Miért nem tudja ezt a mondatot egyetlen Fidesz-vezető sem kiejteni a száján? Mondjuk a parlamentben, amikor Gyurcsány leantiszemitázza a Fideszt, vagy akkor, amikor Wittner Máriát vádolja meg azzal, hogy őt lezsidózta.
Nem voltak jók a példáid, mert azok az egyes hazugságokról és nem a szisztematikus hazugság-rendszerről szóltak. Ilyet még demokráciában nem csináltak, amit itt Gyurcsány művelt...:(
felhoztam 3 példát arra hogy lehet így kormányozni. Nem mondtam semmit arról hogy egyetértek e azzal amit ez a 3 ember vagy gyurcsány tett, további jó fröcsögést-
Mint Demoklész kardja fog állandóan lebegni Gyurcsány fölött ez a mondat. Lehet így négy évig kormányozni?!"
tehát a példám arra hogy 3 embernek sikerült így kormányozni rossz, mert blairnek 27el több szőrszál van a bal fülében? Neked teljesen mindegy hogy mire válaszoltam a lényeg hogy ellentmondj ?
Ráadásul a környezetét is beszennyezi a hazug ember.
Választási vitaműsor (nem szó szerint idézve)
mszp jelölt: Ezt meg ezt fogjuk tenni a kerületért.
fidesz jelölt: Csak remélni tudjuk, hogy a szavazók is elhiszik ezt a kijelentést. Bár az önök 4 éve alatt ez és ez a negatívum történt.
Ezek után az mszp jelölt nem tudta már védeni sem az ígéretét, sem a negatívumot nem tudta rendesen megcáfolni, hanem csak arra tudott koncentrálni, hogy a fidesz jelöltet is magához rántsa a bizalmi válságba. Miért? Azért, mert gyurcsány hazudott, ráadásul párttársait hülyézte, azok meg egy szót sem szóltak, ráadásul ők is igyekeztek "modernül" viselkedni, gyurcsánykodni, értsd trágáran, elakadó nyelvvel, össze-vissza hazudozni, mindenféle erkölcsi felhatalmazás nélkül a kiszolgáltatott emberek sorsáról vágóhidi módszerekkel vízionálni.
Az a baj, hogy az mszp egyre mélyebben merítkezik meg a maoista "én is hazudtam" kommunikációban (lásd Lendvaj Nyáldikó és a gáz ára).
Az mszp ha valamit el akar fedni, akkor egyre többet, és egyre nyilvánvalóbban hazudik.
pedig nem azt tagadta le, hogy totál szarba van az ország, csak kicsit fülentett az orális szobával kapcsolatban, pedig végül is az azért már inkább magánügy, mint emez...mert ugyi ott csak a Monica, itt meg az egész ország.......
a fő különbség nem ez. hanem az, hogy Clinton alatt szárnyalt a gazdaság, és Lewinsky ügynek semmi köze nem volt ahhoz, hogy jól kormányoz avayg sem. tehát a hazugságával nem okozott konkrét gazdasági károkat.
úgyhogy a példa rossz. ahogy Blair esetében is rossz.
Clinton egyetlen hazug mondatáért a poklok tornácát járta meg (fingatta meg a kongresszus). Ezzel szemben Gyurcsány másfél évig folyamatosan hazudott az embereknek. Van némi különbség, nemde?
Ja, ezt akartam is kérdezni a baloskáktól: ha netán kiderülne, hogy Gyurcsány abban a makulátlan előéletében mondjuk embert ölt, akkor a baloskáéknak az lenne rá a válaszuk, hogy Orbán meg két embert ölt?