A sok mocskolódás után sem azt a következtetést vonták le a véresszájú Fideszesek, hogy kulturáltabban kellett volna politizálni.
Inkább összegyűltek egy közös WC-ben!
Nyáron is hord kokárdát? Javaslom, legyen ő a következő aki a bejelentést tesz üldöztetésből kifolyólag. Az nem lehet, hogy a lejárt szerződése miatt kell elmennie, mert visszamegy akinek a helyén foglalkoztatták? Ugye ez olyan bonyolult, hogy eszedbe sem jut!
Pedig Orbán is, és a fidesz is fogalom. Persze hogy nem kívülről oldódik meg a gond, engem meg nem túlzottan aggaszt a dolog, de ez nincs összefüggésbe azzal, hogy a kormány működése is hatékonyabb lenne egy erős ellenzékkel.
Hát, eredetileg én is jobboldali liberális lennék, ahogy itt mondanák: jobblib...
A baloldali értékek nem hoznak tűzbe, se a visszaállamosítás, se a munkás-szolidaritás, se a teljes foglalkoztatás -- szóval, amikkel a szélsőbal szokta riogatni az országot...
szerintem nem tisztunk hogy definialjuk a jobboldalt. foleg nem a vezetojet/vezetoit/vezeret/vezeereit.
ami elvarhato hogy ne beszeljenek hulyesegeket.
a tobbit (a nyeresi eselyeket, racionalitast) intezzek el a jobbosok onmagukban. mondjuk, szerintem, tobbseguk eddig sem racionalitasukrol volt hires/hirhedt.
nalunk a tulaj (az allam) valahogy elerte hogyha a manemet akarom nezni a neten akkor egy fityiszt (olyan fideszes fityiszt) mutato uj jelenik meg es ez irodik ki:
'mtap'
nem tudod mit jelenthet? es ha valaki erdeklodik a munkahelyen hogy mi az a 'mtap' akkor egyesek a jegyzetfuzetuket veszik el.
Fidesz=Orbán=fidesz, és a kör itt bezárult. Már többször szó volt róla, hogy egy igazi, erős ellenzékre, egy tisztességes jobbdalra nagy szüksége lenne mindenkinek, kiváltképp a kormánynak. És ezzel egyetértek.
es a szlovakok is valoszinuleg a szocik parancsara kovettek el azt az attrocitast a turistakkal.
ez valami nemzetkozi osszeeskuves.
ja az en automat is megallitotta a rendor es (oh irgalom atyja ne hagyj el) megfujatott. probaltam szivni de a rendor reesen volt. talan azert volt igy mert a szoci tuntetesen vasarolt zaszlot kiraktam az antenna helyere.
az autoradiot meg el kellett adnom, mert mar ehezik a csalad. most meeg adtak egy kilo kenyerre valot... de holnap ki tudja mi lesz.
És ezt Te úgy élted meg, hogy akkor tégedet ottan üldöznek? Elárulom, a mun káltatód szabadon dönt annam a kérdésben, hogy olvashatsz-e újságot munkaidőben és milyen újságot. Ha utálod a Népszabit, akkor nem beszed a kezedbe, otthon pedig annyi Manemet olvashatsz, amennyit akarsz, sőt ki is tapétázhatod a régi számokkal a lakásodat, ahhoz sincsen semmi köze a munkáltatódnak.
Érdekes dolgot láttam a Hir Tv-n. Most lett vége a Célpontnak. Stáb forgatott Balatonöszödön, majd jött egy Skoda Oktávia, olyan szolgálunk és védünk. Frankón igazoltatták a stábot, megnézték szerepelnek e körözési listán.
No elképzelzem mi lett volna ha ugyanez az RTL stábjával történik, miközben szenzációs leleplező riportot forgatnak az orbánbányákokról.
"A sok mocskolódás után sem azt a következtetést vonták le a véresszájú Fideszesek, hogy kulturáltabban kellett volna politizálni. Inkább összegyűltek egy közös WC-ben!"
A Fradinal volt Fidesz gyules?! :-)))
"Miniszterelnöknek lenni a köztársaság legrosszabb munkaköre. Közvetlenül a Fradi b-közepes nyilvános vécé takarítója után következik" - mondta Kósa Lajos, a Fidesz debreceni polgármestere.....
Az egész orbánvircsaft elmehet a sunyiba, a nemzet csak nyerne vele. Persze kellene egy normális és igazi jobboldal mondjuk mérsékelten konzervatív értékrenddel, mely a fő kérdésekben liberális alapon áll. De nem Orbánnal éls a Fidesszel. Orbán már régen eljátszotta a lehetőséget, hogy még az életben hiteles politikusnak, szavahihető embernek fogadják el. A Fidesz pedig nem egyéb, mint egy kalap szar.
Velem 2002-ben közölték, hogy nem akarnak többet Magyar Nemzetet látni nálam a munkahelyen, mert baj lesz. Egy olyan cégnél, ahol minden osztályra jár a Népszabadság (egy emeletre úgy 3db), mely szabadon elvihető és olvasható minden beosztott számára.