Keresés

Részletes keresés

Powersystem Creative Commons License 2006.10.26 0 0 21
A szimpla v bötüt ellopták a billyentyüzetedről?
Előzmény: Andy Capp (15)
Nname Creative Commons License 2006.10.26 0 0 20

Nagy család- és emberbarátok vagytok, gratulálok!

Ilyen napon amikor reggel óta rohangál a egy pár hüye és Molotov koktéllal meg utcakövekkel dobálózik, odaviszitek a csecsemőket is a közelébe.

Révész a  csak saját családját hagyta a xarban.

Drága Vezéretek, meg minden hívét, ahelyett,hogy közölte volna veletek,hogy

közeledik a dobálózós csürhe----elhúzott bombabiztos kocsijával.

Nincsenek ávós haverjaim----halottakkal nem szoktam barátkozni.

Ward ki a tawaszt, es akkor mar masok fognak werni!:)

Engem ugyan nem,nem szoktam utcakővel dobálózni, és a családomat meg nem viszem veszélyes helyekre.

Előzmény: Andy Capp (15)
Qqberci Creative Commons License 2006.10.26 0 0 19
Megkezdted a 2010-es kampányt?
Előzmény: Törölt nick (9)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.10.26 0 0 18
Egy szomó más topikban alaposan ki lett tárgyalva, de hát szegénykém ugye végzi a kubatovi fideszgyorstalpalón végzett netharcosok dolgát:-)))

1, brossura megkap....
2, topik nyit....
3, bemásol....
örül jelent, hogy feladat végrehajtva...:-)
Előzmény: Daikini (17)
Daikini Creative Commons License 2006.10.26 0 0 17
Csak nekem santit az, hogy semmire nem emlekszik, csak arra, hogy felmutatta az igazolvanyat?
Előzmény: uopi (-)
Andy Capp Creative Commons License 2006.10.26 0 0 16
Kihagytal valamit a szamitasbol: amit leirsz itten a hejes wiselkedesrol, az csak civilizalt hejeken megy. Ott meg nincsenek -- legalabbis, amiota dolfi raszokott a cianra -- gyurcsany fele pszihopata hazudozo laposfergek, tehat az egesz okfelytes okafogyasnak wan kitewodwe:)
Előzmény: Vad (13)
Andy Capp Creative Commons License 2006.10.26 0 0 15
Figyellye alacsonyintelligencialyu! ez csak neked meg awos hawerlyaidnak bonyolult.

Kulonben hiaba wered itt magad (hacsak nem a szoros tenyer a cel). Ward ki a tawaszt, es akkor mar masok fognak werni!:)
Előzmény: Nname (10)
Vad Creative Commons License 2006.10.26 0 0 14

Tipikus ávós duma, irány a MC.

Vagy moderáltasd ki magad.

Előzmény: **ven** (12)
Vad Creative Commons License 2006.10.26 0 0 13

Egy: engem is tök simán leütöttek egyszer (nem rendőrök), és a doki 2 napig bent akart tartani, de a saját felelősségemre kijöttem, és másnap már dolgoztam. Magánügy.

Kettő: óriási cinizmus, hogy így kezelitek az esetet.

Három: vannak bizonyos társadalmi rangok, még egy demokráciában is. Emiatt nagyon remélem, hogy komoly bajuk lesz a faszoknak emiatt (és itt nem/nemcsak a közrendőrre gondolok).

Négy: konkrét ismerősömet börtönözték be simán a Belgrád rakparton, mert hazafelé tartott, és nem tudta, hogy szembe fognak jönni vele a rendőrök.

Mellesleg kb. 20 perccel azelőtt mentem haza arrafelé, és azért arra, mert el akartam kerülni a balhét. De a Szabadság-hídról már láttam a meginduló Erzsébet-hídi eksönt.

Öt: mennyetek a retekbe, cinikus szemetek vagytok. Fingotok sincs arról, hogy mi történt, és nem azért mert nem voltatok ott. Én sem voltam ott. Hanem azért, mert el vagytok vakulva, és kész. Semmi dolgom nem lenne veletek, de mivel ide irkáltok, ahova én is, még egy darabig válaszolok, bár nem vagytok méltóak a szavaimra.

