Uraim és hölgyeim, még van öt órátok, hogy kimondjátok: ezt már nem, ezt az Orbánt nem támogatom, ezt úri és tisztességes magyar ember nem vállalhatja. A többit a borotválkozótükörrel lehet már csak megbeszélni.
Tamáska, te is tudod, én is tudom, mindketten öv alatt is jáccanak. Csak most az egyik megdőlt, a bíró észrevette. De attól ez még ilyen, nem is most kezdődött, sokkal régebben. Én megértem, hogy most megint a köztársaságok kell védeni, de ez már egy jó idelye nem jön be. Valahogy nem vevő erre mostanában senki, még ottan a vbalodalon sem. Persze, a kampány alatt kőkeményen be kell támadni vele a Fideszt/Orbánt, de ha túl nagy hévvel adjátok elő, akkor még a kőbalos törzsközönség is csak moslyog magában. Jó, ilyenkor van elemében figyelő vagy Vásárhelyi Mária, de nem ez jellemző a ballib táborra, ennyire mániákus csak fanatikusok lehetnek, ilyen hőfokon és permanensen csak a monomániások tudnak pörögni.
"És a jobboldalról most kellene felállnia egy Bethlennek (javíthatatlanul sznob vagyok és bízom az ősi erényben) vagy egy főpapnak akár, vagy egy tiszteletreméltó Battyhánys professzornak, hogy eddig és ne tovább és hogy ezt a szennyet (a jelenséget) el kell távolítani Magyarország jövőjéből."
Nem fognak.
Nem tudom miért, hiszen más korban akár a halállal dacolva is felálltak, vagy felálltak volna), de szerintem nem fognak. Főpap? Főpap?? Amikor kiéhezett mohósággal feküdtek alá a [jobbik] nevű penetráns izének, annak gagyi és stílustalan keresztállogatásakor?
A baloldal írástudója meg, igaza van Debreczeninek, ájult. Nem fogja fel, hogy mi forog kockán. Nem hisz a saját szemének sem, és az "egyrészt-másrészt" szentsége elve miatt egalizálja a két oldalt. "Ugyan..." dörmögte Mackópapa, "ezek csak arra valók, hogy az újságírók megtöltsék a lapjaikat. Úriember sohasem tenne ilyet."
A Battyánys professzorokról meg olyan lesújtó a véleményem, hogy szerintem maga Schmitt "Jellembajnok" Pál is hamarabb fogja megtenni, szőrcsuhában, saruban, egy gyökeret rágcsálva az általad óhajtott nyilatkozatot, mint bármelyikük.
"akik 50 év alatt áttolták Magyarországot a Balkánra,"
Akkó hányéves ja Gyurcsány , akinek 50 éve vót vala a záttolásra ???? . Pelenkából nemigen tologathatott , bár számításaim szerint még halvány reménység sem volt bűnei idején , talán a szülei is épp csak kóstolgathatták az ivarérettség varázsát . Ráadásul 2 éve sincs , hogy ME-ként tisztelhetjük . Sztem nem sok.
Mindegy , bűnbaknak megteszi , ilyen bagatellekkel kár foglalkozni a kiválasztott JEL glóriájának fényében . Áttolta , oct kész . Ha Fidesznyik mongya , nem illik kételkedni , azt vakon hinni kő , ebbe áll ja zereje , zigazjegymagyarsága . Hogy mindig a zegyetlen tisztajegyjigazat mongya . Amíg akadnak vakhivők , bár lassacskán apadoznak . Mint a vakmacskák .
"akik erkölcsileg szétzilálták a magyart, akik gazdaságilag évtizedekre tönkretettek bennünket, "
Ha erkölcsi gondjaid vannak , inkább a saját ügyeid körül kellene szétnézni , az talán mégsem a kormány feladata .
( Gondolom , a DFT mellékes gyereke-békülése-újraházasodása is a puritán katolikusság csimborasszója . Közöm nincs hozzá , külön tisztelet a beesett gyerek vállalásáért , de hadd ne legyen liliomos lovag az , aki maga is " csak " ember . )
Gazdasági gondjaidat nem értem , lehetne persze jobb is , de az évtizedek igencsak homályosak . Akár évszázadokat is mondhattál volna , nem kerül többe , jobban hangzana .
Gratula , ha nem vagy " janicsár" , bár a mai értelmezése nem köztudott . Részemről .
a jobb oldalon is vannak, akik az ilyen szövegre vevők. senki nem mondta, hogy ott különbek az emberek. kampány van... ez olyan, mint amikor a baloldali politikusok, (szadival az élen) a fityiszt, maffiozó bandának, a tagjait pedig bűnözőknek állítják be. ott is van egy réteg, amelyik ezt el is hiszi. láttam, hallottam, többször is az atv-n , hogy hova vezet ez. emberek, olyan gyűlölettel beszélnek orbánról, és a fideszről, ami nem természetes. az ilyen gyűlöletet, csak szítani lehet, mert nem hiszem, hogy bárkit is olyan sérelem ért volna orbánék részéről ( én is itt élek) ami ilyen érzelmeket vált ki.
Nem velem van baj, hanem Orbánnal, ugyanis lebukott:-) Mert ez nem fideszspecifikus akciózás, csak a lebukás. A szocik jobban sumákolnak, szó se róla, ezért is fognak nyerni.
