Csak kiváncsiságból kérdezem, kinek lenne ez elfogadható megoldás: a miniszterelnök lemond, cserébe vagy ezzel egyidejűleg a legnagyobb ellenzéki párt elnöke visszavonul a nagypolitika első és második vonalából. Kettős vezéráldozat a politikai és társadalmi békéért.
5. pont Amnesztiát mindkét oldal bűnözőinek 6. pont Lendvai Ildikó soha többé senkit nem szólít fel elhatárolódásra. 7.pont: Dávid Ibolya legyen az Újpest elnöke, mert mától fogva ért a focihoz
Én támgoatom. Ki is dolgoztam a három pontos javaslatomat
1. Gyurcsány lemond Bokros Lajost kinevezik az új miniszterelnöknek a _saját_ csomagjával 2. Gyurcsány és az MSZP bocsánatot kér az emberektől a Jóléti rendszerváltás programjával táplált hamis illúziókért. 3. Orbán lemond minden pozíciójáról és Kósa Lajost választják pártelnöknek. 4. Orbán és a Fidesz bocsánatot kér az emberektől a Hajrá Magyarország programjával táplált hamis illúziókért.
Én benne vagyok, ha valaki olyan kerül a miniszterelnöki székbe, aki végigcsinálja a reformokat, és nem törik meg a lobbik és tüntetések nyomása alatt. Ha együtt távoznak, akkor végre lehet, hogy megszűnik kétpólusúnak lenni a magyar politikai élet.
Csak kiváncsiságból kérdezem, kinek lenne ez elfogadható megoldás: a miniszterelnök lemond, cserébe vagy ezzel egyidejűleg a legnagyobb ellenzéki párt elnöke visszavonul a nagypolitika első és második vonalából. Kettős vezéráldozat a politikai és társadalmi békéért. Vélemény?