Orbán nem is hallotta a Gyurcsány beszédet, nem is ismeri teljes terjedelmében. Tudja akkor miről beszél?Orbán össze-vissza beszél!
Orbán mikor hazudik?
Be kéne látni azt, hogy ha új autót akarunk akkor sporolni kell előte de majd ez a befektetés megtérül. Ja és az egyik legfontossabb be kell fizetni az adót nem pedig elkönyvelni, mint ahogyan a gazdag vállalkozók csinálják!!!!!!!!
öregem én azt hittem mi komolyan vesszük egymást.ha jól emlékszem normális programot írtam.Persze tudom h meg van mondva h a kormány gorombán elutasította leszarta meg ilyenek.Talán ismered az önbeteljesítő jóslat fogalmát.ez is valami ilyesmi.Tudod ha valami butaság akkor arra azt is fogják mondani h butaság.Olyan programot én is tudok csinálni:
Nagymami te mit akarsz:Több nyugdíjat.
És te fiatal egyetemista:Ne legyen tandíj.
Ésatöbbi.Ha meg közgazdászok,szakértők csak ennyire voltak képesek az ő bajuk.Amúgy ki mondja h a Gyurcsányék "csomagja" rossz?A Fiesz.Nyugaz-Európában mindenki vagy egyetért vele vagy még kevesli a a program szigorúságát.Hamarosan a konvergenciaprogramról is megérkezik a jelentés és nem hinném h az negatív kesz.
Nem lehet mindenkinek kedvezni főleg egy olyyan országban ahol az elmúlt 16 évben mindent megadtak amit csak lehetett,nehogy az emberek fene nagy önérzete fellázadjon.
" Gyurcsány... hazugságversenyt nem volt hajlandó felvenni??"
Figyelj! Legalább a vezéred szavaira figyelj oda!
A fővezíred szerint az MSZP hazudott..hazudott HAZUDOTT...
a ne hidd, hogy mindenki MSZP-s.! Vannak emberek is a hazában
Mostmár meghallgattam az egész dumát. Ajaj baj van.
A Gyurcsány azt mondta az elmult 16 év hazugságpolitikáját nem akarja folytatni. Körülbelül nekem az jött le.
Amugy amikor a Fidesz összeállt a Torgyán párttal előtte meg letagadta hogy ö nem ,ö sose fog. Erre másnapra összeállt. És ez csak 1 példa. De sorohatnák sokat.
Akkor most hogy is van ??? Ja az nem hazugság??
Persze más szemében a szálkát magáéban a gerendát se látja.
Na ez pont ráillik.
Mintha egy mesevilágban élne Orbán. Egy született vesztes. Kiváncsi vagyok mikor rugják ki a pártjából.
Á, á!
Már a második GYurcsány-kormány van hatalmon, tehát nevetséges most is
Orbán hatalomvágyát emlegetni!
Annak ismeretében pedig, ahogyan ezt GYurcsány tette, különösen!
Csak a magad nevében, mindig! Neked van eleged valamiből!
Nekünk meg Gyurcsányból van elegünk, de nagyon!
Oszt menni fog, mert menni kell, futni fog, mert futni kell!
Belefáradtam, hogy emberek agyában egy kis fényt gyújtsak, de még utoljára megteszem...
A "nem csináltunk semmit", az a reformokra vonatkozik... A hazugságok, az önbecsapás pedig az egész elitre vonatkozik, amiért nem mer szembe nézni a problémákkal és évről évre elodázza a problémahalmaz megoldását...
El kell olvasni és minden mondatát értelmezni, mindössze ennyi kell... A szavai persze alkalmasak arra, hogy ellenfelei kiforgassák a mondanivalóját...
Gyurcsánnyal csak épp ez a baj, hogy vakmerő mint sárkányölő Szent György, de nem elég bölcs, nem elég megfontoltak a kijelentései...
Juteszembe, ez a legutobbi "nem targyalunk a kormannyal" mar tenyleg vegytiszta szabotazs, csak azert nem nevezem hazaarulasnak, mert ok ezt a kifejezest mar leamortizaltak. Ha nem targyal a kormannyal, akkor adja vissza a parlamenti mandatumat, semmi szuksege ra tobbet.
