Keresés

Részletes keresés

Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 426

Emlékeztetőül:

A közjogi méltóságok elismerték, hogy 6 000 000 000 000 Forint többlettel vette

át a kormányzást A Meggyesi - Gyurcsány csapat..

Ezt 2 000 000 000 000 Ft privatizációs bevétellel ls 5 000 000 000 000 Ft

hitelfelvétellel tetézve, a normál éves bevételen felül elszórta,

azaz összesen  13 ezer milliárd veszteséggel zárta a négy évét..

Nem 6 ezer milliárd többlettel, hanem kétszer akkora hiánnyal..

Ezek tények..

Akkor minek hinted a port??    Ki a dilettáns? Kinek nincs programja???

Legalább ha már elhatárolódsz mindenkitől, legalább a tényektől ne tedd!

Előzmény: Szergő (421)
Erőd Creative Commons License 2006.09.22 0 0 425
Be kéne látni azt, hogy ha új autót akarunk akkor sporolni kell előte de majd ez a befektetés megtérül. Ja és az egyik legfontossabb be kell fizetni az adót nem pedig elkönyvelni, mint ahogyan a gazdag vállalkozók csinálják!!!!!!!!
Előzmény: Szergő (421)
adamsky Creative Commons License 2006.09.22 0 0 424

igy igaz

nem vagyok MSZP-és és nem vagyok fideszes se igy teljesen nyugodtan kivülálloként láttom a dolgot

Mindenkinek van hibája , olyan ember nincs akinek nincsen.

Előzmény: Gézoo (419)
Erőd Creative Commons License 2006.09.22 0 0 423

Látom már a probléma lényegét a tüntetőkben. A GONDOLKODÁS hiánya. 

nem tudom miért érzem azt, hogy olyan ez mint amikor az ember megprobál a lóval kártyázni. DE a ló mindig csak ugyan azt nyeríti.

Előzmény: joby (415)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 422

Mert ha mszp-s lennél akkor legalább azt áruld el azt is,

hogy a kérdésed igaz-e??

Előzmény: adamsky (418)
Szergő Creative Commons License 2006.09.22 0 0 421

öregem én azt hittem mi komolyan vesszük egymást.ha jól emlékszem normális programot írtam.Persze tudom h meg van mondva h a kormány gorombán elutasította leszarta meg ilyenek.Talán ismered az önbeteljesítő jóslat fogalmát.ez is valami ilyesmi.Tudod ha valami butaság akkor arra azt is fogják mondani h butaság.Olyan programot én is tudok csinálni:

Nagymami te mit akarsz:Több nyugdíjat.

És te fiatal egyetemista:Ne legyen tandíj.

Ésatöbbi.Ha meg közgazdászok,szakértők csak ennyire voltak képesek az ő bajuk.Amúgy ki mondja h a Gyurcsányék "csomagja" rossz?A Fiesz.Nyugaz-Európában mindenki vagy egyetért vele vagy még kevesli a a program szigorúságát.Hamarosan a konvergenciaprogramról is megérkezik a jelentés és nem hinném h az negatív kesz.

Nem lehet mindenkinek kedvezni főleg egy olyyan országban ahol az elmúlt 16 évben mindent megadtak amit csak lehetett,nehogy az emberek fene nagy önérzete fellázadjon.

Előzmény: Gézoo (410)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 420

Igaz ez a kérdés? Vagy mszp-s vagy?

Előzmény: adamsky (418)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 419

Bocs, de nem te vagy az egyetlen mszp-s ..

Előzmény: adamsky (414)
adamsky Creative Commons License 2006.09.22 0 0 418

Na ok!  Mondj legalább egy mszp-st aki nem hazudik.. 

mondj egy fideszest aki nem hazudik

ez patthelyzet

segitek nem fogsz tudni mondani

Előzmény: Gézoo (413)
adamsky Creative Commons License 2006.09.22 0 0 417

Ha jol tudom többségben azok az emberek vannak akik a szocikra és az szdsz-re szavaztak, azaz ti kevesebben vagytok.

Tudod mit huzzatok és alapitsatok magatoknak egy másik országot, csak ne itt

Tudom hazaáruló vagyok, mert élni szeretnék nyugodtan

Nem akarok forradalmat

Előzmény: joby (412)
Erőd Creative Commons License 2006.09.22 0 0 416

"Higgy az álmaidban, mert különben soha nem fogod elérni!"

Ez egy jótanács! Nem cikizés!:)

Előzmény: joby (412)
joby Creative Commons License 2006.09.22 0 0 415
Gyurcsány a futó, el ne feledd! Idág volt Gyurcsány ámokfutása, most kezdődik Gyurcsány futása!
Előzmény: Erőd (411)
adamsky Creative Commons License 2006.09.22 0 0 414
" Gyurcsány... hazugságversenyt nem volt hajlandó felvenni??"

Figyelj!  Legalább a vezéred szavaira figyelj oda! 

