Középkorú hölgy vagyok, takarítást és nagytakarítást vállalok Budapesten és környékén. Pontos, precíz, alapos munkát végzek. Várom szíves megkeresésüket. Noémi: 07202972009
Budapesten keresek saját részemre magán lakások takarítását heti, két heti rendszerességel!
Amit rólam tudni lehet, dolgoztam cégnél is így van benne 4 évnyi tapasztalatom. Pontos, precíz, alapos munkát adok ki a kezemből ezek mellett megbízható vagyok és rugalmas. Fiatal 24 éves lány vagyok, szorgalmas. Előre is köszönöm a jelentkezésüket! Keressenek bizalommal 😊
vagyis amire szükségük van .Minden péntek .Kérem forduljon hozzám bizalommal ,bármilyen kérdése van .Idősebb család is szoba jöhet ,bármiben segítek.TF:06-30-593-79-78 Bármikkor elérhető vagyok .A legjobbakat kiv mindenkinek !
Budapesten, keresek saját részemre magánlakas takarítást, heti, két heti rendszereseggel, vagy egyszeri alkalommal, vállalok, pl. Festés után, felújítás után, kikoltozes után, precíz, alapos munkaero vagyok sok éves gyakorlattal rendelkezem!
Gyakorlott személy vagyok, precíz, alapos a munkám!
Többször takarítottam nyaralot, és így szeretnék több alkalmat találni, most az idényben és ősszel, tavasszal is! Írott referenciát tudok adni, ahova hosszú évek óta járok!
Budapesten és Gödöllön vállalom lakások takaritását 80 nm-ig,délelötti órákban. Heti rendszerességgel csütörtöki napokon, és havonta egy alkalommal is változó napokon! 10.000.-/alkalom. Gyakorlattal rendelkezem!
Hivjon bizalommal! 0630 528 3010 vagy várom megkeresését email-ben. katica40@gmail.com
Május 15-i naptól bejárónői és kisgyermekgondozói feladatokat vállalok településükön.
Preferáltan hétfőtől szerdáig (esetenként csütörtökön), a délelőtti/napközbeni órákban, 5-6 órás időintervallumban tudnék háztartási tevékenységekben (kis-és nagytakarítás, ablaktisztítás, vasalás, ágyneműcsere, főzés, bevásárlás) korrekt és megbízható segítőjük lenni.
Kisfiam nevelése mellett, közel 2 éven keresztül foglalkoztam pici gyerkőcök felügyeletével, gondozásával is, ezért szívesen vállalok kisgyermekgondozást, valamint babyszitterkedést.
Fenti munkakörökhöz kapcsolódóan sikeres tanfolyamot is végeztem, annak érdekében, hogy szakképzett segítőként még hasznosabb tudással végezhessem teendőimet.
Korábbi megbízóim által leinformálható referenciaanyag áll rendelkezésemre, abban az esetben, ha szükség lenne a régebbi munkáimról alkotott pozitív véleményekre.
Amennyiben úgy érzik, megbízható és magas szintű szolgáltatásra lenne szükségük ház- és családmenedzseléssel kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésükre.
Kérem, keressenek bizalommal a lenti elérhetőségen, ahol a további részletekről is tudunk egyeztetni.
Sziasztok! 🙋🏻 Takarítást vállalok!!!🧹 📌Rutinosan, gyorsan,precizen dolgozom.🪄 📌Latom a sarkokat, ágy alatti részeket is, azokat nem kerülöm ki.🛏 📌Tapasztalattal rendelkezem.💯 📌Megbízható és terhelhető vagyok.💪🏼 📌Referenciákkal és számlával is rendelkezem.🧾
Takarítónőt keresek a II. kerületbe heti 2 alkalommal 4 órában. A lakásban kutya és macska is van. Általános takarításra van szükség , (padló, fürdőszoba, portörlés, eseti feladatok) melyért óránkét 3000 Ft-ot tudok fizetni. Kérem, hogy üzenetben keressen.