Keresés

Részletes keresés

spoter Creative Commons License 2006.12.17 0 0 138

Krisztina0726!

Kérheném, hogy nekem is átküld azokat a képeket!

Szeretnénk megnézni őket.

A címem: spoter@page.hu

Köszi.

Előzmény: krisztina0726 (137)
krisztina0726 Creative Commons License 2006.12.17 0 0 137

Szia,

Atkuldtem tegnap delutan a kepeket. Megkaptad??

Előzmény: daviru (135)
krisztina0726 Creative Commons License 2006.12.14 0 0 136

Ok, szombaton kuldom.

Előzmény: daviru (135)
daviru Creative Commons License 2006.12.14 0 0 135
Igen, érdekel. Köszönöm szépen!
Előzmény: krisztina0726 (134)
krisztina0726 Creative Commons License 2006.12.14 0 0 134

Szia,

Tudom, hogy nem hozzam intezted a kerdest de tudom ra a valaszt.

Mar elvittek azt a kaukazusi keverek kutyust de most van egy hozza hasonlo. O is 4-5 honapos kaukazusi keverek szuka. Kepet szombat delutan tudok kuldeni ha erdekel.

Udv.

Krisztina

Előzmény: daviru (133)
daviru Creative Commons License 2006.12.13 0 0 133

Szia Margaritta,

Szepiről szeretnék érdeklődni! Elég régi a bejegyzés, lehet, hogy azóta akadt gazdája?

Előzmény: margaritta (56)
szuszmok Creative Commons License 2006.12.08 0 0 132

Szia!

Micsoda csapat! Gyönyörűek!:-))

Előzmény: Coramora (131)
Coramora Creative Commons License 2006.12.07 0 0 131
 Még egy pár kép a kutyusokról.  :-))
Coramora Creative Commons License 2006.12.07 0 0 130
Prücsök és kedvenc barátnője, no meg a gazdi. :))
Bojzi Creative Commons License 2006.12.05 0 0 129

Köszi szépen az invitálást, átnéztem oda is, de nem szabad már nekem  kutyusos oldalakat nézegetnem, mert legszívesebben örökbe fogadnám mindet.:-(

Mivel ezt sajnos nem tehetem meg, de tudom, hogy mennyire fontos az anyagi segítség, természetesen számíthattok családom, ismerőseim és remélem sok kollégám 1%-ára!

Továbbra is sok erőt és kitartást a munkátokhoz, le a kalappal előttetek!:-)

Előzmény: Zsumano (124)
spoter Creative Commons License 2006.12.01 0 0 128

Szerencsére tetszik neki a tanulás, de nem szeretném túlzásba vinni az ugrálást testalkata miatt.

A szomszédi viszonyomról írtam pár sort a neveléses topicba, nem igazán okés,

a menhelyesek különben lehet emlékeznek rájuk, egy időben sűrü látogató volt Vácon, 8-10 kölyköt és talán 2 felnőttet vitt be ez alatt a négy év alatt. Amik itthon maradtak neki úgy 5 kutyus, azok elpusztultak végelgyengülésbe, éhen haltak volt egy doberman ami megfagyott(!), és egyet sajnos megmérgeztek valakik, a mi Toshironk is evett belőle, mert két napig kicsit bágyadt volt, de jobb erőben volt mint a másik. Vagy nem evett annyit belőle.

Mostanra már csak egy kutyájuk van, az meg egy kerítésfonó kisiparos, szakmája csúcsán:)

Szóval ritka példányok úgy ahogy vannak.   

Előzmény: Zsumano (127)
Zsumano Creative Commons License 2006.12.01 0 0 127

Szia!

Örülök, hogy tetszik a kutyusnak az akadálypálya, de azt ajnálom, hogy átlóg a szomszédba. Nem tudom milyen viszonyban vagy a szomszéddal, de esetleg megkérdezhetnéd, hogy néha nem akarja-e, hogy találkozzanak a kutyáitok, a szomszéd kutynak is jó lenne, nem lenne mindg egyedül, a tied meg örülhetne, hogy engedélyezve van a móka.

Egy próbát megér.

Van egy barátnőm, akinek a szomsédságában van egy spániel, ők is megsajnálták, hogy nincsen sétáltatva, és megbeszélték a gazdikkal, hogy amikor a saját kutyájukat viszik, elvihessék őt is, és működik.

