milyen egeszet olvassak el,mit olvassak el egeszen?hetek ota csocsalom e temat es ha mindent nem is de rengeteget olvastam.azt is tudom hogy gyurcsi miertunk hazudott stb es csak jot akart stb
Megérdemelte! Pont békíteni ment? A rendőrök ugyanazok, akik az MTV székház előtt tehetetlenül tűrték hogy a pajzsukat basebal ütővel kettétörjék, a fejüket beverjék. Beletanultak a munkába májius lekéste a fellépést!
meg husz eve van a politikaban.ez semmit se jelent,marmint az amit irtal.amugy meg el van o orszaggyulesi kepviselokent is hidd el,ha sima kepviselokent megy nyugdijba az se szamit neki.ezt a hatalommanias meset be ne vedd mar mert csacsisag
A posztkommunisták a kommunisták utániak, akiről tebeszélsz az a neokommunista. A vezéred és te is megtanulhatnád már a szavak jelentését. Ha meg nem tudsz latinul, próbáld meg a magyart.
Orbán Viktor a ma élő magyar politikusok között nem csak az egyik legokosabb, de bizonyítottan a legbátrabb. Egész életével bizonyítja államférfiúi kvalitásait.
Bizonyítottan ült be a páncélozott bömcsibe az Astoriánál, ez is igaz, és bátran húzott a vérbe. A féleszű hívek a 22.30 körül pedig bemondatták, hogy lezárják az M0 körgyűrűt, hogy GYF ne tudjon menekülni! Az angyalbögyörő pedig álomra hajtotta üres fejét!
allitolag es ez nagyon valoszinu a fidesz ugy junius ota birtokaban volt a majus 26.-i elkurtuk,hazudtunk beszednek.a nagygyulesukon ami szept.23 lett volna akarta nyilvanossagra hozni es ezzel teljesen lemosni a palyarol oktober elsejen a szocikat.igenam de erre kurcsany is rajott es ezert hoztak ki szept 15 korul.gondold vegig micsoda zsenialis lepes volt ez a fidesztol de nem jott be szaz szazalekig
Ilyet az undok kismalac is tud, biztosan emélkszel az esetére, amikor elesett a kerékpárral és visszaszólt, hogy kuss! én így szoktam leszállni. :-) Éppen erre próbáltam rávilágítani, hogy az Orbán okossága mennyire okosság és mennyire utólagos belemagyarázás. Tavasszal minden jobbos itt verte a nyálát, hogy Orbán ledózerol mindenkit. Bukta, utána magyarázkodás: nem is akart nyerni, szándékosan bukta el, mert nem akarta ő átvenni úgy istenigazából ezt a csődtömeget, mecsoda taktikus egy ember, satöbbi...