Próbáld a tervezést Alaposról Gyorsra átálítani. Útvonalnál is a dyorsat válaszd. Használd az autópályákat, ne tiltsd le a fizetős utakat. Nézd meg, hogy a határon áttervezés be van e állítva. Nézd meg rövidebb utakkal tesztelve, hogy áttervez e a határokon normálisan. Lehetőle soft reset után tervezz, ne legyen semmi a memóriában.
Segítséget szeretnék kérni, ASUS A696, IGO 8, ha beütöm neki hogy PARIS, szépen elkezdd tölteni 3-4 másodperc alatt elmegy 40 % ig, aztán nagyon nagyon lassan, félóra alatt 74 % ig jut, és valoszínű, hogy valami hiba üzenettel nem tud utat tervezni. Nem tudja valaki, mi lehet a baj?? Nagyon megköszönném ha segítenétek, jövö héten mennék vele hosszu utra. Előre is köszi
Sziasztok! Hátha tudtok segíteni: már napok óta bújom a netet, de nem találok Mypal A632 fórumot, szeretnék ROM-ot frissíteni, meg az új IGO is megáll telepítéskor langauge hiányra hivatkozva. Köszi, ha van ötletetek!
Rég jártam erre, meg te is rég kérdezted, de hátha utolér, és még aktuális... Ugyanez volt a bajom, akárcsak többeknek. A hibát szerintem az akkufedél helyzetét érzékelő mikrokapcsoló okozza. Először én is a mások által is javasolt bűvölés jellegű dolgokat csináltam : - vastagabb papírlap az akkura téve (hogy az akkufedelet ne hagyja lötyögni) - papírral kitámasztani a mikrokapcsolót Egy ideig segítenek is...
Most viszont rászántam magam, és szétszedtem a szerkezetet, és nemes egyszerűséggel átkötöttem a mikrokapcsolót. Igaz, most nem érzékeli az akkufedél levételét, de ez nem nagy baj. Annyit kell tenni, hogy ha az akkut is piszkálni akarja az ember, akkor: 1. előbb kikapcsolja a cuccost 2. miután visszarakta az akkut( és a fedelet) csinál egy softresetet.
Egyelőre egy napja megy gond nélkül...
Megjegyzés: A szétszedéshez pici torx csavarhúzó kell (ami nincs mindenkinek). Ezután óvatosan szét kell pattintani a dobozt (kétoldalt 3-3, alul 2, felül 1 fül fogja). Vigyázni kell a GPS-hez menő vezetékekre, a kábelcsatlakozója is aprócska, no meg az smd kapcsoló forrasztásához jó szem, biztos kéz, és jó szerszám (páka) kell :-)
Szóval csak az fogjon hozzá, akinek van ilyenben gyakorlata!!
Asus a 636osom egy ideje a következő furcsaságot produkálja: nem kapcsol be a bekapcsológomb megnyomásával, soft resettel bejön az asus képernyő, majd a windows mobile képernyő is, és ezután képernyő kikapcs(mintha ki lenne kapcsolva), hard resetre elindul normálisan....de csak az első kikapcsológomb-nyomásig. Eddig azt gondoltam h akksi probléma, ezért rendeltem bele egy újat, de az újjal is ugyanezt csinálja. van valakinek ötlete/tippje hogy mit csinálhatnék vele?
Eladó egy allíg használt szinte teljesen új állapotban lévő ASUS A636N típusú készülék. Összes gyári tartozékával, dobozában becsomagolva adom. Adok hozzá egy gyári, eredeti iGO 2006SE Navigációs szoftvert a legújabb térképre frissítve(2008.október). Igény esetén adok egy 2Gb-os Kingston kártyát iGO 8.3-as legújabb Navigációs szoftverrel. A készüléken vásárlástól kezdve egy speciális tisztítható/mosható tükröződésmentesítő képernyővédő fólia van.
* Operációs rendszer: Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Premium Edition * Processzor: Intel XScale PXA272 416 MHz * Memória: 64 MB ROM / 128 MB RAM * Kijelző: 3,5" színes, transzflektív TFT, 240 x 320pixel felbontás, 16 bit színmélység * Akkumulátor: 1300mAh Lithium-Ion, cserélhető * Méretek: 122 x 73.2 x 18.65 mm * Súly: 186 gramm * Audio: 3,5 mm sztereó hangkimenet, monó hangszóró, mikrofon * Bővíthetőség: SD/MMC SDIO kompatibilis * Bluetooth: + * Infravörös port: + * WLAN: + * Beépített GPS: SiRF-Star III GPS vevő
Tartozékai:
USB Travel Sync kábel AC adapter Kézikönyv, gyors használati útmutató Védőtáska Stylus (króm ceruza) Autós készlet (tartó és szivargyújtós töltőkábel) Microsoft Companion CD: MS Outlook 2002 és MS ActiveSync 4.1
Úgy látom néha valaki felbukkan még ezen a behalt topikon. Csak azoknak, akik nem tudnák: http://www.pdamania.hu/forum/forum1.php3?topic=13406&szuro=7 ez a hely pörgős, és mindenre választ kaptok. Általában;)
Jónapot. Olvassa még valaki ezt a fórumot? Hogyan tudom kitörölni a Pocket Outlook összes naptár és névjegy bejegyzését anélkül, hogy factory resetet csinálnék?
Uj vagyok a fórumon és laikus a GPS és a PDA kezelésében ezért kérdeznék tölletek valamit.Vettem egy ASUS MYPAL A 639 et.a menüje angol nyelvü hogyan lehet átállitani vagy Magyarnyelvüvé tenni (na ez szép volt).Lehet,hogy valaki már leirta de nem olvastam vissza,sürgös lenne mert reggel indulok Német be.Köszönöm előre is.