A két kutyi imádja egymást, ők nyugodtak, mert a spancival foglalkozva van, és mindenki jól jár.

Talán megpróbálhatnád. Csak egy ötlet.

Előzmény: spoter (126)
spoter Creative Commons License 2006.11.30 0 0 126

Szia!

Pont most írtam a kutyanevelés topicba Jonnyról, sajna nem tudom most agyondicsérni, mert elkezdett rosszalkodni. A héten majdnem minden nap átszökött a szomszédba! Pedig tökre jó a kerítésünk, igazából nem is Ő a hibás hanem a szomszéd kutyája, de igazából Ő sem hanem a gazdái. Egyáltalán nem foglalkoznak vele és szerintem unatkozik.

Jonny pedig szerintem még kicsit fiatal, hogy eldöntse mi a helyes, vagy helytelen:)

Egyébként, hogy jót is mondjak, mert azt tudok mondani egy csomót, nagyon vidám kutyi, én úgy látom rajta hogy élvezi a tanulást, most már heti 2 alkalommal megyünk vele, és nagyon jól halad.

Az egyik alkalommal volt akadály pályás gyakorlat (alagút, hernyó. "A" palánk, mérleg hinta, meg egy csomó minden más) és második alkalomra már magától csinálta, tetszet neki, annyira, hogy a hernyóból ki sem akart jönni, ott hemperget benne és nagyon tetszet magának, szórakoztatta a mutatvány:) 

Előzmény: szuszmok (121)
Zsumano Creative Commons License 2006.11.30 0 0 125

Apollóról sajna nincs hírünk, de aki elvitte kedves ember volt, biztosan jól van. Prücsöknek nagyon jó helye van, de ezt olvashattuk is.

Német jucinkról azóta nem küldtek képet, de biztosan nagyon boldog kutyus!

És most már Bojzikáról is tudunk és nagyon örülünk, hogy ilyen szupi helye van!

Zsumano Creative Commons License 2006.11.30 0 0 124

SZUPER!!!

Nagíon örülünk, hogy Bojzika jól van, köszönjük, hogy írtál róla, tesói is begazdisodtak már. Bármikor örülünk, ha írsz róla! Van egy másik topikunk is:

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=9841 ha van kedved, itt is szívesen látunk, és olvassuk az élménybeszámolókat.

Előzmény: Bojzi (117)
szuszmok Creative Commons License 2006.11.30 0 0 123
Prücsök hálás lehet a sorsnak, hogy jó helyre került:-))
Előzmény: Zsumano (106)
szuszmok Creative Commons License 2006.11.30 0 0 122
Tudtok róla valamit? hogy érzi magát az új otthonában?
Előzmény: Zsumano (107)
szuszmok Creative Commons License 2006.11.30 0 0 121

Szia,

Jonny Bravo nagyon szép kutymi, s az külön öröm, hogy a macsekkal is szépen összeszokott:-)

Hogy halad a tanulással?

Előzmény: spoter (108)
szuszmok Creative Commons License 2006.11.30 0 0 120
Szintén gratula!:-)
Előzmény: Zsumano (110)
szuszmok Creative Commons License 2006.11.30 0 0 119
Gratulálok!:-))
Előzmény: Zsumano (111)
szuszmok Creative Commons License 2006.11.30 0 0 118

Szia,

Bojzi kis kedvencem volt, jó pár képet láttam róla azelőttről, míg nem került hozzátok. Kivirult ez a kiskutya, látszik rajta, hogy révbe ért. Sok-sok együtt töltött szép évet, élményeket kívánok nektek!

Előzmény: Bojzi (117)
Bojzi Creative Commons License 2006.11.29 0 0 117

Még kezdő a fórumozásban, de megpróbálok képet felrakni Csicsiről és Bojziról!

Ha nem lesz itt semmi, akkor elbénáztam valamit.:-(

Bojzi Creative Commons License 2006.11.29 0 0 116

Sziasztok!

Pár mondatot írnék az október 23-án örökbe fogadott Bojzinkról.

