Kihagytal valamit a szamitasbol: amit leirsz itten a hejes wiselkedesrol, az csak civilizalt hejeken megy. Ott meg nincsenek -- legalabbis, amiota dolfi raszokott a cianra -- gyurcsany fele pszihopata hazudozo laposfergek, tehat az egesz okfelytes okafogyasnak wan kitewodwe:)
Egy: engem is tök simán leütöttek egyszer (nem rendőrök), és a doki 2 napig bent akart tartani, de a saját felelősségemre kijöttem, és másnap már dolgoztam. Magánügy.
Kettő: óriási cinizmus, hogy így kezelitek az esetet.
Három: vannak bizonyos társadalmi rangok, még egy demokráciában is. Emiatt nagyon remélem, hogy komoly bajuk lesz a faszoknak emiatt (és itt nem/nemcsak a közrendőrre gondolok).
Négy: konkrét ismerősömet börtönözték be simán a Belgrád rakparton, mert hazafelé tartott, és nem tudta, hogy szembe fognak jönni vele a rendőrök.
Mellesleg kb. 20 perccel azelőtt mentem haza arrafelé, és azért arra, mert el akartam kerülni a balhét. De a Szabadság-hídról már láttam a meginduló Erzsébet-hídi eksönt.
Öt: mennyetek a retekbe, cinikus szemetek vagytok. Fingotok sincs arról, hogy mi történt, és nem azért mert nem voltatok ott. Én sem voltam ott. Hanem azért, mert el vagytok vakulva, és kész. Semmi dolgom nem lenne veletek, de mivel ide irkáltok, ahova én is, még egy darabig válaszolok, bár nem vagytok méltóak a szavaimra.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ott a rendőrsorfallal szemben mire számított az a jóember. Gondolta, hogy majd odamegy tárgyalni? Mert ha az csak úgy menne. Az ott lévő rendőrrel egyébként sem tárgyalhat, esetleg a főnökével, de az meg nem ott volt. Vagy úgy gondolta, hogy a képviselői igazolványa megvédi? Előtte ott azt mondták, hogy húzzon onnan mindenki. Ő is. Jó, hogy megrakták. Egyébként meg ha amnéziás a szentem, akkor honnan a fenéből tudja, hogy megverték a rendőrök? Arról nem is beszélve, hogy lapocketörés meg feltételezem, agyrázkódással? járó fejbekólintás után egy nappal már ott ül és sajnáltatja magát a parlamentben a többiekkel. Ahelyett, hogy örülne, lyuk van a seggén.
Nekem a közelmúltban egy műtét utáni két hét kórház volt az egyetlen nyugodt időszakom. Ez meg ugrál.
"kivanom hogy titeket is lojon le a fidesz rendorseg majd ugy 2011-ben gumilovedekkel"
Ahhoz be kéne törniük a lakásomba. Én nem tüntetek Orbán ellen, nem használom a gyerekeimet élő pajzsnak és nem tartom élethalál kérdésnek, hogy melyik strici a miniszterelnök.
Ami engem illet, Orbán húzzon a francba, de ezért egyetlen X-en kívül többet nem vagyok hajlandó tenni.
ostoba.neki munkakori kotelessege volt ottlenni a fidesz gyulesen.meg aztan nem gyava mint te aki ilyenkor elbujik.meg aztan nem szokas kepvciseloket agyba fobe verni.persze ti bunozok vagytok.kivanom hogy titeket is lojon le a fidesz rendorseg majd ugy 2011-ben gumilovedekkel
www.mno.hu most,revesz mariusz hiaba mutatta kepviseloi igazolvanyat megis ugy megvertek hogy amnezias lett.oilvasd a cikket es terjeszd mindenhol mert ha vele ez tortenik neked a szemed vereti ki az uralkodo hatalom.a magad erdekeben terjeszd a hirt !