 előtt nem voltak beijedve, és micsoda akció zajlott a tv ellen.

Onnantól kezdve nincs semmi olyan amire azt lehetne mondani, hogy biztos nem csinálnak olyat, hiszen itt kutúremberek élnek.
ayantaqe Creative Commons License 2007.02.07 0 0 50
Naa, jancsibácsi mögött ott massírozott félmillió rendes vörös katona, csak nem volt annyira betojva az öreg (akkor még fiatal)
32nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 49
Melyik kormány volt még ennyire beszarva? Pl. a Kádár az 50-es évek végén?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!