A fővezíred szerint az MSZP hazudott..hazudott HAZUDOTT... 

a ne hidd, hogy mindenki MSZP-s.!  Vannak emberek is a hazában

Mostmár meghallgattam az egész  dumát. Ajaj baj van.

A Gyurcsány azt mondta az elmult 16 év hazugságpolitikáját nem akarja folytatni. Körülbelül nekem az jött le.

Amugy amikor a Fidesz összeállt a Torgyán párttal előtte meg letagadta hogy ö nem ,ö sose fog. Erre másnapra összeállt. És ez csak 1 példa. De sorohatnák sokat.

Akkor most hogy is van ??? Ja az nem hazugság??

Persze más szemében a szálkát magáéban a gerendát se látja.

Na ez pont ráillik.

Mintha egy mesevilágban élne Orbán. Egy született vesztes. Kiváncsi vagyok mikor rugják ki a pártjából.

Előzmény: Gézoo (404)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 413

Miből gondolod, hogy a fény a sötétség???

Na ok!  Mondj legalább egy mszp-st aki nem hazudik.. 

Előzmény: Törölt nick (409)
joby Creative Commons License 2006.09.22 0 0 412
Á, á! Már a második GYurcsány-kormány van hatalmon, tehát nevetséges most is Orbán hatalomvágyát emlegetni! Annak ismeretében pedig, ahogyan ezt GYurcsány tette, különösen! Csak a magad nevében, mindig! Neked van eleged valamiből! Nekünk meg Gyurcsányból van elegünk, de nagyon! Oszt menni fog, mert menni kell, futni fog, mert futni kell!
Előzmény: Erőd (402)
Erőd Creative Commons License 2006.09.22 0 0 411
OSTOBA VAGY! CSAK TI VAGYTOK AZ EMBEREK MINDENKI MÁS HAZAÁRULÓ? vALAMI ADOLF H. IS ÍGY KEZDTE A PÁLYAFUTÁSÁT VAGY INKÁBB AZ ÁMOKFUTÁSÁT
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 410

Ne vagdalódzak...

Szóval a kész program, az év eleje óta olvasható, sok médiában megjelent.

Részletesen kidolgozták egyetemeink legnagyobb tudású közgazdászai és más szakemberei.

A programot sok százezer ember bevonásával készítették, Te is alakíthattál

rajta a neten keresztül, vagy levélben.

Az összes érdekvédelmi szervezettel egyeztették. 

Csak pöcc-röff indítani kellen... Ugyanis már április óta a végleges..

Hol jártál eddig, hogy nem tudod???

Előzmény: Szergő (399)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 409

Belefáradtam, hogy emberek agyában egy kis fényt gyújtsak, de még utoljára megteszem...

A "nem csináltunk semmit", az a reformokra vonatkozik... A hazugságok, az önbecsapás pedig az egész elitre vonatkozik, amiért nem mer szembe nézni a problémákkal és évről évre elodázza a problémahalmaz megoldását...

El kell olvasni és minden mondatát értelmezni, mindössze ennyi kell... A szavai persze alkalmasak arra, hogy ellenfelei kiforgassák a mondanivalóját...

Gyurcsánnyal csak épp ez a baj, hogy vakmerő mint sárkányölő Szent György, de nem elég bölcs, nem elég megfontoltak a kijelentései...

Orbán maffiája dörzsöltebb... 

Előzmény: Szergő (400)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 408
Juteszembe, ez a legutobbi "nem targyalunk a kormannyal" mar tenyleg vegytiszta szabotazs, csak azert nem nevezem hazaarulasnak, mert ok ezt a kifejezest mar leamortizaltak. Ha nem targyal a kormannyal, akkor adja vissza a parlamenti mandatumat, semmi szuksege ra tobbet.

Monnyonle. :-)

ZOH
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 407
Az is csúcs volt, amikor a Balónak mondta, hogy hazajött Brüsszelből, kb 11 felé érkezett Budapestre és lefeküdt aludni, majd fél kettőkor a lánya ébresztette fel, hogy apu balhé van.

Jahh, ez nalam is leverte a lecet. :-( Es ez papol arrol, hogy hazudni nem szabad.

ZOH
Előzmény: touareg (25)
Szergő Creative Commons License 2006.09.22 0 0 406
nincs se vezérem se vezírem.Nem mondtam h nem hazudott.Figyelj oda.Bár nem volt rossz próbálkozás
Szergő Creative Commons License 2006.09.22 0 0 405
vagdalkozzál nyugodtan ha már érdemben válaszolni nem tudsz...De nem,nem vagyok mszps(sőt szdsz-es se,mdf-es sem és fideszes sem.)
Előzmény: Gézoo (403)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 404

" Gyurcsány... hazugságversenyt nem volt hajlandó felvenni??"

Figyelj!  Legalább a vezéred szavaira figyelj oda! 

A fővezíred szerint az MSZP hazudott..hazudott HAZUDOTT... 

a ne hidd, hogy mindenki MSZP-s.!  Vannak emberek is a hazában!

Előzmény: Szergő (395)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 403

Jaaa te is mszp-s vagy??

