Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Szia...ird le hogyan , nekem a wayteq nem ismeri a naviesrax...nem lássa akár hogy dugdosom, állitólag kártyára is töltené a frissitést a honlap...ja nem ingyen. Mindegy van egy márciusi az jó
Az a problémám, hogy nem utólag akarom látni a megtett útvonalat, hanem online. Más Igo navigáción már láttam ilyet. Az nem tabletre volt telepítve, és nem szeretnék külön GPS-t venni.
Segítséget szeretnék kérni. Androidos tabletre szeretnék telepíteni olyan IGo szoftvert, ami a megtett útvonalat megjelöli a térképen. Melyiket válasszam?
Lehet, hogy láma kérdés, de Android-on ha megveszem a térképet az iGo-hoz akkor az mennyi időre érvényes (minden egyes frissítéskor ki kell fizetni az x ezer Ft-ot, vagy addig él amíg használom és le tudom tölteni az éppen aktuális térképeket amikor megjelenik)?
Imail címedet nem engedélyezed a profilodban de választ vársz? Először is bekapcsolt állapotban csatold fel a GPS t egy asztali számítógéphez és nézd meg hogy mi van rajta (benne) nem feltétlen a sd kártyán volt a szoftver, lehet, hogy van a belső memóriában is.
Kb. 5 ~ 8 éve nem használt CNS GlobeSmart navigációt hogy lehetne életre kelteni? Egy nap töltés után bekapcsolás után megjelenik a cns utat mutat www.cnspna.comfelirat, háttér sziluet de tovább nem lép. Kijelző érintésére sleep Poweroff Exit 3 kis ablakra majd Power of gombra vált és magától kikapcsol. A legnagyobb baj, hogy gazdája kivette az Sd kártyát a naviból és nem tudja hova tette el. Próbálom a szerviz elérését, de ha esetleg Valaki tud javasolni valami megoldást köszönöm. Win CE 6 van rajta dobozának címkéje szerint.