Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.06 0 0 172

Igen,nagyon szomorú hónapok elé nézünk!  Évek ? Ne viccelj már! Ezzel a barom kormánnyal? Már most kiseperték a padlást.Minden üres.

Előzmény: delarosa (170)
pijozsi Creative Commons License 2006.11.06 0 0 171
:DDDDDDDDDDD
Előzmény: grubber (15)
delarosa Creative Commons License 2006.11.06 0 0 170

Csak olvasom a sok - meglehetősen fröcsögő - hozzászólást, és csodálkozom, a világ - helyesebben az emberek, az emberi természet - semmit sem változott az elmúlt nyolcvan évben. (Miért is változott volna?)

Modern világban élünk, mondják, de a politikai vita bizony nagyon ódivatú. És azon mosolygok - néha bosszankodom - hogy a baloldaliak pontosan olyan gyűlölködő szóhasználattal csépelik ellenfeleiket (ellenségeiket?), mint tették azt Mussolini fasisztái és Hitler náci bandája.

A dolgok ilyetén leegyszerűsítése magánembernél hiba, politikusnál bűn. (A mai huszonéves baloldali ifjú titánok persze nem kommunisták, a jobboldaliak meg nem fasiszták. Valójában egyikük sem tudja mit is jelentenek ezek  a fogalmak. Honnan is tudnák?)

Most már csak arra vagyok kíváncsi, vajon lesz-e ebből valami értelmes kibontakozás? Mert ha nem, akkor nagyon szomorú évek elé nézünk.

Powersystem Creative Commons License 2006.11.06 0 0 169
NAgyszerű hogy ezt ide bebiggyesztetted de ez nem áll rám!
Előzmény: puzdra (103)
puzdra Creative Commons License 2006.11.06 0 0 168
Van egy rossz meg egy jó hírem.

Kádár elvtársat nem tudjuk feltámasztani.
De jön már a főorvos úr!
Előzmény: balgaorbány (164)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.06 0 0 167
Szivesen máskor is.
Előzmény: Törölt nick (165)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.06 0 0 166
Elhiszem.De a lényegen nem változtat.
Előzmény: Törölt nick (163)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.06 0 0 165
fogadd hálám a beirasodert, egykori lamberias Abelke olvtars se tudta volna ezt kulonbul osszehoznia. ;-)))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (162)
balgaorbány Creative Commons License 2006.11.06 0 0 164
  Ide inkább az kellett volna írni nácik, horthysták és nyilasok ide. Sokan azt hitték ezt az magyar nép szemetét a hős SZOVJET KATONÁK kisöpörték szent földünkről. De ezek a náci , horthysta és nyilas szemetek olyanok , mint a patkányok , amik hozzá szoknak a patkány méreghez. Nácik , horthysta szemét ide gyűljetek, mert legalább az index többi linkje megtisztul a magyarság szennyétől!!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.06 0 0 162

Szia.Nagyon helyes,hogy erröl a témáról topicot csináltál.

Az utóbbi napokban én is ezt a témát feszegettem,de természetesen azonnal támadtak a komcsik gözerövel.

Valóban feltünöen sok erre a feltünöen agressziv bolsevik.

Az MSZP fórumjában is megfontoltabban,higgadtabban beszélgetnek mint itt.

A másik megfigyelés: minden témát a második mondatnál elkanyaritják a fidesz ill. Orbán irányába.

Nem lehet pl. Gyurcsány tényeken alapuló hazugságairól beszélni,mert azonnal jön azorbánjobbanhazudik komcsipropaganda.

Szellemileg primitiv,agymosott csöcselék a mai baloldal Mo-gon.Ezért nehéz egy párbeszéd velük.

Értelmes vita??  Egy elmebeteg emberrel nem lehet vitatkozni mert ideges lesz.

A legjobb ha ilyenkor az ápolók ráhagynak mindent.

A különbség annyi,hogy ebben az esetben nem szabad semmit rájuk hagyni,mert tönkre teszik kishazánkat.

Előzmény: bedos (-)
puzdra Creative Commons License 2006.11.06 0 0 161
Nézd meg a szottyadt MSZP-t. Még kommunistának sem jók. Azokat legalább annak idején fűtötte valami hit, volt valami (tév)eszme, amiben hittek. Ezek semmiben nem hisznek és semmilyen értéket nem képviselnek. Semmiről nem szól a politikájuk és semmilyen megoldást nem nyújtanak. Rohadtabb és kizsákmányolóbb lett az élet miattuk.

