Keresés

Részletes keresés

citrompótló Creative Commons License 2006.11.28 0 0 13
De ki beszél itt (egyelőre hármunk közül) olyanokról, akiknek nem tetszik?:) Természetesen vannak tartózkodóbbak, visszahúzódóbbak, sőt, olyanok is, akik irtóznak az efféle magamutogatástól--ízlések, és pofonok:))) Szerintem a karaoke kiváló lehetőség mindenkinek, aki ki akarja próbálni magát színpadon kisebb/nagyobb hallgatóság előtt, egyfajta "házi Megafrásznak" is betudható, hiszen még külső visszajelzést is kapsz.
Egy valami van, amit nagyon nem szeretek...bocsánat, 2:)
1) Amikor a műsorvezetés megszabja, hogy kizárólag ismert, és gyors számokat énekeljünk...ilyenkor természetesen a "már jókedvű":P vendégek érdekei kerülnek előtérbe, és az igényesebb, akár középlassú, vagy lassú számokat nem teszi be, pusztán a "pörgős hangulat" miatt.
2) Amikor sok vidám ifjú és hölgyemény egymás kezéből kapkodja ki a mikrofont és hullarészegen ordít bele, természetesen tökhamisan...

Végtére is mindent el lehet viselni a végső cél, és az élvezet érdekében:) sőt, egy idő után az ember immunissá válik mindenfélére:))
Előzmény: Jump424 (10)
Jump424 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 12
Nem haragszik meg. :)

A naracslé... igen, engem is inkább az érdekelne... Tulajdonképpen egész jó összehasonlító módszer:

narancslé / dl
sör / korsó
belépő / nincs belépő

Más téren:

van / nincs műsorvezetés-konferálás
füstös / nem füstös
lista hossza számok számát tekintve :)
Előzmény: citrompótló (9)
Jump424 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 11
nekem nagyon tetszik a karaoke

bocs, odaláttam egy nem-et, ezért írtam zagyvaságot :)

Szóval ennek örülök :)
Előzmény: Polski Fiat (8)
Jump424 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10
Hu. Köszönöm a részletes tájékoztatót :) Na ilyenből jöhet még :)

Mindenki nem szeretheti a karaokét, nincs is vele gond :) Mondjuk a társaságomban rendszeresen jönnek olyanok is, akik nem énekelnek soha. De a hangulatot szeretik, főleg az iényesebb helyeken, ahol kevésbbé hőzöngés, mint inkább szép éneklések folynak. Na ez meg ugye részben a szervezésen múlik (a moderátor ura-e a helyzetnek), de főleg a vendégeken (lerészegedni, vagy seggrészegség nélküli szórakozásra vágynak-e) mind a kettőre bőven van példa.... :)

Mondjuk furcsálom , hogy van belépő, itt Pesten nem annyira jellemző. Kivéve pl Morrisons, meg WigWam. Az jó kompromisszum, ha van belépő, de olcsó a pia :)
citrompótló Creative Commons License 2006.11.28 0 0 9
Narancslé hogyér?:)
Amúgy karaoken senki nem nézi (max überigényes helyeken), hogy ki hogyan tud énekelni, meg mennyi hangja van...az egész csak kedvtelésből megy:) Hidd el, hallottam én már olyan cifrákat, hogy a hajam égnek állt, de senki nem szól be senkinek:)
Próbáld ki bátran, kíváncsian várjuk az élménybeszámolót... (Ha Jump424 nem haragszik meg, hogy az ő nevében is nyilatkozom:) )
Polski Fiat Creative Commons License 2006.11.28 0 0 8
Igazából megmondom őszintén, nekem nagyon tetszik a karaoke, de még sose voltam :-( Meg jó hangom sincs. De a Spagettiházról tudok mesélni. Kb egy kilométerre van a fehérvári vasútállomástól. Elég jó nyugis helyen van, de kerthelyiség nincs. Nemdohányzó az van. Az árak elfogadhatóak, a karaoke belépők szinte potom pénz. Most lesz pl. dec. 9-én (asszem) karaoke+mikulás party (így egyben), 500 pénz a beugró. A rövidek azok nem olcsóak, de nem tom pontosan az árakat. Azt tudom, hogy egy korsó Kaisert (vagy steffl?...) 320, egy korsó Aranyfácánt 330 forintért vesztegetnek. A Heineken drágább, asszem 420 korsója. A kaják nem rosszak, napközben piszkosul be lehet zabálni: 900 pénzért kapsz spagettit:
Képzelj el egy félkilós cipót - na egy akkora tál, IZOMBÓL MEGPÚPOZVA! Kevés olyan embert ismerek (rajtam kívül :-)), aki képes elbánni egy olyan tállal és egy mellé társított korsó sörrel :-)))
Előzmény: citrompótló (7)
citrompótló Creative Commons License 2006.11.27 0 0 7
Nem...én már voltam szegeden, és külön kerestem karaoke helyet-Colibri bár volt a neve(nem túl bizalomkeltő:)), de a hatalmas füsttől eltekintve kellemesen csalódtam. Kiváló hangosítás, jófej műsorvezető...kissé szegényes lista (alapdolgok nincsenek, viszont a kevés közt voltak igazi gyöngyszemek)...ja, és lehet kérni CD-felvételt is, ha jól emlékszem:) Ja igen, és viszonylag színvonalas énekesek, és zsebbarát árak (190ft/2dl Cappy).
Én kimondottan kíváncsi vagyok vidéki helyekre is...tudod, ha már egyszer kirándul az ember...:)
Tudnál írni pár sort erről a helyről? Még a végén leruccanunk énekelni:)
Polski Fiat Creative Commons License 2006.11.27 0 0 6

