Aha látom nem jönnek a harcos Maszop GYurcsány fanok erre nincs is mit mondani sajnos igaz az egész. Már megint manipula folyik terelgetik a ballib médiát de az SZDSZ szerint jön az egykulcsos adó:)) hahaha mennyi lesz negyven százalék?
:))) már érzem az újjukat a zsebemben közben mosolyogva legőszintébb becsületszavaznak?? télleg olyan van? aki ilyet mond az nekem élből gyanús. Van tehát nem legőszintébb becsületszó is?
Eddig évről évre egyre több adót szedett be az állam az evából. Úgy tudom, az idén már 100 milliárd a várható eva-bevétel. Ezt nagyjából 100 ezer vállalkozás hozza össze. Ha jól számolok, fejenként 1.000.000 a befizetett éves eva.
Most éppen megszorítani akar a kormány, ezért azt mondja: kevés.
Ha nem lenne ilyen trágya az államháztartás helyzete, most dicshimnuszokat zengnének az eváról.
Gyurcsány a parlamenti választások elött: Nem lesz adóemelés! Gyurcsány a parlamenti választások után: Nem fog fájni ! Gyurcsány az önkormányzati változások elött: Miért kell megtenni, ha fáj?
az evát az ügyvéd, meg a könyvvizsgáló lobbi nyomta keresztül. a hatástanulmányról meg annyit, a politikusok is azt nézik, miből lehet zsét csinálni.
én példáulelső évben be sem léptem az eva-körbe, mert annyira bűzlött, és azt hittem, már azelső évben módosítanak rajta egy nagyot. buktam egy kevés zsét, de nem bánom igazán...
A szocik találták ki az EVA-t és a feltételeit most meg nem tetszik nekik:)) Egyébként a nem írhat le semmit az azért nyereség volt mert csak megelőzte hatástanulmány az egészet nem? akkor megérte, most meg szart se fizetnek nem értem én ezt. Különben is csak évi 25 milla bevételig lehetett valaki az.
más fórumokon meg nem győzik fikázni az evásokat, hogy sz*rt sem fizetnek. el kellene dönteni végre. nincs valami fidesz-álláspont ezekről a nemzetáruló evásokról??? ;-)))
Eddig úgy tudtam ott nem vizsgálták a jövedelmet, fizette a 15 százalékot + a minimálbér járulékát a többi nem számított ja és nem írhatott le sömmit. Ezért értelmezik sokan úgy, hogy most nem kérhet kedvezményt hanem ab start dupla tb-t kell fizetniük:))) csak szarosan van fogalmazva és sokan szeretnék hinni, hogy kérhetik:))
a politika mindig is tömegpszichózison alapult. igaz, régebben nem magyarázták el nekünk, hogy azért van ilyen-olyan szóvivő, mert pszichikai elemzéseket is felhasználnak.
igaz, a hamburgeres tűzijátékot még azóta sem magyarázta el senki... :-)))
A miniszterelnök személyiségét és a várható bejelentések súlyát is figyelembe veszik a kormányszóvivő kiválasztásánál. A megszorító intézkedések közlésére alkalmasabb lehet a női szóvivő, akinél nem árt, ha szeret szerepelni és van egy kis humorérzéke is. Utóbbit épp az új szóvivő, Danks Emese említette, aki a korábbi munkahelyére utaló "Tesco-gazdaságos" jelzőn sem sértődik meg. Az [origo] számba vette, kik álltak a szóvivői pulpituson a rendszerváltás óta.
"azért asszem azt elfogadhatjuk, hogy az ment evásnak, aki alacsony költséghányaddal dolgozik"
Igen, de most bonyolódik az ügy.
Aki eddig becsületes volt, lehet, hogy most "ha harc, legyen harc" alapon nem sajnálja majd a fáradtságot, és inkább elkezd számlák után kajtatni, mintsem hogy fizesse a 25% evát.
A lényeg nem ez volt, hanem honnén tudhatnák ma mennyien fognak kilépni ha a határideje csak szeptember tizenöt amig így lehet dönteni. Megint csak manipulálnak. Vagy gondolod röhögve fizetik az EVA- sok a dupla járulékot?
Azért, hogy mekkorát és hogyan hazudik csak számít, szerintem legalábbis igen. Ha szerinted nem, akkor sajnállak. Gyurcsányhoz hasonlóan senki nem vezette meg még az országot ő volt a legdurvább.