Mutánsok.
Előzmény: Hófehértollú varánusz (154)
interm Creative Commons License 2006.11.06 0 0 160
Viszont, az ATV, meg csak, és kizárólag, középhullámon sugározhat. Ennyi. :-)Ezt nem hagyhattam ki.
Előzmény: Derek (151)
Xultán Creative Commons License 2006.11.06 0 0 159
"Ne nácizz te senkit pondrókám."

Látodd barátom most bebizonyítottad hoty,te se vaty külömb!
küll ez neked?
Előzmény: pirosnarancs (156)
Kilences Creative Commons License 2006.11.06 0 0 158
A Bélának kulákkormánya volt? Kifejtenéd?
Előzmény: csodaturmix (157)
csodaturmix Creative Commons License 2006.11.06 0 0 157
fiuk nekem lassan már az az érzésem hogy ezek akik a balos csőcselék részét képezik itt az indexen azt akarják vagy igazából azt sem bánnák ha visszajönne a kunbéla fémjelezte kulákkormány akkor is biztos elcsapnák valami idióta szóviccel az egészet, pl hogy csak képzelődünk stb..mintha kurvára elment volna az eszük attól hogy itt a saját kormányuk bedobta nekik meg nekünk is ezt a forradalmi balhét legyen min csámcsogni, az egyik fele beszart a balos csürhének és remegve várta mikor lesz forradalom, a jobbosok meg azóta is kapják a hideg meleg vizet minden irányból olyan dolgokért is ami meg sem történt, vagy teljesen másképp történt..
mac.m listájára egyik balos fikanikk sem tudott semmit kinyögni az értelmetlen száján, sőt..megy a mellébeszélés és az árokásás...ekkora vehemenciával már rég kész lenne a 4-es metró ahogy ezek csinálják, csak azt nem értem akkor miért élnek itt ebben az országban? ott van pl korea ahol elég jó kis komcsi rezsim van, ott tuti jól ellennének velük, és még vitázni sem kellene..
pirosnarancs Creative Commons License 2006.11.06 0 0 156
Ne nácizz te senkit pondrókám.
Derek Creative Commons License 2006.11.06 0 0 155

"Azokat legalább annak idején fűtötte valami hit, volt valami (tév)eszme, amiben hittek. Ezek semmiben nem hisznek és semmilyen értéket nem képviselnek"

Az a szerencse,mgcsak az hianyozna ha valami eszme futene oket,eleg ha a fideszt futi ilyesmi, remelem mindig ellenzekben.

Hófehértollú varánusz Creative Commons License 2006.11.06 0 0 154

Ne nácizz te senkit pondrókám.

Ti vagytok az igazi nácik. Nézd meg a szottyadt MSZP-t. Még kommunistának sem jók. Azokat legalább annak idején fűtötte valami hit, volt valami (tév)eszme, amiben hittek. Ezek semmiben nem hisznek és semmilyen értéket nem képviselnek. Semmiről nem szól a politikájuk és semmilyen megoldást nem nyújtanak. Rohadtabb és kizsákmányolóbb lett az élet miattuk. Nyomokban sincs itt szó semmilyen szociális gondolkodásról. Nyíltan és pofátlanul csak a pénzharácsolás a céljuk. És a nagytőkének tett esküjüket szeretnék valahogy teljesíteni, mint Hitler. Kíváncsi vagyok, hogyan.

Előzmény: balgaorbány (141)
Derek Creative Commons License 2006.11.06 0 0 151

"És azért a kéjért élünk, amikor a győztes választások után fél évig csak takarítani fogunk... azokban az időkben mindne este bekészítek a tv elé két csomag chipset, úgy még szórakoztatóbb lesz Kálmán Olga megnyúlt arca az ATV-n... "

Es kit fogtok takaritani? Akiket legjobban  ruhelletek azok benn  fognak ulni parlamentben Gyurcsanytol Szekeresen at Lendvaiig.Oket nem tudjatok kitakaritani sehonnan sem.

Csak azokat akiket az elozo kormany es szoci-szadi onkormanyzatol neveztek ki valami olyan posztra ahol a kormanynak es onkormanyzatoknak hataskore van.Jo ezeket lecserelitek,, meg a rendorkapitanyt es a vezerkari fonokot. kiet meg kirugtok allasokbol azoknak szep kis vegkielegitest kellizetni az adofizetok penzebol oszt oda rakjatok a sajat embereitekt akiket meg a kovetkezo kormanyvaltaskor az uj garnitura rug ki.

