Keresés

Részletes keresés

AT/NT Creative Commons License 2006.11.03 0 0 27
Végül is igazad van.
Gyurcsány állítja, hogy ez mind igaz, tehát igaznak kell lennie, mert ő sosem szokott hazudni.
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (18)
baIekka Creative Commons License 2006.11.03 0 0 26

Ez nem nagy vád. Kaptam én már jobbról, balról :D

Mindenesetre én így látom. Hallgatsd meg még1szer pártszimpátiát félretéve és figyelembe véve amit leírtam.

Előzmény: Hufnágel Pisti (25)
Hufnágel Pisti Creative Commons License 2006.11.03 0 0 25

Ez a monológ pont olyan, mint egy fáradt fideszes írta volna és onnan másoltad volna ide.

Ugye milyen jólesik, ha megvádolnak?

Amíg nincs bizonyítva az ellenkezője addig igaznak kell elfogadni. Gondolj a szerverügyre:

NEM- Nem - nem - talán - igen - nem nagy ügy az egész.

vizsla dettó

stb

Előzmény: baIekka (20)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.11.03 0 0 24
"A lehallgatott tüntető tagad

A D.-ként jelölt tüntetésirányító, akinek október 23-i összecsapások idején lehallgatott telefonbeszélgetését csütörtökön tette közzé a Miniszterelnöki Hivatal, a Magyar Rádiónak nyilatkozva azt állította, hogy ő a Duna felé akarta terelni az embereket. Dobrovics József a rádió stúdiójában felvett beszélgetésben azt mondta, hogy ő nem káoszt, hanem rendet akart csinálni.

Doborvics a közzétett beszélgetésben ugyan egyértelműen fogalmaz, („húzzátok magatokkal az Astoria felé!”), a rádiónak viszont azt mondta, hogy más beszélgetésekben azt próbálta elérni, hogy a rendőrökkel szembenálló demonstrálók az Astória előtt a Duna felé forduljanak el. Az interjúból az derül ki, hogy Dobrovicsot már október 23-án őrizetbe vették, autóját átkutatták, viszont jelenleg nem áll eljárás alatt. "

Megállja, baszki. :) Haladj tovább a 6. fázisra.
Előzmény: baIekka (22)
drzyx Creative Commons License 2006.11.03 0 0 23
hanem? fideszessel?
Előzmény: elemes (16)
baIekka Creative Commons License 2006.11.03 0 0 22
Sztem mindkét állításom megállja a helyét :) Viktorék meg szoptak.
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (21)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.11.03 0 0 21
Jól nyomod. :)
Előzmény: baIekka (20)
baIekka Creative Commons License 2006.11.03 0 0 20

Szerintem is felolvasott szöveg. A rendőrén tökéletesen lehet hallani. Akkora szittya paraszt az ember, hogy hanghordozásából véletlen sem következtetnék arra, hogy magától ilyen összeszedett szöveget spontál kigondol és utána szavakba öntve elmond. Ráadásul értelmetlen mondatvégi szóismétléssel.

A másik két csávó beszélgetése meg olyan, mint amikor a Helyszínelőkben két nyomozó egymásnak magyarázza azt amit mind a kettő tud, de el kell mondaniuk, hogy a nézők is értsék.

De ez már lefutott kör. A nagyátlag úgysem fog ezzel foglalkozni. Jöhet a független sajtó és mosdathatja szenteltvízzel a kormányt.

Előzmény: AT/NT (-)
Hufnágel Pisti Creative Commons License 2006.11.03 0 0 19

Márpedig a beszélgetések nem hitelesek, hiszen aznap nem volt taggyálés, így nem is lehetnek mások, mint hiteltelenek. oszt jónapot.

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.11.03 0 0 18
Hát hogy lennének már hitelesek, amikor kínosak a fideszre?!

Gyorsítsuk fel egy kicsit az eseményeket. Ezek voltak/lesznek a fidesz kommunikációjának evolúciós fázisai. Az egyes partonokat akkor sütik el, amikor az előző besült.