**ven** Creative Commons License 2006.10.26 0 0 12

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ott a rendőrsorfallal szemben mire számított az a jóember. Gondolta, hogy majd odamegy tárgyalni? Mert ha az csak úgy menne. Az ott lévő rendőrrel egyébként sem tárgyalhat, esetleg a főnökével, de az meg nem ott volt. Vagy úgy gondolta, hogy a képviselői igazolványa megvédi? Előtte ott azt mondták, hogy húzzon onnan mindenki. Ő is. Jó, hogy megrakták. Egyébként meg ha amnéziás a szentem, akkor honnan a fenéből tudja, hogy megverték a rendőrök? Arról nem is beszélve, hogy lapocketörés meg feltételezem, agyrázkódással? járó fejbekólintás után egy nappal már ott ül és sajnáltatja magát a parlamentben a többiekkel. Ahelyett, hogy örülne, lyuk van a seggén.

Nekem a közelmúltban egy műtét utáni két hét kórház volt az egyetlen nyugodt időszakom. Ez meg ugrál.

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.10.26 0 0 11
"kivanom hogy titeket is lojon le a fidesz rendorseg majd ugy 2011-ben gumilovedekkel"

Ahhoz be kéne törniük a lakásomba. Én nem tüntetek Orbán ellen, nem használom a gyerekeimet élő pajzsnak és nem tartom élethalál kérdésnek, hogy melyik strici a miniszterelnök.

Ami engem illet, Orbán húzzon a francba, de ezért egyetlen X-en kívül többet nem vagyok hajlandó tenni.
Előzmény: Törölt nick (7)
Nname Creative Commons License 2006.10.26 0 0 10

Munkaköri kötelessége otthagyni a balhé kellős közepén az asszonyt a két pici gyerekkel?

Ha valaki az intézkedő rendőrök eléáll és képviselői igazolványát lobogtatja, az nem bátor,hanem hülye.

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.26 0 0 9
majd kaqptok ti is a pofatokba gumilovedeket 4-5 ev mulva
Előzmény: Hayloft Ezekiel (8)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2006.10.26 0 0 8
hát most nem jött be ez a kényelmes kis mentelmi jog...

meg tán tettenérés esetén nem is mindig elég.

meg aztán olyan amnéziás lett, hogy el is felejtette, hogy mentelmijoga van, cask másnap jutott eszibe...

megyó lehazaárulózásáért jár egy sarzsi arrafelé, pofánverésért mit csinálnak majd belőle?
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.26 0 0 7
ostoba.neki munkakori kotelessege volt ottlenni a fidesz gyulesen.meg aztan nem gyava mint te aki ilyenkor elbujik.meg aztan nem szokas kepvciseloket agyba fobe verni.persze ti bunozok vagytok.kivanom hogy titeket is lojon le a fidesz rendorseg majd ugy 2011-ben gumilovedekkel
Előzmény: Nname (5)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.26 0 0 6
hule
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (4)
Nname Creative Commons License 2006.10.26 0 0 5

A jó családapa, otthagyja az asszonyt a két kicsi gyerekkel mikor tudja milyen zavargások vannak!

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.10.26 0 0 4
Azt eddig is tudtuk, hogy ha mno-t olvasol, amnéziás leszel. De miért kellett erről topikot nyitni? :))
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.26 0 0 3
mert magatokbol indulsz ki.te es gyurcsenko hazudik tehat mas is,revesz is.jo nyalizast
Előzmény: pointless (2)
pointless Creative Commons License 2006.10.26 0 0 2
igen igen :)
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.26 0 0 1

gyurcsi nyalonc vagy

Előzmény: pointless (0)
pointless Creative Commons License 2006.10.26 0 0 0
hazudni j0
uopi Creative Commons License 2006.10.26 0 0 topiknyitó
www.mno.hu most,revesz mariusz hiaba mutatta kepviseloi igazolvanyat megis ugy megvertek hogy amnezias lett.oilvasd a cikket es terjeszd mindenhol mert ha vele ez tortenik neked a szemed vereti ki az uralkodo hatalom.a   magad erdekeben terjeszd a hirt !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!