hamismatisse megallapitja igazhorvatzsolt azonossagat... nem rossz...
nem szoktam nezni a hianyzo hozzaszolasokat, irtozom attol hogy esetleg sajat muveimet csak ugy kirakja a retusatura... es megtortenik.. tehat jobb nem tunni ezeket...
az ember ir es nem olvas... illetve az ember ur es nem olvas...
érdekes, hogy tegnap még volt itt egy vicceskedő nick a 66 és 73 hsz között de kiretusálták, lehet, hogy nem is vicceskedő volt hanem maga a nagy munkáslevelező?
dojcsfür tompika biztos nem lehet HZS, tekintettel halovány értelmi képességeire, egy ilyen hosszú szöveget nemhogy megirni nem lenne képes, de még felolvasni is csak 4-5 részletben tudná...
szerintem DFT azért nem lehetett, mert neki bajsza van, ez arra utal, hogy ő egy becsületes magyar ember, akihez nem méltó az, hogy álnevek mögé bújva vádaskodjon.
Másrészt ő az apósa révén inkább a körkörös védekezésben érdekelt, nem a támadásban.
simicska sem lehet hiszen o jones gazdanak a legfobb disznoja. aki egy picitt egyenlobb az egyenlobbnel. neve nem jut eszembe de tutti nem horvat zsolt.
en gondoltam mar deutschra.
vegul is neve egy nepnek a neve. ilyen szempontbol tokre mindegy hogy nemet vagy horvat. vagy lehet hogy izgalmaban rosszul forditotta. es nemet zsolt akart lenni de az IGAZI nemet zsolt tiltakozott es elkezdett zsidozni. izraeli zsolt az nem volt franko, lett a horvat.
tomitol amugy sem idegen a nevek felvetele es elejtese...
szvsz tompika horvat zsolt.!
egyetlen gondom van ha kiderul akkor ujabb, komoly antiszemita hullam indulhat meg! es akkor nem sztalinrol, sztalinizmusrol fognak beszelni hanem tel avivrol es a tengelyrol.
szeretnem hatarozottan visszautasitani az itt megjeleno hozzaszolasokban jelentkezo inszinuaciot miszerint horvat zsolt esetleg orban viktor lenne.
mivel biztos es hatarozott informacionk szerint orban viktor identikus (IDENT) mr jones-al (akinek attributuma hogy nem jon vissza) igy teljesen kizart hogy szinten ident lenne horvat zsolttal.
keeretik a tenyeket (barmily keseruek is) tudomasul venni.
aader ur szinten ki van csukva mivel ader ur meg charles. a bronson.
egyre szimpibb vagy. sok a kozos bennunk. en is voltam parttitkar illetve voltam en is parttitkar illetve (mosdatlan szaj) voltam parttitkar is. vagy lehettem volna. ha mn-i magassagokba emeljuk a dolgokat akkor igen, lehettem volna parttitkar. lehettem volna oktato, nem ily toltotollkoptato...
de lenin elvtars is lehettem volna...
nem hiszem hogy onnan alakulnanak a dolgok hogy ki volt parttitkar. mert a parttitkarok koraan halnak...
amugy is eleeg ha RAFOGJUK valakire hogy parttitkar vagy az volt... ha meg nemigaz akkor jon az oszt jonapot.!
meg hatra is gondolkodik. szinte allandoan gondolkodik es agyaskodik... hallottam hogy a dusgazdag jelzot maria egy orokseg folytan erdemelte ki. homalyosan valami dusgazdag uzletember ferjrol is szolt a faama, akinek szarmazasa (bar ez eddig nem volt kerdes, a morvai krisztina fele magatokfajtak koze helyezte volna az illetot) olyan izee....
namarmost ha volt halaleset es maria itt all szabad vegyertekekkel akkor meg siman csak keresni kell a femme-t es eljutunk valameddig.
horvat zsolt egy asszony es maria szemet vetett horvat zsolt jovendo avagy jelenbeli partnerere.
No azért vannak kivételek, volt nekik is egy kis balkanyaruk, belekóstoltak a csajkába, meg ott volt a kolhoz. Ajajj! Én is pártitkár voltam. Ki is nyírtam rendesen egy pár embert. Neked elmondhatom, te olyan jóságosnak látszol.
semmi gond. csak meglepett mert a buszke tartasu jobbosok nem szoktak maguktol szemelyeskedni legfeljebb tehetetlen duhukben amikor a balos csurhe mar kiokadta magabol a slejmet meg a hanyadekot es rahanyta a jobbosokra.
akkor esetleg es talan. de maguktol, erre torteno provokacio nelkul? hiszen jobbosaink kifejezetten gentlemanok, mondhatnank uriemberek ha ez a keet fogalomkor osszekeverheto...
"Namármost erre mondják a talpig lovagias jobboldaliak, hogy nem jobboldali fogalmazta meg a véleményét, hanem valamilyen mocskos szoclib, aki a párt egységén rést akar ütni és meri feltételezni, hogy a jobboldal örökös spirituális vezérét valaki (vagy valakik?)le akarja váltani. Nem volt rest még Áder Jánost is képes volt ebbe a mocskos hazug történetbe belekeverni.
:)"
Mondjuk, ehhez az is kellett, hogy mocskoszsidóbérencbüdöskomcsikarvalytőke megvegye kilóra a hazátlan szellemi hómlesz Liszkayt, akinek az apja ÁVÓs volt, a nagyapja meg Kun Bélával gyilkolta a magyart.
raadasul most mar megszerezte az erintetti minositest is.
lehet hogy aader volt a tettes?
egy ordogi csellel megelozte azt hogy ot hutlennek tarthassak es alkalmat adott maganak husegnyiltakozat megtetelere... es kozelrol ismerte az osszeeskuvest hiszen TENYLEG ra gondoltak vezetokent akaar vezerkent is...
tudom a valaszodat...
hogy nem neznel ki ennyi sutnivalot aderbol. en meg azt mondom alamuszi nyuszi nagyot ugrik.
"Az már nem is lényeg, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak? Nagytudású !"
:)))
Talán nem kellett volna a Pravdában leközölni ennek a rejtélyes Mihály nevű úriembernek a levelelét, akkor nem lenne egyes mosdatlan szájú jobbosoknak most tele a szája. :)))