Az is csúcs volt, amikor a Balónak mondta, hogy hazajött Brüsszelből, kb 11 felé érkezett Budapestre és lefeküdt aludni, majd fél kettőkor a lánya ébresztette fel, hogy apu balhé van.
Jahh, ez nalam is leverte a lecet. :-( Es ez papol arrol, hogy hazudni nem szabad.
Akkor nem hallottuk a hangotokat, mikor az olaj maffiával kapcsolatba hoztak jobbos minisztereket és barátait. Az is titokban maradt sőt titkosították. Az a bajom, hogy Csak az egyik oldalnak a hibáit veszitek észre a Vezír szent és sérthetetlen. Nem értek én sem egyet azzal amit a kormány művelt az elmúlt időben. De azt nem szeretném, hogy egy olyan kormány jöjjön vissza aki a gazdag válalkozókat mégjobban feltőkésítette/ Széchenyi terv, Vegyépszer....../ És még sorolhatnám. Az embereknek elegük van a mocskolódásból, a forradalmárokból. Orbán megint azt sugalja, hogy aki nem az ő jelöltjeire szavaz az hazaáruló. Erre végképp nincs szüksége ennek az országnak és felháborító, hogy aki másképpen gondolkodik, mint a Fidesz az hazaáruló. Ha esetleg pofára esik a Fidesz a vállasztásokon. Ráférne egy tisztújítás. Kiváncsi leszek, hogy ORBÁN MENNYIRE RAGASZKODIK A HATALOMHOZ.
Azé ölég dinamikusan változtatgatod, hogy épp miért bukott meg akit épp meg akarsz buktatni. De ez lényegtelen, mert azt tudjuk, hogy sokan nem szeretnék a minelnöki székben Gyurcsányt látni, de ennek nincs semmi különös jelentősége. Így volt ez majd minden minelnökkel.
mondanál esetleg példát?ez mind jól hangzik csak az a baja h nem igaz.A közérdekű adatok azért közérdekűek mert mindenki megnézheti őket.Hiba volt ugyanakkor h a választás első fordulója után hozták csak nyilvánosságra(országos nyilvánosságra)az adatokat.Hozzátenném h aki kiváncsi volt rá már pénteken is meg tudta nézni az adatokat a megfelelő honlapon minden kunszt nélkül.
Tény h az elmúlt 4 évben lófaszt sem csináltak.Elkúrták.Ilyen 4 év kormányzati (semmit)tevékenység után ha egy kormányt újra megszavaznak az csak az ellenzék tesze-toszáskodásának köszönhető.
Továbbá elmondanám neked h 10ezer ember akarata nem egyenlő az egész nemzetével.Ilyesfajta demagógiával azt is kijelenthetném h 9millió 990ezer ember meg nem akarja h lemondjon mert annyi meg nem ment el tüntetni.De mondjuk országosan lehet akár 15ezer emberről is szó.
Életszerű helyzet:mondjatok le mert ÉN mint ellenzék azt akarom h lemondjatok és majd utána felállítunk valamit amiről nem tudjátok h mi mert nem vagyunk hajlandóak veletek tárgyalni.Tök logikus.
Végezetül elárulok neked egy titkot:ha Orbán Viktor és a Fidesz az ország problémáját akarná megoldani,és kidolgozott programja lenne rá a választások előtt óta akkor az elmúlt 3 hónapban érdemben hozzá szólt volna az országgyűlés munkásságához.De nem tette.Mi következik ebből?(a válasz lehetősége a tiéd bár költői kérésnek is megteszi)
A morális válság nem a választási ígérgetés és be nem tartás miatt, hanem a 4 év semmittevés=elkúrás, valamint a társadalom félrevezetése, közérdekű adatok meghamissítása, eltitkolása miatt van. Minden mást elfelejthetsz, csak ezért, de ezért mindenképpen megbukott a böszme-nyurga...