akkor gond van, a zigazi kémfilmekben megengedik a zuhanyt, hogy ne lehessen lehallgatni:) a megfigyelés és a leallgatá nem ugyanaz, hidd el nekem, mecsoda különbség:))
Ez a jobboldal folyton-folyvást képzelődik, azt hiszik, hogy a tüntetőket fényképezik, noha tényleg fényképezik, hogy az NBH fenyegetődzik, noha tényleg fenyegetődzik, az öszödi beszédről meg egyenesen azt gondolják, hogy csak álmodták, Lumpen Móni eszmefuttatása a pénzosztásról, hogy egy klasszikust idézzünk, Nyakó elvtársat: csupán a Fidesz-maffia cselszövése...
basszus, most berezgett a monitorom, és kattogni kezdtek a hangfalak. de aztán nem hívott senki és sms-em sem érkezett...szerintem figyelik, hogy itthon vagyok-e...:)
Szamóca felveszi, elkezdi lökni a rizsát, az asszony meg (van neki?) néha felveszi a másik készüléket, hogy megnézze, szabad-e már a vonal, mert szeretne receptet cserélni Gizikével.
Ne szólj hozzájuk, rájuk se emeld a tekintetedet! Mi méltatlanok vagyunk az Ő látásukra. Inkább műveld magad, olvass sok Wass Albertet, hátha egyszer felnősz hozzájuk. Ha Csintalannak, Pozsgainak, Szűrösnek sikerült, mi sem lehetünk teljesen reménytelenek.
Ne vitatkozz velük. Boldogok, ha valakit sározhatnak. Az ő közösségi szellemük ilyenkor él. Nem is értik miről beszél az Eperjes. De a lelkük boldogabb, ha azt hiszik, hogy a maguk szintjére lerángatják azt, akit nem értenek!
Az a helyzet Szamóca, hogy lehet itt az elnyomott művészt játszani már megint, de a technika mai állása szerint nem kattan a telefon, ha lehallgatják, a lehallgató berendezés rögzítőjét már a csengető-feszültség indítja, tehát még föl sen vetted a telefont, de már rögzítik...