Először is: elsősorban arról volt szó, hogy milyen mocsok húzás volt bevonni a jódtablettát. Ha használ akkor azért, ha meg nem használ akkor meg akár maradhatott is volna. Másodszor: A KI elég sokmindenre jó, de hadd ne én idézgessek a könyveimből. Én ezt tanulom, nekem ezt olyan emberek mondják akik baromira vágják a témát, ergo ebben nem te leszel a vitapartner. Ezt a kioktató stílust meg sürgősen felejtsd el, mert rohadt idegesítő.
Hány éves korára növi ki az ember azt a szemléletet, "hogy én mindent jobban tudok, a többiek csak letagadják." Úgy látszik, van, aki soha. Egyébként nézz utána, hogy az I-131 csak a pajzsmirigyrákkal hozható összefüggésbe, mással nem. Ezt már csak a felezési ideje miatt is így van. Hogy ki mivel van alapszinten tisztában (vagy inkább mivel nincs), az a leveledből úgyis egyértelműen kitűnik, úgyhogy erre nem vesztegetnék több szót. Csak visszautalva a thread elejére: a gondolat onnan indult ki, hogy milyen rákot lehetett volna esetleg megelőzni KI adagolásával. A többi e szempontból irreleváns. Bár nyilván nehéz tárgyilagosnak maradni, ha vehemens álláspontod éppen csak a tények nem támasztják alá... De nyugi! Nem az első ilyen eset, és biztos vagyok benne, hogy nem is a legutolsó.
Ez így akár még igaz is lehetne. De ha veszek egy TV-t akkor nekem ne jöjjön az APEH, hogy mikor, miből, mennyiért és hol. Ott az adóbevallás, sakkozzák ki abból. Ellenőrzik, hogy miből élek? Meg vannak huzatva? Na ez a diktatúra. És ez még csak az eleje.
Ja, ha már diktatúra: Majd ha veszel egy "nagyobb értékű tárgyat" pl. egy bútort vagy tévét vagy bármit, és az APEH a nyakadra fog járni, és szívat évekig akkor jusson eszedbe, hogy nincs diktatúra.
Hogy te milyen okos vagy! Az ember kb. 3 éves korára kinövi az "amiről nem tudok az biztos nem is létezik" szemléletet. Mindemellett a rák elég sokféleképpen megjelenhet. Ha legalább alapszinten tisztába lennél vele!! Ajánlom, hogy olvass utána. És ne egy Kende könyvben.
A katolikus egyháznak pedig nincs túl jó sorsa magyarországon. Pláne, hogy amúgy is háttérben szokott maradni. Nem mintha sok esélye lenne. Elég ha csak arra gondolok, hogy az ötmilliomodik holocaust szobrot is ujjongva fogadják, viszont pl. egy keresztet vagy urambocsá egy turult már nem (mielőtt teljesen hülyének nézel, tudom, hogy a turul nem az egyház jelképe).
Szerinted, ha diktatúra van, és egy filmet betiltanak, akkor arról lehet publikálni linket? Nagyon el vagy te tévedve, barátom. Diktatúra valóban van, de az a katolikus egyház diktatúrája. Hányszor is lehetett megnézni a Krisztus utolsó megkísértése c. filmet kis hazánkban? AZ aztán le volt tiltva rendesen.
Azt hiszem tévedésben vagy. Meséket én is hallottam már, de forrást (bizonyítékot) neked kell felmutatni. Te állítasz valamit, ami hülyeség. Persze arról már én is hallottam, h köztörvényes büncselekményt elkövető be akarta magát állítani, mint politikai üldözött. :-))))
/"..Biztos, hogy ugyanarról a tesztről beszélünk? .."//
Na Hitetlen Tamáskám ezt már nem tudhatom. Az enyém egy nemzetközi teszt eredménye volt, vagy öt évvel ezelőtt. Lehet, hogy azóta sokat változott a nemzetközi zsüri összetétele és sokkal inkább balszélre tolódott el teszt is.
nem volt se Recsk, sa Gulág, nem voltak kitelepítések, akasztások, Kun Béla emberei jó emberek voltak. Az Andrássy út 60 is csak a náciké volt,
Volt Recsk, volt Gulag, volt Andrássy út 60. Kb 1953-ig tartottak a kitelepitések, Recsk, Gulag, - Sztálin halálával értek véget. 56 után is volt egy megtorlási szakasz, (börtön, kivégzések) de a 60-as évek közepétől már ilyesmikről nem volt szó. Ami a baj az az, hogy ti úgy állitjátok be, mintha 1989-ig tartott volna mindez, és a kezdeti valóban vérdiktatúrás szakaszt az egész időszakra kivetítitek. Olyan embereket vádoltok ilyesmivel, akik akkor még meg sem születtek, de még az is lehet, hogy a szüleik sem ismerték egymást.
"Mást sem hallunk, minthogy nem volt se Recsk, sa Gulág, nem voltak kitelepítések, akasztások, Kun Béla emberei jó emberek voltak. Az Andrássy út 60 is csak a náciké volt, Wizes kommunista HŐSE is csak azért lőtt a tömegbe, az orosz helyett, mert az orosz fegyvert szegezett a fejének."
