Keresés

Részletes keresés

nyanyad Creative Commons License 2006.05.26 0 0 48
Nyáron is hord kokárdát? Javaslom, legyen ő a következő aki a bejelentést tesz üldöztetésből kifolyólag. Az nem lehet, hogy a lejárt szerződése miatt kell elmennie, mert visszamegy akinek a helyén foglalkoztatták? Ugye ez olyan bonyolult, hogy eszedbe sem jut!
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.26 0 0 47
Akkor már kirúgni.
Előzmény: varu2 (42)
B Pali Creative Commons License 2006.05.26 0 0 46
Vagy mert visszajött a GYES-ről (vagy mi van most) a másik tanárnő?
AS-220 Creative Commons License 2006.05.26 0 0 45

Nana! Azt Szabad Nép-félórának hítták, és nem nagyon tartott félóránál tovább. A felolvasó személye periódikusan változott, és megtanultak olvasni!

Persze akkor még hetenként átlag egy sajtóhiba volt az újságokban, mert nem nagymagyarok írták :)

Előzmény: nyanyad (37)
halkergető Creative Commons License 2006.05.26 0 0 44
Nem akartam rákérdezni. Köszi, hogy megtetted helyettem.
Előzmény: Törölt nick (38)
nyanyad Creative Commons License 2006.05.26 0 0 43
He-he.
Előzmény: Törölt nick (39)
varu2 Creative Commons License 2006.05.26 0 0 42

..."..és kokárdát visell...."

nos...ezért a két "L"-ért KELL kirugni...
Előzmény: Törölt nick (15)
nyanyad Creative Commons License 2006.05.26 0 0 41
Pedig Orbán is, és a fidesz is fogalom. Persze hogy nem kívülről oldódik meg a gond, engem meg nem túlzottan aggaszt a dolog, de ez nincs összefüggésbe azzal, hogy a kormány működése is hatékonyabb lenne egy erős ellenzékkel.
Előzmény: alfredoo (34)
AZS Creative Commons License 2006.05.26 0 0 40
remélem, általános iskolai magyartanárnő. mert akkor vehetnél tőle órákat.
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.26 0 0 39

Hát, eredetileg én is jobboldali liberális lennék, ahogy itt mondanák: jobblib...

A baloldali értékek nem hoznak tűzbe, se a visszaállamosítás, se a munkás-szolidaritás, se a teljes foglalkoztatás -- szóval, amikkel a szélsőbal szokta riogatni az országot...

Előzmény: nyanyad (31)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.26 0 0 38
Nyugtass meg: ugye nem te vagy a szomszédasszonyod lánya!
nyanyad Creative Commons License 2006.05.26 0 0 37
Ez igaz, mert 6-kor kezdődött a műszak. Így volt? És addig nem volt meló, amíg a napi sajtót ki nem olvasták.
Előzmény: alfredoo (35)
alfredoo Creative Commons License 2006.05.26 0 0 35

nyanyad

mekkorat tevedsz. az 50-es evekben 8 ora ELOTT volt.

Előzmény: nyanyad (32)
alfredoo Creative Commons License 2006.05.26 0 0 34

nyanyad

szerintem nem tisztunk hogy definialjuk a jobboldalt. foleg nem a vezetojet/vezetoit/vezeret/vezeereit.

ami elvarhato hogy ne beszeljenek hulyesegeket.

a tobbit (a nyeresi eselyeket, racionalitast) intezzek el a jobbosok onmagukban. mondjuk, szerintem, tobbseguk eddig sem racionalitasukrol volt hires/hirhedt.

Előzmény: nyanyad (31)
alfredoo Creative Commons License 2006.05.26 0 0 33

he

nalunk a tulaj (az allam) valahogy elerte hogyha a manemet akarom nezni a neten akkor egy fityiszt (olyan fideszes fityiszt) mutato uj jelenik meg es ez irodik ki:

'mtap'

nem tudod mit jelenthet? es ha valaki erdeklodik a munkahelyen hogy mi az a 'mtap' akkor egyesek a jegyzetfuzetuket veszik el.

nekem mar 82 strigulam van. tudod ilyenek: IIII

Előzmény: Törölt nick (28)
nyanyad Creative Commons License 2006.05.26 0 0 32
Ez a reggeli sajtó-félóra, mint az 50-es években?
Előzmény: alfredoo (21)
nyanyad Creative Commons License 2006.05.26 0 0 31
Fidesz=Orbán=fidesz, és a kör itt bezárult. Már többször szó volt róla, hogy egy igazi, erős ellenzékre, egy tisztességes jobbdalra nagy szüksége lenne mindenkinek, kiváltképp a kormánynak. És ezzel egyetértek.
Előzmény: Törölt nick (19)
alfredoo Creative Commons License 2006.05.26 0 0 30

aragorn

lattal mostanaban a nyockerben narancsdzsekiseket? ugye nem lattal. ki van adva es levadasszuk oket. fejenkent (skalponkent) 500 forint...

a tetemeket az autopalyaba szoktuk beepiteni hogy ne nyiljon meg az autopalyak alatt a fold.

modern komuves kelemenne.