csak Pest a téma?

Mert én Fehérváron tudom a Spagettiházat, ott havi 2 alkalommal van

citrompótló Creative Commons License 2006.11.27 0 0 5
Hali:)

Az Oázist ebből ismerem, múlt héten voltam, egészen tetszett, főleg, hogy nem fulladtam meg a füstben:))
A lista is egész jó volt...:) Még én is tudtam választani párat:))
Előzmény: Jump424 (1)
Jump424 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 4
Jajjj, el is felejtettem:

www.karaokebuli.hu
- Mediterrán (kedd) Oktogontól Az Andrássyn kell beljebb menni a Deák felé, és balra kanyarodni, amikor csomó terasz, szórakozóhely, meg egy Ady-szobor néz rád... :) És akkor lent van ez is, nem fent :)
- Jekyll & Hyde (péntek, szombat). A Madách Színház mögött. az utcát nem tudom, de a Wesselényi és Király utca között van a Madách az Erzsébet krt-on.
Előzmény: Jump424 (2)
Jump424 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 3
Na, egyelőre ennyi, aki egyet sem ismert, most már nincs kifogás, miért nem megy el :)
Előzmény: Jump424 (2)
Jump424 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 2
Amiket még ismerek:

NoPara (www.karaokenopara.hu)

- Véndiák (Péntek) Egyetem tér, ELTE jogi karral szemben
- Valami Segafredo féle kávézó (péntek - majdnem minden péntek), voltam már vagy 6-szor, de megjegyezni nem tudom, Prielle Kornélia utca, a Fehérvári úttól befelé 50m
- MM pub (péntek) Ó utca, Nagymező utcától befelé a Deák felé.
- Trend Café (Szombat) Bajcsy a Deák és az Arany János utca között a Andrássy felőli oldalon.

Sound-Cat: www.sound-cat.hu

- UpSideDown (hétfő és csütörtök) Arany János utcai metrómegálló, kijárattól 10m-re, a troli leszállóhelye mellett.
- Crazy Café (vasárnap, hétfő, kedd, 21:00-24:00) Jókai utca, Podmaniczky út felőli vége, teknősös étteremmel összekötve, közös bejárat

Kecsap karaoke
- Bora Bora (szombat) Pesterzsébet városközpont, Penny fölött

MegaTon
- Oxygén bár (péntek) József krt 60. Baross utcához közel, külső oldalon.

Helyi társaság
- Stage Pub (hétfő kivételével minden nap ha jól emlékszem!!!) Aranykéz utca
Előzmény: Jump424 (1)
Jump424 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 1
általam jelenleg ismert helyek, (ezeken voltam már, és ezért bátran írok róluk (akár többet is))

bestofkaraoke (www.bestofkaraoke.hu) -féle helyek, ahol voltam:
- Szilvuplé (Vasárnap 21:30-2:00) Ó utca, Nagymező utca sarka
- Oázis (Csütörtök 22:00-2:00) Fehérvári út, Andor utca sarka, Il Treno mellett
- Rouge Café (Péntek 21:00?-2:00?) Bajcsy / Podmaniczky sarka a Nyugati felé a Duna oldalán
- Djinn Café (Kedd 22:00-2:00)Teréz krt, az Oktogonnál, a 4 tesvér mellett/alatt :)
- Cream Café (Csütrötök 22:00-2:00) Dohány u. 28, Blaha és Astoria között félúton

Előzmény: Jump424 (-)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2006.11.27 0 0 0
0 ilyen helyet ismerek, depersze nem vagyok a kompetens ebben a témában.
Előzmény: Jump424 (-)
Jump424 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Úgy vettem észre, sokan szeretnek karaokézni, és páran valószínűleg kipróbálnának több helyet is szívesen, mert minden helyen más a hangulat, más a törzsközönség, más a moderáció stílusa, más a zenei állomány. Ráadásul jópár karaoke társaság nem frissíti rendszeresen a honlapját, a szórakozó helyek honlapjáról nem is beszélve... a programlapokból meg harapófogóval sem lehet többnyire kihúzni, mikor van karaoke. Szóval ezért lenne jó, hogy az, aki ismer karaoke helyeket, beírná ide, hol, mikor és kik tartják...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!