Ismet szervezkednek a tüntetök,a tárgyalásokon elfogadták a kordont/beleptetökapukat,most megis meg akarják tagadni a felepiteset!Ezek tenyleg forradalmat akarnak csinálni?! Legyen már rend vegre!
Fúj, szenya komcsik, már a matulát is elhallgattaják:)))
A lényege az agyömlésnek, hogy itten alattunk lesz a világ gázelosztóvezetéke, atomreaktora és minden ezzel járója. Gyurcsány ezért volt Putyinnál, ezért volt itt Bush ezért ment Merkelhez, stb. Mert csak mi magyarok tűrjük el, hogy egy gigaatomeaktor tetején üljünk. Aztán kitér arra, hogy Orbánnak is szóltak és azért nem akarja már az előrehozott választást. Tudod, ezért van a 4-es metró is, ott megy majd a főcső:)(ez nem volt a cikkben) Szal egy remek ki összeesküvéselmélet a mai helyzetre.
Biztosan majd a Sodano lesz az aki elhajtja a Feltót, nem?
Ezek az emberek járnak illemtanórára.
Én egyébként is azt tartottam volna korrektnek, ha NEM VESZ ÁT a kitüntetést. Ez nem népmese, hogy jöttem is meg nem is, hoztam is meg nem is, kezet is fogtam meg nem is, pénzt is kaptam, meg pénzt is kaptam...
"a többség kerülni fogja kúrcsányt mint a leprást"
Hát, kérlek, egy példa: Satu bácsi nem tudna olyan attrakciós bulit szervezni, hogy én elmenjek rá (ugyanis kerülném, mint a leprást, és nem fognék vele kezet, félnék, hogy valamit rámragaszt... de akkor a bulija se kell, meg egymillió forint se kell tőle).
Te olyan kódisoknak tartod a külföldi méltóságokat, akik a zabáért-piáért eljönnek Gyurcsány bulijára, de nem fognak vele kezet?
Ilyen pitlákságra csak magyar alkotmánybírónők és egyes '56-osok képesek, teeee...
Gondolom a királyok, hercegek, grófok..... saját testőrrel is rendelkeznek.
Ha valaki a békés tüntetők közül elővesz egy fegyvernek látszó tárgyat, megtudja, milyen is szitává lőttnek lenni. Oszt akkor reklamáljon rendőri túlkapásról.
igyekeztem tisztesegesen irni de valahogy nem erted meg.
mindegy hogy ki hajtja vegre a sarcot. ha nem hajtjuk magunktol vegre akkor a piac nagyobb merteku sarcot fog vegrehajtani. ezt kellene felfogni.
a szoci kormannyal valo szembenallas meg az oszodi beszed elott ugyanilyen mertekben folyt. legfeljebb a k.e. tamogatasa nem volt ennyire manifeszt.
valasztasi kampanyrol komolyan beszelni? neked ez nem nevetseges? azt felhozni hogy valasztasi kampanyban hazudnak?
amugy nekem tenyleg rosszul esett hogy aatvertek. mint baloldali szavazot. es amint alkalmam lesz, amint veszely nelkul megtehetem felelossegre fogom vonni gyurcsanyt es az mszpt.
neked/nektek ugyanez a feladatotok jobboldalon lenne. titeket is atvertek. nektek is hazudtak. viszont nektek nem a gyurcsanyek...
masik topikban irtam ha gyurcsany a fideszben tenykedne a 2. ember lehetne. es nagyon/nagyon szeretnetek es tisztelnetek.
mennyivel jobb lenne mint mondjuk tompika?
nem az emberrel van az IGAZI baj, hanem azzal hogy nem a ti oldalatokon all.