Mikola egy szerencsétlen mondata miatt ezt a baromságot tényként kezeled. Ne zavarjon egy picit sem, hogy anno szó sem volt szavazati jogról, pontosabban állandó tartózkodás nélkül nem.
Ne kezdjük ezt a szerecsenmosdatást! Mikola Orbán engedélye nélkül nem mondhat semmit, nem a hőség, vagy a határtalan lelkesedés mondatta vele ezt az ostoba mondatot.
Komoly tényező lehet egy ilyen kijelentés tényleges megvalósítása, bizony évtizedekre bebetonozhatja a jobboldalt a hatalomba. Ha kívánod, megkereshetem a három hónappal ezelőtti hozzászólásomat, ahol ezt már jeleztem, csak ledorongoltak. S Mikola most kijelentette. Védekezésül mondhatom ,hogy nem az ominózus kijelentés után kezdtem el vagdalózni.
Bizony ez keményen Orbán hatalmi törekvéseit jellemzi, részét képezheti hatalmának megszilárdításában. Csak módot kell találni a törvények kijátszására vagy megkerülésére, de lehet újakat is kreálni.
Természetesen nem igaz, amit írsz, ugyanakkor itt mindenféle egyenlősítő ellentét, minden "ésamikortimegmicsináltatok" homokozós szöveg elsápad és érdektelenné válik.
Itt egy ember, egy csoport, a bajtársi szövetség a maga egész eszmerendszerével, moráljával, hatalomtechnikájával tolta át magát véglegesen a csatornatöltelékek közé.
Minden egyéb ellentét, vita, visszásság, rosszérzés, ami demokratikus keretek között megvitatható, megvitatandó, vagy esetleg össze lehet rajta veszni vagy verekedni, az mind ennek a jelenségcsoportnak a politikai karanténba záérása után kerlhet elő.
Ezt nem vállalhatja ép érzékű és ép önbecsülésű ember. És a jobboldalról most kellene felállnia egy Bethlennek (javíthatatlanul sznob vagyok és bízom az ősi erényben) vagy egy főpapnak akár, vagy egy tiszteletreméltó Battyhánys professzornak, hogy eddig és ne tovább és hogy ezt a szennyet (a jelenséget) el kell távolítani Magyarország jövőjéből.
Látom nem érted. Akkor talán mégeccer. Tudod ezek a kocsmatöltelék kannásboros nácik szavaznak a jobbfelé. Ezekről beszéltem, az alant taglalt orbános szösszenetben egyetértés van köztük. Ezért is vezette ezt elő egy vérjobb közönség előtt a viktor, tudod a közös pontok...:-)
Hát ha szerinted valaki, aki törvénysértésre buzdít nagy nyilvánosság előtt egy demokráciában, az alkalmas miniszterelnöknek, akkor igen csak baj van a TE demokráciaképeddel is, nem csak Orbánéval.
egyébként az SZDSZ politikája a másság /mondhatni, ami eltér a normálistól/ elfogadására/támogatására épül, szóval nem kell csodálkozni, hogy a "normális" emberek nem őket fogják támogatni:))
Jaj má, ne csináldmá. Mi eddig is faiszták, nácik antiszemiták, szélsőségesek, revizionisták, klerikálisok...stb. voltunk. Ennyi év alatt simán meg lehet szokni.
Az aktuális felháborodás műbalhé szvsz. Persze így a második forduló előtt teljesen jogos, maximalizálni akartok ti is, arra meg a hiszterizálás az egyik legjobb módszer.
Ismerőseim, rokonaim vannak jobboldalról, barátom nincs.
jobbos standartként értelmezhető.
Az elsősorban attól függ, ki mondja és hol. Ha egy polgári körös a kocsmában, semmi gond, erős volt a kannás bor és kemény gyermekkorban a pofon utáni ajtófélfa.
De ha Dr. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, az Európai Néppárt alelnöke mondja egy hivatalos választási gyűlésen, akkor ne minősítsük már sablon szövegnek.
A bal-libek ne beszéljenek becsületről, azok után, hogy ma az MSZP a választókörzetemben (Pest megye 9.) a Fideszes jelölt elleni mocsklódó kampányba kezdett. Most este dobtak be olyan szórólapokat amelyek egyfelől a Fideszes jelöltet (Csenger-Zalán Zsoltot) mocskolják a kampánycsend beállta előtt (hogy ne lehessen rá válaszolni). Másfelől valótlanságot állítanak. Pl. azt, hogy a törökbálinti műv. ház. újjáépítésére a kormányzat adott pénzt. Nem igaz, EU-s pályázaton kapott a település pénzt.
Ha nincs a szavazás, a Ferkónak a bides életben nem jut eszébe, hogy magyarok nem csak Magyarországon vannak! Nem mintha ez segített volna. Egyébként tavaly voltam 1 hónapot Erdélyben, megkérdeztem a székelyeket, h mi a véleményük a szavazásról. És örültek,h valaki próbál törődni velük is!
Mikola egy szerencsétlen mondata miatt ezt a baromságot tényként kezeled. Ne zavarjon egy picit sem, hogy anno szó sem volt szavazati jogról, pontosabban állandó tzartózkodás nélkül nem.