Bocs !  Nem vettem észre..  Kizárólag igazmondókkal vitatkozom..

Ha már így összefutottunk:  Gratulálok a hőálló bevonatotokhoz!

Azt hallottam, hogy a NASA megvenné a licenszét az űrsiklókhoz..

Csak azt nem tudom, hogy hány arcnyi kell egy űrsiklóhoz??? 

Van-e  annyi mszp-s az országban??

Előzmény: Szergő (399)
Erőd Creative Commons License 2006.09.22 0 0 402

Akkor nem hallottuk a hangotokat, mikor az olaj maffiával kapcsolatba hoztak jobbos minisztereket és barátait. Az is titokban maradt sőt titkosították. Az a bajom, hogy Csak az egyik oldalnak a hibáit veszitek észre a Vezír szent és sérthetetlen. Nem értek én sem egyet azzal amit a kormány művelt az elmúlt időben. De azt nem szeretném, hogy egy olyan kormány jöjjön vissza aki a gazdag válalkozókat mégjobban feltőkésítette/ Széchenyi terv, Vegyépszer....../ És még sorolhatnám. Az embereknek elegük van a mocskolódásból, a forradalmárokból. Orbán megint azt sugalja, hogy aki nem az ő jelöltjeire szavaz az hazaáruló. Erre végképp nincs szüksége ennek az országnak és felháborító, hogy aki másképpen gondolkodik, mint a Fidesz az hazaáruló. Ha esetleg pofára esik a Fidesz a vállasztásokon. Ráférne egy tisztújítás. Kiváncsi leszek, hogy ORBÁN MENNYIRE RAGASZKODIK A HATALOMHOZ.

Előzmény: upi2000 (398)
BandW Creative Commons License 2006.09.22 0 0 401
Azé ölég dinamikusan változtatgatod, hogy épp miért bukott meg akit épp meg akarsz buktatni.
De ez lényegtelen, mert azt tudjuk, hogy sokan nem szeretnék a minelnöki székben Gyurcsányt látni, de ennek nincs semmi különös jelentősége.
Így volt ez majd minden minelnökkel.
Szergő Creative Commons License 2006.09.22 0 0 400

mondanál esetleg példát?ez mind jól hangzik csak az a baja h nem igaz.A közérdekű adatok azért közérdekűek mert mindenki megnézheti őket.Hiba volt ugyanakkor h a választás első fordulója után hozták csak nyilvánosságra(országos nyilvánosságra)az adatokat.Hozzátenném h aki kiváncsi volt rá már pénteken is meg tudta nézni az adatokat a megfelelő honlapon minden kunszt nélkül.

Tény h az elmúlt 4 évben lófaszt sem csináltak.Elkúrták.Ilyen 4 év kormányzati (semmit)tevékenység után ha egy kormányt újra megszavaznak az csak az ellenzék tesze-toszáskodásának köszönhető.

Szergő Creative Commons License 2006.09.22 0 0 399

Továbbá elmondanám neked h 10ezer ember akarata nem egyenlő az egész nemzetével.Ilyesfajta demagógiával azt is kijelenthetném h 9millió 990ezer ember meg nem akarja h lemondjon mert annyi meg nem ment el tüntetni.De mondjuk országosan lehet akár 15ezer emberről is szó.

Életszerű helyzet:mondjatok le mert ÉN  mint ellenzék azt akarom h lemondjatok és majd utána felállítunk valamit amiről nem tudjátok h mi mert nem vagyunk hajlandóak veletek tárgyalni.Tök logikus.

Végezetül elárulok neked egy titkot:ha Orbán Viktor és a Fidesz az ország problémáját akarná megoldani,és kidolgozott programja lenne rá a választások előtt óta akkor az elmúlt 3 hónapban érdemben hozzá szólt volna az országgyűlés munkásságához.De nem tette.Mi következik ebből?(a válasz lehetősége a tiéd bár költői kérésnek is megteszi)

Előzmény: Gézoo (391)
upi2000 Creative Commons License 2006.09.22 0 0 398
A morális válság nem a választási ígérgetés és be nem tartás miatt, hanem a 4 év semmittevés=elkúrás, valamint a társadalom félrevezetése, közérdekű adatok meghamissítása, eltitkolása miatt van. Minden mást elfelejthetsz, csak ezért, de ezért mindenképpen megbukott a böszme-nyurga...
Előzmény: Szergő (395)
upi2000 Creative Commons License 2006.09.22 0 0 397

a)a köztársasági elnők májusi döntését illeti elég felháborító kritikával

Miért, Sólyom megkapta a felvételt már májusban? Szvsz ő is az átvertek széles táborába tartozik...

b)az ország 30%áról feltételezi h teljesen abnormális és nem képes egy épkézláb döntés meghozatalára.

lásd fenti kérdésemet általánosítva...

ui.:még mázli h megmondta h ő hajlandó tárgyalni csak épp a kormánnyal nem.Akkor kivel?

Miért nem figyeltél? Elmondta kétszer is!

Előzmény: Szergő (387)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!