Mert élvekkel ezelőtt leállt asszem hajtómű miatt. Azóta csak fogyatkozott, még nem hoztak egy M28 2008-ast és átvette a helyét. Pénz nincs rá, stb, stb.
Én inkább azon csodálkozom, hogy a M44 130 és a M62 227 maradványa miért nem?!
A VF 06-os fűtőgép teljes felújítása jól halad. A kasznit lakatolják ki a szakemberek. A főtrafó is átesik kissebb toldozáson-foltozáson.
A 1047 001-es Teknő hétfőtől péntekig ZÜ2-es nagyjavításon van. A tetőelemek lekerültek, bizonyos részegységek, mint pl levegős állvány kiemelésre kerültek.
Mindent lehet, csak akarni kell! Bp Keleti gépészet elköltözött, Bp Déli elköltözött, Északi jjü elköltözött, Bp Józsefváros pu megszűnt, "Nyugati gurító" megszűnt!
Fradit is el lehet gépészetestül Istvántelekre, pl. A rendezőt is megoldanák valahogyan. De addig jó, még komolyabban nem foglalkoznak ilyesmivel!
hálistennek ezt nem tudják megcsinálni.Nincs hely ahova ki tudnának költöztetni ennyi kapacitást,gépet.Aheklyett hogy inkább a soroksári rendezőt költöztetnék be a rég megszünt egykori gurító vágányaira egy felujitás után.Na az gazdaságosabb lenne mint két rendezőpályaudvar egymástól 1 kilométerre.
2011 március 28-tól három héten át tart a Traxx tanfolyam, a gépészet részére.
Elméleti és gyakorlati oktatás mindenre kiterjesztve. Kettő Bombardier dolgozó érkezett Németországból, egy tolmács segítségével oktatják az anyagot nem csak "Fradisoknak".
Van mindenféle vágányszéli pletyka. Olyan is, hogy tudom is én milyen évi városrendezési terven Fradi fűtőházastul, rendezőstül, gurítóstul törölve a térképről és még a személy pu is csökkentett vágányszámmal létezik.
Sajnos nagy a széthúzás is a Trakció és a Gépészet dolgozói között. Amikor még egy főnöke volt a két szekciónak a Gépészeti főnök, akkor jobban mentek a dolgok, bár ez az én véleményem.
Sajnos most a ferencvárosi Trakció TVSZK vesztett el egy nagyon jó szívű dolgozóját, egy olyan balesetben amit soha nem lehet előre látni, csak megelőzni. Nem a vétkes húzta a rövidebbet sajnos! Őszinte részvétem Családjának, kollégáinak, barátainak! Ismertem, jó pár évig dolgoztunk együtt a műhelyben. Ott is megállta a helyét, mindig megcsinálta amit kellett. Jó beosztottam volt. Jó kapcsolatban voltam vele. Sajnálom, hogy eltávozott!!! Nem kellett volna mennie, nem neki kellett volna mennie!! Isten veled Sz.I. Nyugodj békében! ;..((
Nagyon szeretik a filmesek (RTL-Klub) Ferencvárost és a vasút környékét.
Néhány éve ugye volt a barátok közt-ben egy-két jelenet amit a kocsijavítónál vettek fel. Idén a Lenkey utcával szemben a híd (felüljáró) lábánál az elkerített területen volt egy jelenet amint Miklós kitette és sorsára hagyta Klaudiát. Jól látszott a fűtőház főépülete és a villanyszín sarka a háttérben.