Ide jöhetnek helyek-időpontok és hogy melyik karaoke társaság tartja a bulit; továbbá ide írhatod élményeidet, véleményedet, adott helyről, buliról, társaságról
De ki beszél itt (egyelőre hármunk közül) olyanokról, akiknek nem tetszik?:) Természetesen vannak tartózkodóbbak, visszahúzódóbbak, sőt, olyanok is, akik irtóznak az efféle magamutogatástól--ízlések, és pofonok:))) Szerintem a karaoke kiváló lehetőség mindenkinek, aki ki akarja próbálni magát színpadon kisebb/nagyobb hallgatóság előtt, egyfajta "házi Megafrásznak" is betudható, hiszen még külső visszajelzést is kapsz. Egy valami van, amit nagyon nem szeretek...bocsánat, 2:) 1) Amikor a műsorvezetés megszabja, hogy kizárólag ismert, és gyors számokat énekeljünk...ilyenkor természetesen a "már jókedvű":P vendégek érdekei kerülnek előtérbe, és az igényesebb, akár középlassú, vagy lassú számokat nem teszi be, pusztán a "pörgős hangulat" miatt. 2) Amikor sok vidám ifjú és hölgyemény egymás kezéből kapkodja ki a mikrofont és hullarészegen ordít bele, természetesen tökhamisan...
Végtére is mindent el lehet viselni a végső cél, és az élvezet érdekében:) sőt, egy idő után az ember immunissá válik mindenfélére:))
Hu. Köszönöm a részletes tájékoztatót :) Na ilyenből jöhet még :)
Mindenki nem szeretheti a karaokét, nincs is vele gond :) Mondjuk a társaságomban rendszeresen jönnek olyanok is, akik nem énekelnek soha. De a hangulatot szeretik, főleg az iényesebb helyeken, ahol kevésbbé hőzöngés, mint inkább szép éneklések folynak. Na ez meg ugye részben a szervezésen múlik (a moderátor ura-e a helyzetnek), de főleg a vendégeken (lerészegedni, vagy seggrészegség nélküli szórakozásra vágynak-e) mind a kettőre bőven van példa.... :)
Mondjuk furcsálom , hogy van belépő, itt Pesten nem annyira jellemző. Kivéve pl Morrisons, meg WigWam. Az jó kompromisszum, ha van belépő, de olcsó a pia :)
Narancslé hogyér?:) Amúgy karaoken senki nem nézi (max überigényes helyeken), hogy ki hogyan tud énekelni, meg mennyi hangja van...az egész csak kedvtelésből megy:) Hidd el, hallottam én már olyan cifrákat, hogy a hajam égnek állt, de senki nem szól be senkinek:) Próbáld ki bátran, kíváncsian várjuk az élménybeszámolót... (Ha Jump424 nem haragszik meg, hogy az ő nevében is nyilatkozom:) )
Igazából megmondom őszintén, nekem nagyon tetszik a karaoke, de még sose voltam :-( Meg jó hangom sincs. De a Spagettiházról tudok mesélni. Kb egy kilométerre van a fehérvári vasútállomástól. Elég jó nyugis helyen van, de kerthelyiség nincs. Nemdohányzó az van. Az árak elfogadhatóak, a karaoke belépők szinte potom pénz. Most lesz pl. dec. 9-én (asszem) karaoke+mikulás party (így egyben), 500 pénz a beugró. A rövidek azok nem olcsóak, de nem tom pontosan az árakat. Azt tudom, hogy egy korsó Kaisert (vagy steffl?...) 320, egy korsó Aranyfácánt 330 forintért vesztegetnek. A Heineken drágább, asszem 420 korsója. A kaják nem rosszak, napközben piszkosul be lehet zabálni: 900 pénzért kapsz spagettit: Képzelj el egy félkilós cipót - na egy akkora tál, IZOMBÓL MEGPÚPOZVA! Kevés olyan embert ismerek (rajtam kívül :-)), aki képes elbánni egy olyan tállal és egy mellé társított korsó sörrel :-)))
