1998-2002 között is készültek jegyzőkönyvek (hangfelvételek?) a kormányülésekről. A ciki az, hogy 60 évre titkosítva vannak. A legfőbb probléma, hogy az a tény, hogy vannak 60 évre titkosított anyagok, az is 60 évre titkosítva van!
epp most javasoltam hogy a fidesz hozza nyilvanossagra a koromi altal megragalmazott belso fideszes gyulesek teljes hanganyagat.
Viktor meg ahhoz is gyáva volt, hogy a formális kormányülésekről legalább írott jegyzőkönyv készüljön -- gondolod, hogy ezek után készültek hanganyagok bármiről is, kivéve az Ezüsthajó filmjeit?
Mit jelent az, hogy "kancsómiki féle szar hely"? Senkire nem tudok gondolni a frakcióból vagy az ügyvivői testületből, akire a kancsómikit érthetted, de a szar helyet se tudom hova tenni. Azt mégse feltételezem, hogy Magyarországra gondolhattál.
persze. hiszen ha nincs hangfelvetel akkor KESOBB barki barmit mondhat hogy mi hangzott el.
ha peldaul lenne egy jo kis allamellenes osszeeskuves, akkor meg bizonyitani is kell hogy ki mit mondott, ki megy bortonbe es ki marad szabadon...
ez tutti hogy ott van hangfelvetel.
es ha van akkor nyilvanossagra hozasanak semmi akadalya nem lehet.
hiszen demokratak lennenk vagy mi a szosz.
nehogy mar azert legyen erkolcsi valsag mert a fidesz megtagadja hogy a kozvelemenynek vagy a koztarsasagi elnoknek a rendelkezesere bocsatja a hangfelvetelt es ott ;egy fuggetlen bizottsag megvizsgalja hogy igazat mondott e koromi attila...
hiszen erkolcsi valsagot deklaralt koztarsasagi elnokunk egy nyilvanossagra kerult TITKOS hangfelvetel alapjan. koherenciaja MEGKOVETELI hogy a teljes magyar palettat vizsgalja meg. nemdebar?
ez nem vicc. egy ilyen hangfelvetel alapjan ha torvenytelen dolgokat tartalmaz akaar be is lehet tiltani egy partot.
Az összeesküvés elméletek uszályába kerültél... :-) Természetesen nincs semmiféle belső anyag. Ha a kormányüléseken se vezettek jegyzőkönyvet, akkor majd pont a bizalmas tanácskozásaikat dokumentálták?
epp most javasoltam hogy a fidesz hozza nyilvanossagra a koromi altal megragalmazott belso fideszes gyulesek teljes hanganyagat.
nyilvan nem lesz benne semmi 'utos'. de milyen jo lenne ha ilyen csattanosan tudna magat tisztazni a fidesz a koromi altal hangoztatott aljas vaadaktol.
politikai relevanciaja nem lehet a felveteleknek hiszen koromi 2 vagy harom eeve nincs a fideszben.
gondolom amugy sincs titkolnivalo egy demokraciaban.
talan (bar nem vagyok szdszes) egyetertesz.
annyira baszogatjak gyurcsanyt, es ott olvashattunk egy BELSO anyagot. nyilvan az egesz orszag kivancsi a fideszes belso anyagokra. termeszetesen vagatlan anyagokat fognak nyilvanossagra hozni...
vagy tenyleg hulye vagyok? szarik a fidesz a demokraciaba bele es nem fog semmit nyilvanossagra hozni? vagy azt fogja mondani orban viktor hogy nem keszult hangfelvetel? tudod az az orban viktor aki nem hazudott soha az embereknek...
Sötét fellegek gyülekeznek a topik felett... Ezek szerint mégis reménytelen a helyzet. Ha már a felmenőik is ugyanezt csinálták, akkor a vérükben van, s az utódaik is ezt fogják csinálni, hetediziglen. Ráadásul az sem volna elég, ha megszabadulnánk tőlük - amiben persze csak az olyan optimisták bíznak, akik évek óta (az igazán rossz nyelvek szerint már 5700 éve) minden alkalommal elmondják, hogy meg vannak számlálva a napjaik -, mert a messzebbre látók már sejtik, hogy talán más okai is vannak a bajainknak.
Nem, nem, olvass kicsit vissza. Meglepően sokan mulattak, pártállástól függetlenül. Szvsz az a lényeg, hogy az un. uszítóknál már csak az uszítókat kiáltók a röhejesebbek.