Előzmény: Aragorn (27)
alfredoo Creative Commons License 2006.05.26 0 0 29

ws

es a szlovakok is valoszinuleg a szocik parancsara kovettek el azt az attrocitast a turistakkal.

ez valami nemzetkozi osszeeskuves.

ja az en automat is megallitotta a rendor es (oh irgalom atyja ne hagyj el) megfujatott. probaltam szivni de a rendor reesen volt. talan azert volt igy mert a szoci tuntetesen vasarolt zaszlot kiraktam az antenna helyere.

az autoradiot meg el kellett adnom, mert mar ehezik a csalad. most meeg adtak egy kilo kenyerre valot... de holnap ki tudja mi lesz.

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.26 0 0 28
És ezt Te úgy élted meg, hogy akkor tégedet ottan üldöznek? Elárulom, a mun káltatód szabadon dönt annam a kérdésben, hogy olvashatsz-e újságot munkaidőben és milyen újságot. Ha utálod a Népszabit, akkor nem beszed a kezedbe, otthon pedig annyi Manemet olvashatsz, amennyit akarsz, sőt ki is tapétázhatod a régi számokkal a lakásodat, ahhoz sincsen semmi köze a munkáltatódnak.
Előzmény: sarpy (17)
Aragorn Creative Commons License 2006.05.26 0 0 27

Nálunk van gyűlöletötperc is!

Ilyenkor amőbapólós vakondokat trancsírozunk. Direkt erre a célra gyűjtik őket a pirosdzsekis aktivisták.

Előzmény: alfredoo (21)
halkergető Creative Commons License 2006.05.26 0 0 26
Biztos, hogy azért? Esetleg nem amiatt, hogy helyesírásból nem üti meg az ált.isk. szintet?
Előzmény: Törölt nick (15)
alfredoo Creative Commons License 2006.05.26 0 0 25

ws

igazad van. orban papa megvette a fenykepezogepet amit veletlenul osszetort? illetve leesett a foldre es picit megrongalodott.

a birosag megrotta a riportert?

alfredoo Creative Commons License 2006.05.26 0 0 24

he

azert ezen az oldalon sem erzem a kirobbano lelkesedest. pedig vegre cselekedhetunk, vegre minden jo lesz.

winstonsmith84 Creative Commons License 2006.05.26 0 0 23

Érdekes dolgot láttam a Hir Tv-n. Most lett vége a Célpontnak. Stáb forgatott Balatonöszödön, majd jött egy Skoda Oktávia, olyan szolgálunk és védünk. Frankón igazoltatták a stábot, megnézték szerepelnek e körözési listán.

No elképzelzem mi lett volna ha ugyanez az RTL stábjával történik, miközben szenzációs leleplező riportot forgatnak az orbánbányákokról. 

Aragorn Creative Commons License 2006.05.26 0 0 22

Régi dolog ez...

A Szarv és Pata Hivatal, ugye... :)))

Előzmény: Törölt nick (4)
alfredoo Creative Commons License 2006.05.26 0 0 21

sarpy

nalunk mar kotelezo olvasni is a nepszabadsagot. minden reggel 8-tol egy feel orat a nepszabadsagot olvassuk es ertelmezzuk.

azt hittem hogy ez mindenutt igy van. valoszinuleg ezert szavaztam az szdsz-re.

Előzmény: sarpy (17)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2006.05.26 0 0 20
"A sok mocskolódás után sem azt a következtetést vonták le a véresszájú Fideszesek, hogy kulturáltabban kellett volna politizálni. Inkább összegyűltek egy közös WC-ben!"

A Fradinal volt Fidesz gyules?! :-)))

"Miniszterelnöknek lenni a köztársaság legrosszabb munkaköre. Közvetlenül a Fradi b-közepes nyilvános vécé takarítója után következik" - mondta Kósa Lajos, a Fidesz debreceni polgármestere.....
Előzmény: Káoszfüggő (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.26 0 0 19

Nekem aztán nem tragédia.

Az egész orbánvircsaft elmehet a sunyiba, a nemzet csak nyerne vele. Persze kellene egy normális és igazi jobboldal mondjuk mérsékelten konzervatív értékrenddel, mely a fő kérdésekben liberális alapon áll. De nem Orbánnal éls a Fidesszel. Orbán már régen eljátszotta a lehetőséget, hogy még az életben hiteles politikusnak, szavahihető embernek fogadják el. A Fidesz pedig nem egyéb, mint egy kalap szar.

Előzmény: nyanyad (16)
sarpy Creative Commons License 2006.05.26 0 0 17

Velem 2002-ben közölték, hogy nem akarnak többet Magyar Nemzetet látni nálam a munkahelyen, mert baj lesz. Egy olyan cégnél, ahol minden osztályra jár a Népszabadság (egy emeletre úgy 3db), mely szabadon elvihető és olvasható minden beosztott számára.

A cég nevét priviben közlöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!