Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2007.01.19 0 0 83

hamismatisse megallapitja igazhorvatzsolt azonossagat... nem rossz...

nem szoktam nezni a hianyzo hozzaszolasokat, irtozom attol hogy esetleg sajat muveimet csak ugy kirakja a retusatura... es megtortenik.. tehat jobb nem tunni ezeket...

az ember ir es nem olvas... illetve az ember ur es nem olvas...

Előzmény: hamis matisse (82)
hamis matisse Creative Commons License 2007.01.19 0 0 82
érdekes, hogy tegnap még volt itt egy vicceskedő nick a 66 és 73 hsz között de kiretusálták, lehet, hogy nem is vicceskedő volt hanem maga a nagy munkáslevelező?
Előzmény: alfredoo (81)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.19 0 0 81
felhaborodottan keerem ki magamnak a tompikat eero szemelyes es undorito gusztustalan megtamadttatasokat.
banánfa Creative Commons License 2007.01.19 0 0 80
dojcsfür tompika biztos nem lehet HZS, tekintettel halovány értelmi képességeire, egy ilyen hosszú szöveget nemhogy megirni nem lenne képes, de még felolvasni is csak 4-5 részletben tudná...
Előzmény: freelance (79)
freelance Creative Commons License 2007.01.19 0 0 79

alfredoo,

szerintem DFT azért nem lehetett, mert neki bajsza van, ez arra utal, hogy ő egy becsületes magyar ember, akihez nem méltó az, hogy álnevek mögé bújva vádaskodjon.

Másrészt ő az apósa révén inkább a körkörös védekezésben érdekelt, nem a támadásban.

Előzmény: alfredoo (75)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.19 0 0 77

ata

jones nem lehet gyurcsany ur mivel gyurcsany ur meeg el sem ment, hacsak ugy nem, igy tehat nem is tud visszajonni. ahhoz elobb el kell menni...

Előzmény: Törölt nick (76)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.19 0 0 75

lnd

simicska sem lehet hiszen o jones gazdanak a legfobb disznoja. aki egy picitt egyenlobb az egyenlobbnel. neve nem jut eszembe de tutti nem horvat zsolt.

en gondoltam mar deutschra.

vegul is neve egy nepnek a neve. ilyen szempontbol tokre mindegy hogy nemet vagy horvat. vagy lehet hogy izgalmaban rosszul forditotta. es nemet zsolt akart lenni de az IGAZI nemet zsolt tiltakozott es elkezdett zsidozni. izraeli zsolt az nem volt franko, lett a horvat.

tomitol amugy sem idegen a nevek felvetele es elejtese...

szvsz tompika horvat zsolt.!

egyetlen gondom van ha kiderul akkor ujabb, komoly antiszemita hullam indulhat meg! es akkor nem sztalinrol, sztalinizmusrol fognak beszelni hanem tel avivrol es a tengelyrol.

picit feelve is irtam le logikus felfedezesemet!

Előzmény: Libera nos, Domine! (74)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.01.19 0 0 74
Ludovik Šimička
alfredoo Creative Commons License 2007.01.19 0 0 73

szeretnem hatarozottan visszautasitani az itt megjeleno hozzaszolasokban jelentkezo inszinuaciot miszerint horvat zsolt esetleg orban viktor lenne.

mivel biztos es hatarozott informacionk szerint orban viktor identikus (IDENT) mr jones-al (akinek attributuma hogy nem jon vissza) igy teljesen kizart hogy szinten ident lenne horvat zsolttal.

keeretik a tenyeket (barmily keseruek is) tudomasul venni.

aader ur szinten ki van csukva mivel ader ur meg charles. a bronson.

damm Creative Commons License 2007.01.18 0 0 66
Lehet, hogy ha megkérdeznék az illetőt, szokásos szerénységével csak annyit válaszolna a kilétét firtató kérdésre:
VAGYOK, AKI VAGYOK....
Callie Creative Commons License 2007.01.18 0 0 65
Meg kell nézni a hónap végén a fizetési listát, és kiderül.
AstraF16v Creative Commons License 2007.01.18 0 0 64
Csak nem Bencsik úr az? ;)
grugy Creative Commons License 2007.01.18 0 0 63
kicsit bonyolultan fogalmazol. Lenin nem lehettél, mert én beszéltem vele. Ez még AVH-s koromban volt, amikor a Bélával eladtuk ezt a Qurva országot.
Előzmény: alfredoo (62)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 62

grugy

egyre szimpibb vagy. sok a kozos bennunk. en is voltam parttitkar illetve voltam en is parttitkar illetve (mosdatlan szaj) voltam parttitkar is. vagy lehettem volna. ha mn-i magassagokba emeljuk a dolgokat akkor igen, lehettem volna parttitkar. lehettem volna oktato, nem ily toltotollkoptato...

de lenin elvtars is lehettem volna...

nem hiszem hogy onnan alakulnanak a dolgok hogy ki volt parttitkar. mert a parttitkarok koraan halnak...

amugy is eleeg ha RAFOGJUK valakire hogy parttitkar vagy az volt... ha meg nemigaz akkor jon az oszt jonapot.!