Borzasztó, hogy ez a Gyurcsány mi mindent csinált nem egész két év alatt. Vagy ebben a Medgyessy-korszak bűnei is benne vannak? :-))
Mondok neked valami megdöbbentőt: Orbán sem felelős Szálasiért, pedig amiket mond, abban sokkal több ideológiai kötődés van, mint a mai magyar szociáldemokrácia és a kommunista terrorkormányok között.
"Hogy én mit érzek, azt valószínűleg soha sem fogod megérteni."
Hát, remélem, hogy halálomig mentálisan egészséges maradok, de erre manapság senki nem vehet mérget...
"De csak oldalazz nyugodtan tovább."
Ne én kezdtem az oldalazást, utálom is. A NOL Politográf-tesztjén az jött ki, hogy a társadalom legszélsőjobboldalibb 10%-ához tartozom. Kiváncsi lennék a te végeredményedre. Lefogadom, hogy téged a kommunista negyedbe hoz ki a teszt.
//"...Ezt az összes SZDSZ-szavazó, de az összes polgári gondolkodó nevében kikérem magamnak! :-)).."//
Hiába! Én ott voltam az indulásuknál, tudom mit beszélek. És figyelmesen végigkisértem 16 évnyi parlamenti működésüket. A Fidesz soha sem volt "jobbosabb", mint az SZDSZ, legfeljebb retorikájában. Az SZDSZ-ről pedig köztudott, hogy kőkemény balos, azaz az baloldali ordas eszmék hordozója. A "jobboldali" főordas Hitler maga volt, de valójában csak a technikában és a globalizációban különböznek egymástól. Hitler csak az árja "fajnak" kegyelmezett volna meg szíve szerint, az "liberálisok" senkinek sem.
//"...Vagy úgy érted, hogy az a jobbos, akit a tények nem zavarnak a véleményformálásnál?.."//
El lehetne vitatkozni a tényeken és a zavarukon, meg az oldalak összefüggésén, de minek? Mást sem hallunk, minthogy nem volt se Recsk, sa Gulág, nem voltak kitelepítések, akasztások, Kun Béla emberei jó emberek voltak. Az Andrássy út 60 is csak a náciké volt, Wizes kommunista HŐSE is csak azért lőtt a tömegbe, az orosz helyett, mert az orosz fegyvert szegezett a fejének. Korábban az ilyen ember nem volt szokás hősnek titulálni, dehát tudtunkra adták azok, akiket a tények valóban nem zavarnak, hogy a gyávaság, szadizmus, Einsten relatívitáselméletéből kifolyólag ma már fordítva ítélendő meg, amennyiben egy "baloldali" lövöldözőről, körömszaggatóról van szó.
Hogy én mit érzek, azt valószínűleg soha sem fogod megérteni. De csak oldalazz nyugodtan tovább.
Meglehetősen furcsa dolgokat írsz. A Tamiflu egy elég régóta ismert nagyon hatásos antivirális szer Influenza A vírusra. Ha ennyire hatásos akkor nem valószínű, hogy ritka lenne. És nem is az. De ha nem hiszed bizalmadba ajánlom az Orvosi Mikrobiológia illetve a Farmakológia című könyveket (de ha a hatóanyagra keresel rá az se rossz: oseltamivir). Jó szórakozást.
A madárinfluenza amúgy tényleg egy baromság. De ezt sokáig nem lehetett tudni. Ezt biztos forrásból tudom. Mindemellett, ahogy már írtam, az elv ami idegesítő. Mint Csernobil esetében.
Baromi nagy marhaságot irtál, ugyanis a Tamiflu szedését a virusvertőzés 1-3 napján kell elkezdeni, ha már szövődmények léptek fel akkor annyit ér a szedése mint halottnak a csók. A madárinfluenza pedig valós veszély. Jellemző pártunkra és kormányunkra hogy ugyan azt csinálja mint 86-ban csernobil esetén Minősíti őket.
A tamiflu a vírusos inflenza gyógyszere, olyankor használják, ha szövődmények lépnek fel, namármost inflenzajárvány pl. évek óta nem volt hivatalosan. Volt felsőléguti, meg fosós hányos stb vírus, de nem inflenza. Ha a lakosság holmi amatőr természetbúvárok miatt felvásárolja a készletet, akkor - ha kitör mondjuk egy A tipusos inflenzajárvány - a László kórház (pl.) nem tud adni ebből a betegeknek, akik rászorulnak, mert mindenféle házi gyógyszerszekrénykékben pihen a készlet.
Ennyi. A madárinflenza pánik meg egy akkora baromság volt, hogy nem is részletezem, mindenféle kutatók lemodellezték, aztán közhírré tették, és a lakosság készpénznek vette. Volt madárinflenza? Nem volt. Nem is lesz. Illetve lesz, de csak szerencsétlen madaraknál, ez az egész állategészségügyi probléma.