Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.07 0 0 5
"Es miert van ott az autopalyan a 100-as korlatozas?"

Természetesen mindenki hülye az autóson kívül. El is hinném, ha nem látnám a 95%-ánál az ellenkezőjét, hogy soha semmit nem tart be, amit nem kényszerítenek ki.
Előzmény: pasa_ (4)
pasa_ Creative Commons License 2007.01.07 0 0 4
Es miert van ott az autopalyan a 100-as korlatozas? Es kit veszelyeztet ott a gonosz 131-gyel szaguldozo? Plane amikor a hirek szerint mindenki annyival megy, es mint megtanultuk a kozlekedesileg legbiztonsagosabb sebesseg az amivel mindenki mas megy. Annal lassabb is csak fokozza a veszelyt.

Villogtatni meg csekkeket kuldeni konnyu, mi volna ha a rendorseg a valtozatossag kedveert a rendet orizne, vagy szolgalna es vedene. Mar ugy ertem az allampolgarokat.
Előzmény: Degeczi (3)
Degeczi Creative Commons License 2007.01.07 0 0 3
nem hiszem, h nagy követelmény lenne:
nem arról van szó, h lesből állva lőnek, hol itt, hol ott, vagy kinnfelejtett, már értelmetlen korlátozás mellett - azokat én is rühellem

de aki mindenáron durván száguldozni akar (hiszen amint elhangzott: 100-as korlátozás mellett 130-nál, 130-as mellett 160-nál készül felvétel. És akkor még hol van az autó órájának fölfelé csalása), az legalább ezt a pár pontot ismerje ki előbb
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.07 0 0 2
degeci vaaaagy
Előzmény: Degeczi (1)
Degeczi Creative Commons License 2007.01.07 0 0 1
pofonegyszerű kijátszani: legalább azon a négy helyen betartod a szabályokat, ennyi!
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.07 0 0 0
valaki 0k0san má le is fujta az egyiket ne0luxal.Leleményes a magyar!
Előzmény: Stakka Boo (-)
Stakka Boo Creative Commons License 2007.01.07 0 0 topiknyitó

Tegnap valszeg én is bementem csőbe.

Pedig a radar kontroll táblánál fékeztem és mégis villant.

Mit tudtok róluk,valaki kapott már büntetést?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!