Előzmény: grugy (60)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 61

wz

meg hatra is gondolkodik. szinte allandoan gondolkodik es agyaskodik... hallottam hogy a dusgazdag jelzot maria egy orokseg folytan erdemelte ki. homalyosan valami dusgazdag uzletember ferjrol is szolt a faama, akinek szarmazasa (bar ez eddig nem volt kerdes, a morvai krisztina fele magatokfajtak koze helyezte volna az illetot) olyan izee....

namarmost ha volt halaleset es maria itt all szabad vegyertekekkel akkor meg siman csak keresni kell a femme-t es eljutunk valameddig.

horvat zsolt egy asszony es maria szemet vetett horvat zsolt jovendo avagy jelenbeli partnerere.

es igy utott vissza.

lehet krisztina horvat zsolt?

Előzmény: Wahkopem Zomos (57)
grugy Creative Commons License 2007.01.18 0 0 60
No azért vannak kivételek, volt nekik is egy kis balkanyaruk, belekóstoltak a csajkába, meg ott volt a kolhoz. Ajajj! Én is pártitkár voltam. Ki is nyírtam rendesen egy pár embert. Neked elmondhatom, te olyan jóságosnak látszol.
Előzmény: alfredoo (56)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 59

wz

na es ki nem lesz a kovetkezo scifi novella hose? haat az aki irja! szinte tutti az aader... bortonokrol nem volt benne szo?

Előzmény: Wahkopem Zomos (57)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 58

1stperson

szerintem tevecc... az meeg egy 'i' betus verzio volt...

Előzmény: Törölt nick (54)
Wahkopem Zomos Creative Commons License 2007.01.18 0 0 57
Kósa előre is gondolkodik.
Nem szeretne a következő sci-fi novella főhőse lenni.
Előzmény: alfredoo (51)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 56

grugy

semmi gond. csak meglepett mert a buszke tartasu jobbosok nem szoktak maguktol szemelyeskedni legfeljebb tehetetlen duhukben amikor a balos csurhe mar kiokadta magabol a slejmet meg a hanyadekot es rahanyta a jobbosokra.

akkor esetleg es talan. de maguktol, erre torteno provokacio nelkul? hiszen jobbosaink kifejezetten gentlemanok, mondhatnank uriemberek ha ez a keet fogalomkor osszekeverheto...

Előzmény: grugy (53)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 55

zuglo

en az otezrek oszlopos tagja vagyok es jobban tudok gyulolni mint paprikas krumplit fozni... ha ez kepzavar akkor legyen...

de a faaramaszasnal is jobban tudok gyulolni. viszont enekelni nem tudok de szeretek.

Előzmény: zuglo_14 (50)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.18 0 0 54

"Namármost erre mondják a talpig lovagias jobboldaliak, hogy nem jobboldali fogalmazta meg a véleményét, hanem valamilyen mocskos szoclib, aki a párt egységén rést akar ütni és meri feltételezni, hogy a jobboldal örökös spirituális  vezérét valaki (vagy valakik?)le akarja váltani. Nem volt rest még Áder Jánost is képes volt ebbe a mocskos hazug történetbe belekeverni.

:)"

Mondjuk, ehhez az is kellett, hogy mocskoszsidóbérencbüdöskomcsikarvalytőke megvegye kilóra a hazátlan szellemi hómlesz Liszkayt, akinek az apja ÁVÓs volt, a nagyapja meg Kun Bélával gyilkolta a magyart.

:)))

Előzmény: Törölt nick (49)
grugy Creative Commons License 2007.01.18 0 0 53
itt valaki személyeskedik? A terem-buráját.
Előzmény: alfredoo (46)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 52

sking

raadasul most mar megszerezte az erintetti minositest is.

lehet hogy aader volt a tettes?

egy ordogi csellel megelozte azt hogy ot hutlennek tarthassak es alkalmat adott maganak husegnyiltakozat megtetelere... es kozelrol ismerte az osszeeskuvest hiszen TENYLEG ra gondoltak vezetokent akaar vezerkent is...

tudom a valaszodat...

hogy nem neznel ki ennyi sutnivalot aderbol. en meg azt mondom alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

Előzmény: Törölt nick (49)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 51

wz

a gusanyi. allitolag. neki allott erdekeben.

a kosa ur, aki ilyeten modon fantazialt, miert nem vetett fel TOBB megoldasi lehetoseget.

kosa ur miert nem MUTATOTT orban urra? hiszen orban urnak IS erdekeben allt/allhatott a cikk megjelenese/megjelentetese?

most mar kosa urban sem bizhatunk? pedig olyan objektivnek probalt latszani...

persze gorbacsovot is mondhatta volna. gorbacsovnak valoszinuleg erdekeben allt/allhatott...

Előzmény: Wahkopem Zomos (31)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.01.18 0 0 50
:-)
Előzmény: alfredoo (45)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.01.18 0 0 48
"Igaz sokat hazudtak, de ezt csak kizárólag az ügyért és a vezérért tették."

Ugyan kérlek mi az a több mint 270 elvsztett sajtóper az utóbbi pár évben:-)))))
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.18 0 0 47

"Az már nem is lényeg, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak? Nagytudású !"

:)))

Talán nem kellett volna a Pravdában leközölni ennek a rejtélyes Mihály nevű úriembernek a levelelét, akkor nem lenne egyes mosdatlan szájú jobbosoknak most tele a szája. :)))

Előzmény: grugy (28)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 46

grugy

nyugodtan maradhatunk hiszen ez az en allitasom.

amugy miert is szemelyeskedtel? ez valami jobbos kedves szokas?

Előzmény: grugy (43)
alfredoo Creative Commons License 2007.01.18 0 0 45

zuglo

az en vekkerem belsombol vezerel es korniss micu nagyvezer keepe van rafestve...

Előzmény: zuglo_14 (42)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!