Bojzika köszöni szépen jól van, teljesen meggyógyult, megszokta az új helyét, Csikasz kutyánk is elfogadta, imádja a cicáinkat is,de ez a vonzódás legnagyobb bánatára nem kölcsönös.:-) Fő hobbija a rágás és ásás, valamint az, hogy a környék összes kövét behordja a lakásba és az ajtónk elé.Természetesen már teljesen szobatiszta. Sajnos a férfiaktól eléggé tart ( de csak a 30, 40 éves korosztálytól), így mivel nem ismerjük az előéletét, arra gondolunk, hogy egy hasonló korú férfi bánthatta. Szegény  férjem persze mindent megtesz, hogy megbarátkozzanak, de ez egy hosszabb folyamat lesz.Különben nem is gondoltam, hogy a kutyákra is igaz az, ami a gyerekekre, hogy a másodikkal mindig könnyebb. Érdekes nézni, ahogy figyeli Csikaszunkat, hogy egy-egy vezényszóra mit csinál és próbálja Ő is azt tenni.

Remélem a tesók is gazdira találtak már!

Üdvözlettel: Ági

Zsumano Creative Commons License 2006.11.28 0 0 115
Szia!
Köszönjük, hogy írtál Prücsökről, van egy másik fórumunk is:
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=9841

Ha van kedved, ide is írhatsz néha.
Előzmény: Coramora (114)
Coramora Creative Commons License 2006.11.26 0 0 114
Sziasztok. Ági vagyok Prücsök a kanadai juhász új gazdija. Örülök hogy sikerült ezt a topikot megtalálni. Igérem ha nem gond időnként mesélek róla. Prücsike jól van. Mindennel játszik és rosszalkodik. Igaz ebben Kyra a husky haverja is segít. A szőre finom és selymes lett, ebben azt hiszem a mindennapi tojás is szerpet játszik. Új szokása hogy lopja a nyúltápot. és a többiektől tanulva a krumplit is. :-)) Nem mintha szüksége lenne rá, de hát finom lehet ha a gazdi is vesz belőle. Állandóan a nyomomba van és most már óvatosan az istállóba is bemerészkedik mikor azt takarítom. Tündivel a csikómmal nem nagyon akar megbarátkozni, de majd egy idő után gondolom az is sikerül. Mindig megugatja. Esténként érzékeny búcsút veszünk egymástól, kapok sok sok puszit. Reggel meg boldogan ugrik a nyakamba. Érdekes hogy este 10 óra körül úgy kell kikönyörögni hogy menjen ki és végezze el a dolgát. Nem nagyon akar kimenni a sötétbe, mintha attól félne hogy nem jöhet be majd megint. Pedig tudja hogy ez nem így van. Viszont nagyon rendes mert ha esetleg éjjel ki kell mennie akkor kaparja az ajtót és ha esetleg nem ébredek fel rá akkor addig nyüszít amíg fel nem ébredek. Ilyenkor nem kell neki könyörögni rohan kifelé a dolgát végezni. Mikor behívom az első füttyjelre rohan, majd a nyakát töri nagy igyekezetében. Az edényével mostanában játszik, és nem számít hogy benne van a vacsora azért hurcolássza nagy lelkesen a lakásban. :-)) Utána meg lehet takarítani, mert a szentem már a földről nem eszi fel amit szétszórt. A labda és egyéb játék nem érdekli csak az edénykéje. A most már mindkét fülecskéje áll és imádja a hasi simit. Ilyenkor szinte nevett a boldogságtól. Én úgy gondolom hogy mindketten imádjuk egymást és remélem ez a szerelem sokáig fog tartani.   
Zsumano Creative Commons License 2006.11.20 0 0 113
Szia, malamutkánk már gazdis! :-)))
Előzmény: spoter (112)
spoter Creative Commons License 2006.11.20 0 0 112

Szia Zsumano,

kösz a jókívánságokat!

Gyakran olvasom a topicot, érdekel a bentlévő állatok sorsa. 

Ha lehet szeretném megkérdezni hogy van a nagy szürke malamut kan?

Nem kereste még mindig senki? Drukkolunk neki!

Előzmény: Zsumano (109)
Zsumano Creative Commons License 2006.11.20 0 0 111

BORA IS GAZDIS LETT!

Előzmény: Zsumano (62)
Zsumano Creative Commons License 2006.11.20 0 0 110

Német juhászunk is otthonra talált, ez a kép már ott készült!

Előzmény: margaritta (77)
Zsumano Creative Commons License 2006.11.20 0 0 109
Szia! Köszönjük az élménybeszámolót. És örülünk, hogy egymásra találtatok  a kutyussal, jó kutyázást, továbbra is. És néha írj, hogy mi újság.
Előzmény: spoter (108)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!