Ide várom azokat, akik nem értenek egyet a randalírozó csőcselékkel és hajlandóak kimenni az utcára véleményüknek hangot adni. Hajrá Gyurcsány! Hajrá magyarok!
Én azt ajánlom a Gyurcsány támogatóknak, hogy ragadjanak követ, dobáljanak be kirakatokat és hangosan kiabálják : Vesszen Gyurcsán, éljenek az orbánbányák.
Ezzel többet ártanak a jobboldalnak, és többet használnának Gyurcsánnak mint gondolnák.
Azt hiszitek, hogy csak a jobboldal van kint a tüntetésen?
Elárulom, csalódott baloldali szavazók is vannak és szinte mindenki képviselteti magát,nemtől, kortól, ideológiától, vallástól függetlenül, akiknek csupán elege lett a kormányból és változást szeretnének! Hihetetlen mi?
Kik ellen akartok tüntetni?
A békés tüntetők ellen (nem.. nem a vandálokról beszélek, akiknek tökmin1 mi a helyzet), akik fel merészelik emelni a hangjukat a kormány ellen, és akik, mire nem vetemednek, ellent mernek mondani szeretett vezéreteknek?
Szükségetek lesz a provokáló csőcseléketekre, mert nélkülük esélytelenek lesztek. Mikor hívjátok vissza őket? Ma még engeditek egy kicsit randalírozni a bandátokat, vagy csak holnap erősítitek meg magatokat velük?
"Isten ments, hogy megtegyük! Tegnap engem is hívtak baloldali barátaim, hogy mi legyen és hogy segítsek, de meg tudtam velük értetni, hogy most nincs értelme és nem szabad éleszteni a tüzet."
Kedves baloldali topiktársaim. Tanulni kellene Gyurcsán és Medgyessy esetéből. Nem patrícius allűröket csillogtató miniszterelnökjelöltet kell a pártnak választania.
"Hajrá Gyurcsány!" - A randalírozóknak köszönheti Gyurcsán, hogy miniszterelnök marad. Egy randalírozó kődobáló annyira erősíti Gyurcsánt mint száz csendes Gyurcsán mellet demostráló nyugdíjjas, éljen Gyurcsány éljen a vizitdíj táblákkal.
Isten ments, hogy megtegyük! Tegnap engem is hívtak baloldali barátaim, hogy mi legyen és hogy segítsek, de meg tudtam velük értetni, hogy most nincs értelme és nem szabad éleszteni a tüzet. Elég, ha a politikusaink az országgyűlésben elmondják a véleményüket és a magyarok nagy többsége tudja, hogy miért nem szabd most a baloldalnak utcára mennie..
nem, de senki ilyen helyzetben. nem lehet egyszerre mindent, de egy ilyen embert vissza kellene vonni. az egész politikai elitet nem lehet egy nap alatt lecserélni, de a tetejét el lehetne támogatni. egyébként sztem a gyurcsánynak nem így keleltt volna reagálni a kezdetektől.
kit lehetne a helyére tenni? valami mszp-s biztos elő tudnak húzni vagy ha nem zavarja őket, akkor a Kókát is beültethetnék a bársonyszékbe.
ha meg huzamosabb ideig tart ez az egész, akkor új választást kell kiírni. (de ez még messze van)
Talán igazad van, de ki jönne a helyébe? Tutsz egy olyan politikust ma Magyarországon, aki nem populista, és fel tud sorakoztatni nem egy ,,párt-klikket", hanem egy szakértői testülertet?
Én nem vitatkoztam ezen senkivel. Kinek szól a többesszám?
Nézd meg a forradalom definícióját, nézd meg a puccsét is, aztán olvasd el, hogy mi történt 1917 augusztus és október vége között, és ha képes vagy az ismereteket alkalmazni is, nemcsak felmondani a leckét, akkor magad is láthatod, hogy október 25-én katonai hatalomátvétel zajlott. Egy szűk csoport (az OSZDMbP katonai bizottsága) titokban felfegyverzett és kiképzett alakulatokkal rajtaütéssel megdöntötte a kormányt.
Az Összoroszországi Szovjetkongresszus is csak másnap szerzett róla tudomást.
Hogy a haszonélvezők a propagandájukban forradalomnak nevezték, az mit sem változtat a tényeken. Ez a szokás. Most is így van ez.