Nem...én már voltam szegeden, és külön kerestem karaoke helyet-Colibri bár volt a neve(nem túl bizalomkeltő:)), de a hatalmas füsttől eltekintve kellemesen csalódtam. Kiváló hangosítás, jófej műsorvezető...kissé szegényes lista (alapdolgok nincsenek, viszont a kevés közt voltak igazi gyöngyszemek)...ja, és lehet kérni CD-felvételt is, ha jól emlékszem:) Ja igen, és viszonylag színvonalas énekesek, és zsebbarát árak (190ft/2dl Cappy). Én kimondottan kíváncsi vagyok vidéki helyekre is...tudod, ha már egyszer kirándul az ember...:) Tudnál írni pár sort erről a helyről? Még a végén leruccanunk énekelni:)
Az Oázist ebből ismerem, múlt héten voltam, egészen tetszett, főleg, hogy nem fulladtam meg a füstben:)) A lista is egész jó volt...:) Még én is tudtam választani párat:))
www.karaokebuli.hu - Mediterrán (kedd) Oktogontól Az Andrássyn kell beljebb menni a Deák felé, és balra kanyarodni, amikor csomó terasz, szórakozóhely, meg egy Ady-szobor néz rád... :) És akkor lent van ez is, nem fent :) - Jekyll & Hyde (péntek, szombat). A Madách Színház mögött. az utcát nem tudom, de a Wesselényi és Király utca között van a Madách az Erzsébet krt-on.
- Véndiák (Péntek) Egyetem tér, ELTE jogi karral szemben - Valami Segafredo féle kávézó (péntek - majdnem minden péntek), voltam már vagy 6-szor, de megjegyezni nem tudom, Prielle Kornélia utca, a Fehérvári úttól befelé 50m - MM pub (péntek) Ó utca, Nagymező utcától befelé a Deák felé. - Trend Café (Szombat) Bajcsy a Deák és az Arany János utca között a Andrássy felőli oldalon.
Sound-Cat: www.sound-cat.hu
- UpSideDown (hétfő és csütörtök) Arany János utcai metrómegálló, kijárattól 10m-re, a troli leszállóhelye mellett. - Crazy Café (vasárnap, hétfő, kedd, 21:00-24:00) Jókai utca, Podmaniczky út felőli vége, teknősös étteremmel összekötve, közös bejárat
Kecsap karaoke - Bora Bora (szombat) Pesterzsébet városközpont, Penny fölött
MegaTon - Oxygén bár (péntek) József krt 60. Baross utcához közel, külső oldalon.
Helyi társaság - Stage Pub (hétfő kivételével minden nap ha jól emlékszem!!!) Aranykéz utca
általam jelenleg ismert helyek, (ezeken voltam már, és ezért bátran írok róluk (akár többet is))
bestofkaraoke (www.bestofkaraoke.hu) -féle helyek, ahol voltam: - Szilvuplé (Vasárnap 21:30-2:00) Ó utca, Nagymező utca sarka - Oázis (Csütörtök 22:00-2:00) Fehérvári út, Andor utca sarka, Il Treno mellett - Rouge Café (Péntek 21:00?-2:00?) Bajcsy / Podmaniczky sarka a Nyugati felé a Duna oldalán - Djinn Café (Kedd 22:00-2:00)Teréz krt, az Oktogonnál, a 4 tesvér mellett/alatt :) - Cream Café (Csütrötök 22:00-2:00) Dohány u. 28, Blaha és Astoria között félúton
Úgy vettem észre, sokan szeretnek karaokézni, és páran valószínűleg kipróbálnának több helyet is szívesen, mert minden helyen más a hangulat, más a törzsközönség, más a moderáció stílusa, más a zenei állomány. Ráadásul jópár karaoke társaság nem frissíti rendszeresen a honlapját, a szórakozó helyek honlapjáról nem is beszélve... a programlapokból meg harapófogóval sem lehet többnyire kihúzni, mikor van karaoke. Szóval ezért lenne jó, hogy az, aki ismer karaoke helyeket, beírná ide, hol, mikor és kik tartják...