"A miniszterelnök jövő héten három-négy vidéki várost keres fel, köztük Sopront. A Fidesz frakcióvezetője provokatívnak tartja a miniszterelnök lépését."
Szóval a Fidesz ne rendezze meg a gyűlést, mert ebben a feszült helyzetben, nem lenne helyes. Hát momentán a fidesszel szimpatizálók rajcsúroznak, ha buktor tart nekik egy hétzáró bulit és egy nagy, rá jellemző színes diaképes, dalos-musicales, közmondásokkal ékesített gyújtó hangú beszédet, annak nagy éjszakai dzsembori lesz megint a vége. Nagyobb mint a megelőzőek.
De persze Fletó minden további nélkül fokozhatja az indulatokat egy kampánykörúttal... Én még nem találkoztam gyurcsányista csapatokkal az utcán, biztos rosszul választom meg az útvonalaimat. Ugyan, kinek az indulatát fokozná? (még pár idevágó gondolat 2 bekezdéssel lejjebb)
Sejtem mi a célja: ha már a Fidesz gyűlésén nem tud a kormány provokációt szítani, akkor más mód már nem igazén van, mint hogy Gyurcsány körbejár az országban, aminek hatására bizonyosan lesznek erőszakos cselekmények. Ez véleményem szerint szimpla faszság, ezzel nem vagyok hajlandó érdemben foglalkozni.
Eddig is mérhetetlenül cinikus volt a GYF, amit azt hittem nem lehet már fokozni, de ezzel a lépéssel egyszerűen nem ér el mást, mint az erőszak kiterjesztését a vidéki városokra. Ez a te szubjektív elméleted. Az én szubjektív elméletem meg az, hogy majd lesz egy adag fütyülős mint eddig is, és közben pár ballernek árulja a terméket (a párt helyi jelöltje). Mire gondoltál, hogy úgy kiakad majd valaki hogy gyurcsány továbbra is létezni merészel, hogy hazarohan a kombájnért és átrobog a pódiumon? Vagy hazafias felháborodásában bezúz a parlamentbe, letageli a falat, szétveri a büfét majd részegen elalszik? Ugyan.
Vélhetően pontosan ez a célja, látva azt, hogy amióta erőszak van, azóta kevesebben mondják, hogy le kéne mondania. Valóban: az erőszak a józan többséget elriasztja. Ezért is kellene hülye buktornak visszafognia magát és nem erőszakpárti sejtetésekkel szórakoztatnia az embereit. Észrevehetné, hogy amikor kussban van, növekszik a népszerűsége, amikor megszólal, mindig leesik az a kurva népszerűség. Tisztára olyan a népszerűsége, mint egy régi VHS videofelvételen a zaj: nem beszél senki, a zaj egyre megnő, már igen nagy, ekkor megszólal a főhős és huss, a zaj levágva. Megint elhallgat, megint nő a zaj. Na mindegy, se buktor, se a leghülyébb hívei nem képesek ezt felfogni és kezelni. Ő bajuk.
Ennek az emberenek semmi sem szent, és semmi sem számít. Nem válogat az eszközökben. Undorító. Ez egy marék szubjektum, nincs vele mit foglalkoznom.
Remélem, megelégedéssel tölt el, hogy vettem a fáradságot hogy kifejtsem. Üdv.
szerinted hogy zajlik 1 ilyen választási kampánykörút ?
beül a fletó a polgármesterrel egy irodába és elbeszélgetnek ugye ?
kérlek alásan ezek a rendezvények nyilvánosak, és többnyire szabadtériek. pl. sopronban gondolom a város fő terén lesz, de lehet akár 1 sportcsarnokba is teljesen mindegy
a lényeg, hogy tömegek gyűlnek össze, és bárki odamehet, hiszen nyilvános nem kell hozzá meghívó, miegymás
Egy kicsit más oldalról látjuk a dolgokat. Amikor Oviék hatalomra kerültek, TÖBB szavazatot kapott a koalíció, csak a mandátumelosztási szisztéma miatt jutottak hatalomra. No akkor ki az illegitim? Fordított esetben mekkora felfordulást csinált volna a fidesz? (Az emberek mást akartak...)
A gyűlöletről meg végképp ne állítsd amit állítasz. Ott van szerencsétlen hülye Megyó, azt hitte össze tudja kovácsolni az országot a kettéosztottségból. Erre a fideszesek újjogva visítozva ugráltak a hasán, az meg tűrte. Ennyit az utálatról...
"Pásztor Tibort, az MSZP V. kerületi frakcióvezetőjét ismertem föl abban a provokátorban, aki szeptember 18-ára virradóra, a Kossuth téren buzdította törvénysértésre a tiltakozó tüntetőket - közölte lapunkkal Böröcz László, aki a Belvárosban lakik, és vasárnap este barátjával ment a Parlament elé.
Elmondta: a helyi újságból ismerik a politikust, és feltűnt nekik, hogy így szól a mellette állókhoz: "menjetek a Parlamentbe! Csináljatok balhét!" - Szóltunk neki, hogy hagyja abba a provokációt, mire ő visszakérdezett, hogy honnan ismerjük őt, de a következő pillanatban el is tűnt. Pásztor, aki márciusban lemondásra kényszerült képviselőjelöltségéről, mert blogjában a Fidesz kettes számú díszzsidójának nevezte Deutsch-Für Tamást, lapunk kérdésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt., mert "nem akar változtatni azon a gyakorlatán, hogy lapunknak nem nyilatkozik."
Látom, nem olvastad el Gyurcsány beszédét, mert továbbra is hazudsz, csúsztatsz, mint Orbán elnök úr.
Hol tart, mikor tart nagygyűlést az MSZP?
Orbán Viktor meg folytassa a kampáynkörútját, ahogy a többi politikus is teszi. Ki vagy te, hogy megtilthasd bárkinek, hogy kampányoljon a választás előtt?
Ja, hogy a KDNP is ezt követeli! Erre mondják, már bocsánat a szóért, hogy a végén még a szar húzza le a vécét.
Hmm mióta bedőltetek Flet0-nak azóta senki nem jött az illegitim szöveggel. Az csak akkor volt aktuális amikor megbuktatták Megyót, a nép ugyanis rá szavazott, nem a Gyurcsányira.
Hidd el a jobboldal nem tud annyira gyűlölni mint a "baloldal" és a "liberális" Szadesz.
A hatalomról annyit hogy Flet0 még ilyenkor is ragaszkodik a miniszterelnöki székhez. Mi kell ennek az embernek, egy verés? Sztem akkor se mondana le...
A tegnapi TV2 híradó legnagyobb poénja a miskolci polgármester volt, aki amolyan hilleri stílusban kijelentette, már biztosan tudják, hogy az ablakbetörés szervezett akció volt.
Erre fél percre Mété Krisztina közölte, hogy a rendőrség őritetbe vette a rongálót, aki egy ittas hajléktalan.
Hát a gyűlölködés ellene abból táplálkozik. Amíg ki nem mozdítják az ellenfelei, addig nem terem nekik babér -ők is tudják. Akármikor legyűri Oviékat, ez már egyre világosabb. Innen ered a gyűlölet, csak hát ugye ezt beismerni nem fogja soha a jobboldalon senki. Inkább ez az illegitimitási maszlag, vagy zavargások szítása. Szar lehet hosszú távon kiszorulni a hatalomból (és nagy keserűséggel jár) ezt én is elismerem.
Sólyom aszondta, hogy nem szabad gátolni az embereket az alkotményos jogaik gyakorlásában. Aki eröszakkal megzavarja más pártok rendezvényeit nem mindig dicséretre számithat.