A magancegek elerol meg senkit nem tudtok kirugni, legfeljebb masok kapjak az allami megrendeleseket amit aztan ok kiadnak azoknak alvallalkozasba akik vesztesek es viszont.Regota igy megy ez mar.

Kalman Olgat meg nem tudjatok kirugni,mert egy maganTV-nel van

Előzmény: Törölt nick (144)
mayii atya Creative Commons License 2006.11.06 0 0 147
És azért a kéjért élünk, amikor a győztes választások után fél évig csak takarítani fogunk...

Lehet, de közben sem feledd el, hogy egyszer visszafelé fog lendülni az inga.
interm Creative Commons License 2006.11.06 0 0 146
És egy zavarodott Lendvai Ildikó a biluxolásaival neked már semmi?
interm Creative Commons License 2006.11.06 0 0 145
Ezzel többen vagyunk így.
Előzmény: Álomvédelmi twist (142)
pirosnarancs Creative Commons License 2006.11.06 0 0 143
Azon a fidesz sem fog segiteni legy nyugodt. Pont ez a lenyeg.
Előzmény: Álomvédelmi twist (142)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.11.06 0 0 142

"Lesz itt valaha értelmes vita?"

Nem lesz. A magam részéről már rég nem a vita kedvéért járok ide, hanem a gyűlöletem miatt. Igen, gyűlölöm, megvetem őket, undorodom, hányok tőlük és rájuk. (Jobban gyűlölöm őket, mint vezéreiket.)

Ez van. Jó alternatívának kell lenni pártjaikkal és kormányukkal szemben, és le kell őket győzni a választásokon. Ennyi. Semmi másnak nincs értelme.

S majd ha a Fidesz is hatalmon lesz még úgy 8 évig, - a kurva anyjukat, hogy kétszer is elbaszták! - na akkor azért lesz jó világ, mert végre ők is éppen olyan romlottak és aljasak lesznek mint nyugati és amerikai megfelelőik, és végre nem kell törődni a politikával (legalábbis ilyen egyoldalúan involváltan).

De addig is: SOHA TÖBBÉ KOMMUNISTÁT!!!

Előzmény: bedos (-)
balgaorbány Creative Commons License 2006.11.06 0 0 141
  Náci csöcsélék az index.hu.

fork() Creative Commons License 2006.11.06 0 0 140

Hagyd őket. A most elhunyt Bence jól mondta, hogy egy generáció élete ebben a rendszerben zajlott le, nekik saját magukról is ítéletet kellene mondaniuk.

Vannak nagy és kis nemzedékek, vannak a negyvennyolcasok, az ötvenhatos hősök, vagy akár a Bethlen-korszak konszolidációját létrehozók. Meg vannak, akik meghúzták magukat, és hazudtak maguknak valami "nagy generációról".

Előzmény: mártonka (130)
weress Creative Commons License 2006.11.06 0 0 139
Ki is mondta? Én csak annyit mondtam, az egyik oldalon tíz százalék, a másikon 99. Azok, akik a jóban (vagyon) benn kívántak maradni, az ország érdeke ellenében is.
Előzmény: Derek (135)
weress Creative Commons License 2006.11.06 0 0 138

Hol is komcsiztam? (Ugye azért a kommunistákat még ezen a néven meg szabad nevezni? Vagy komcsizás minden zsidókra és a pártálléam kegyeltjeire való utalás? Szerintem a komcsizás pejoratív, a "kommunista"  megjelölése  embertársainknak, a párttagokat illeti, akik vállaták régen /nem kis előnyök miatt/ és máig sem jöttek rá, hogy ez csak a népnek nem jó amit képviselnek.)

Nekem is unalmas.

Előzmény: pirosnarancs (136)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.11.06 0 0 137

"Az a szerencséje a joboldalnak, h a háború után nem voltak hatalomban, mert akkor őket meg fasisztázná a másik."

Kikérjük magunknak, hogy csak azért lehetne minket lefasisztázni, hogyha hatalmon lettünk volna 1945 után. Minket anélkül is le lehet fasisztázni, és hál istenek le is fasisztáznak bennünket.

"Az igazság szabaddá tesz!"

Igazi Ignác nyilas testvér

Előzmény: lujo2 (2)
pirosnarancs Creative Commons License 2006.11.06 0 0 136
Na ne viccelj. Meg komolyan elhiszem. A sarga komancs jo komancs?
Unalmas mar ez az egesz komcsizas. Mindenhol vannak a regiek es en nem hiszek a megtert lelkekben. Csak van aki az 0rban idejeben ott talalt jo poziciokat maganak.
Előzmény: weress (133)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!