A Jobbik a puszta létével erős ellenérv azokra az elképzelésekre, hogy elég a nagy pártokból, jöjjenek inkább a tiszták és az újak. Szerencsére van a Jobbiknak lapja is, aminek az a feladata, hogy a publikum elé tárja mindazokat a sötét ostobaságokat, amelyekre a párt épül.
hát rohadtul nem gyökerezik szálasiban, szálasi az akkori szélsőséges erők között is szélsőséges volt. szálasi az a jobboldalnak ami rákosi és kunbéla a baloldalnak: az a személy akit meg lehet tagadni gond nélkül. persze ahogy horthyt a jobb, úgy pl. károlyit és kádárt a bal nem szokta megtagadni, na ez nagyobb gond.
azért van az átmenetileg, mert balfék módon pont amellé a hatalom mellé csatlakoztak, amelyik bukásra volt ítélve, de ez még hagyján, még a pragmatizmus minimális szintje is hiányzott belőlük. A Horthy rendszer történelmi lehetőséget szalasztott el, hogy orvosolja a trianon okozta sokkot. megfelelő politikával vissza lehetett volna szerezni hosszú távra az elcsatolt területek egy részét. ehhez bénák voltak, az ország meg besz@pta. úgyhogy az én szememben a tudatlanság fokmérője ha valaki a Horthy korszakban példaképet lát. mielőtt valaki leugat: ugyanezt gondolom az őszirózsás forradalom után hatalomra jutott Károlyi klikkről, a tk-ról nem is beszélve.
Azért nem véletlen, hogy a normális pártoknak, mint amilyen a Jobbik is, nincs nő a vezetőségében, hiszen az emberi társadalomban mindenkinek megvan a helye és szerepe.
Jó Magyar ember nem választ meg nőt pártelnöknek. De ha már megtörtént a baj, sürgősen iparkodik más pártok felé, amelyeket még nem fertezett meg a métely.
Hát, nem tudom, figyuszkám, hogy mi a politikai antiszemitizmus, ha nem a közösség vállalása az antiszemitákkal. Tudom, hogy ilyenkor zsidó jobboldaliakra szoktak hivatkozni, meg hogy ők nem lehetnek antiszemiták. Dehogynem!
Pláne, hogy a revíziós politika átmenetileg sikeres is volt.
Jaj. Csak ne lett volna vérhiány...:)) (Eszembe se jusson a különböző kisebbségek ellen elkövetett atrocitás. Akik most önálló ország nemzetei.)
A következő bekezdésedben fellelhető restaurációs ihletre már csak legyintek. Oly költőien vagy képes megfogalmazni a "Szép új világot" - include "uram-bátyám" -, h valami fantasztikus.
Valóban nem Horthy mocskolta be a zÁrpád-sávos zászlót . De eltürte. Sőt..