1. A rendőrség tolta rá a tüntetőket a békés ünneplőkre. Rendőrállam!
2. Szilvássynak nincsenek is bizonyítékai!
3. Követeljük, hogy oldják fel a titkosítást!
4. Na és ha beszéltem vele? Máskor is szoktam...
5. Ilyet bárki tud hamisítani!
6. Titkos, törvénytelen és közpénzekből finanszírozott lehallgatás Fidesz-vezetők ellen! Mi ezt már 8 éve megmondtuk!
7. Két provokátor meg tudta vezetni a rendőrséget?
8. (Amikor letartóztatják a provokátorokat és beismerő vallomást tesznek): Kényszer alatt vallottak a Fideszre! Rendőrállam!
9. (Ha megszöknek és Connecticutból az interneten keresztül röhögve bevallják): Mindig is tudtuk, hogy kormányprovokátorok!

Nem akarok flood-olni, de harsány röhögésre fakadok, valahányszor egy fidesznyik eléri valamelyik evolúciós fázist. Kedves topiknyitó, te az 5. fázisban tartasz. :-D
Hufnágel Pisti Creative Commons License 2006.11.03 0 0 17

"én meggszavaztam a 13. havit, oszt jónapot"

az elég hiteles, vagy csak (f)elolvasta valaki?

elemes Creative Commons License 2006.11.03 0 0 16
A rendőrök elég karakteresen nembudapesti akcentussal beszélnek.
AT/NT Creative Commons License 2006.11.03 0 0 15
Közben meghallgattam a rádió honlapjára kitett interjút az egyik lehallgatottat, Dobrovics Józseffel. Kicsit zavaros, de azt állítja, hogy a beszélgetésból kihagyták azt, hogy azért akar az Astoria felé menni, hogy a kisebb utcákon a Duna felé induljanak.
Az egész elég fura.
Előzmény: szepesjo (14)
szepesjo Creative Commons License 2006.11.03 0 0 14

Lehetnek valósak.

4 vezetőféle elmondja, mit javasol.

Azt a felvételt nem mutatták be, amikor a lovasok bevetését parancsba adják. Azt sem, amikor tüzparancsot adnak.

Magyarul: tendenciózusan kiválasztott rendőri beszélgetések.

A Karcsi bácsis alakok meg láthatóan buzgó amatőrök, akik nem akartak semmi erőszakot, csak a felfordulásba be akarták vonni a Fideszt is.

VISZONT.

Elhangzik egy rendőrtől, hogy a Fidesz gyűlést 18 óra után, a műsor vége után megtámadják és az ünneplő embereket szétzavarják!

ÁZSIA

AFRIKA

Előzmény: AT/NT (13)
AT/NT Creative Commons License 2006.11.03 0 0 13
Az mindenesetre világos, hogy
1. Az MSZP régóta szeretné a Fideszt hírbe hozni a randalírozókkal
2. Okt. 23. után azonban a közbeszéd a rendőri brutalitásokra terelődött, továbbá arra, hogy lehetséges, hogy a Kossuth térre igyekvőket reggel óta terelgették a városban, mígnem egyszercsak a kiskörúton útjukat állták, ahonnan máshova nem vezetett út, csak a Fidesz gyűlésre
3. A kínos kérdéseket megpróbálják a Fideszre visszatolni. Hogy nem tudjanak védekezni, titkosítják az információkat (marad a lebegtetett gyanú), majd a Fidesz határozott kérése ellenére csak mazsolázgatnak belőlük, a többit homályban hagyják, hogy tovább lebegtethessék a vádjaikat.
Ezek után kérdés, vajon a rendőri beszélgetések valósak-e.
Előzmény: Bekö Tóni (10)
vanrajtasapka Creative Commons License 2006.11.03 0 0 12

//Valszeg akkor is lennének kétkedők, ha a tettesek maguk ismernék be.//

Zsiráf vagyok csak ne üssenek!!! Régi vicc. :))) Volt már ilyen

Amúgy nem vonom kétségbe az eredetiségét. de az egész felvétel nem is akkora durranás, hogy kiakadjak rajta.

urál Creative Commons License 2006.11.03 0 0 11

Narancsbukta kimagyarázás 16:21 - 134. rész.

Alejandro ma azt magyarázza Rozalindának, hogy a telefonon nem is beszélt, mert túl gördülékeny volt a szöveg, ő pedig közismert debil akinek ez nem megy, dehát ezt Rozalinda is tudja. És különben is, Hugót nem is keresik!

Bekö Tóni Creative Commons License 2006.11.03 0 0 10

Söt, tüntetés sem volt, a bolsik csak kitaláltáK az egészet, hogy lejárassák a fideszt.

Sok okos!!!:((

HugoChavez Creative Commons License 2006.11.03 0 0 9
Virág elvtárs(Szilvássi) jól kitanáta, ezek bizony békaemberek voltak. :)
AT/NT Creative Commons License 2006.11.03 0 0 8
ad 3. Szilvásy maga mondja, hogy nem nyomoznak utánuk, az indexen olvasható
ad 4. A megfogalmazás módja "post festam", különös módon pont úgy, pont arról szólnak, ahogyan később a vitában fogalmaznak
ad 5. A rendőri beszélgetés végén egyértelmű parancsot ad ki az irányító arra, hogy a két tüntetést vágják el egymástól. Láttál akár kísérletet is arra a rendőrök részéről, hogy a parancsot megpróbálják végrehajtani?
Előzmény: Monsz (6)
Monsz Creative Commons License 2006.11.03 0 0 6
Csodálkoztam, hogy eddig vártak a valódiság kétségbevonásával:)
Valszeg akkor is lennének kétkedők, ha a tettesek maguk ismernék be.

Akkor nézzük, mivel lehet megcáfolni ezeket a felvetéseket:

1. kiszűrték a háttérzajt, hogy jobban érthető legyen, mit beszélnek.
2. Ez a pont némiképp értelmetlennek tűnik. Az ember elég gördülékenyen fogalmaz, ha nem részeg, vagy gyengeelméjű...
3. Nem lehet, hogy az esetleges nyomozások is titokban folynak??
4. A többi részt nem hozták nyilvánosságra, csak a témába vágót.
5. Annyi hangzik el, hogy nem tudják megelőzni a vegyülést... Ha akarja valaki azt hiszi, hogy nem akarták, ha akarja, azt hiszi, hogy nem tudták, mert elkéstek.

Ez így kb. egy perc alatt jött elő, mint lehetséges válaszok.
Persze mindenki azt hisz, ami neki tetszik, csak ne kezelje tényként a fantáziálásokat és az összeesküvés elméleteket.
AT/NT Creative Commons License 2006.11.03 0 0 5
Neeem, ő köztudomásúlag mindig igazat mond. :)
Előzmény: helenioherrera (2)
szepesjo Creative Commons License 2006.11.03 0 0 4

PERMANENS Manipuláció

Bolsevizmus

Előzmény: AT/NT (1)
szepesjo Creative Commons License 2006.11.03 0 0 3

A MR Krónikában valaki megszólalt ezügyben, de a lényegről pont lemaradtam.

Valaki hallotta?

Előzmény: AT/NT (1)
helenioherrera Creative Commons License 2006.11.03 0 0 2
csak nem azt akarod mondani, hogy a rendőrség hazudik ?! legközelebb még a miniszterelnök szavait is megkérdőjelezed, mi?
AT/NT Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1
Tartok tőle, ennél is több: újabb politikai machináció az ellenzék ellehetetlenítésére.
Előzmény: Törölt nick (0)
AT/NT Creative Commons License 2006.11.03 0 0 topiknyitó
1. A beszélgetések mögött nem hallható a tüntetések zaja
2. A beszélgetők az élő beszédhez képest túlságosan gördülékenyen fogalmaznak
3. Nem nyomoznak a provokátorok ellen
4. A beszélgetések tartalmukban és megfogalmazásukban pontosan arról szólnak, ami a 23-i események után a közbeszéd tárgya lett (mintha az időközben kitört vitára reflektálnának)
5. Semmi nem utal arra, hogy a rendőrök akár kísérletet is tettek volna arra, hogy a beszélgetésben kapott parancsot végrehajtsák.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!