azt hiszem, nem tűnik csúcsztatásnak, ha úgy tekintjük, a hírtv nemkívánatos jelenség a jelenlegi kormány és szimpatizánsai számára .. pont úgy, mint annak idején a Szabad Európa Rádió .. éppen ezért segíthetnénk nekik (a kormánynak) annyiban, hogy 1-1 cetlit kinyomtatunk az alábbi szöveggel, és lakótársaink postaládájába becsúsztatjuk "kedves választópolgár, annak érdekében, hogy az 1. GYurcsány- kormány zavartalanul végezhesse munkáját, alvárjuk Öntől és családjától, hogy a napokban NE NÉZZENEK Hírtv-t .. és erre lakótársaikat is figyelmeztessék!
Köszönjük az együttműködést !
Neked külön mégegyszer, ma utoljára. NEM az a kérdés, hogy hazánkban lehet-e nézni a HírTV-t, hanem az, hogy hányan tudják nézni. Innen kezdve azt hiszem, nem téma az ügy...
Ide figyelj, pöttömke (hamár a kicsiembert lefoglaltad)! A sértegetéseidet tartsd meg magadnak, ott jó helyen vanak. ÉN tudok olvasni - néha tán még a sorok között is. Például a Katolikus Rádió meg a PAX TV miért jobbos? Ezek hitéleti adók, el is vette tőlünk a UPC a PAX-ot. A többi meg ízlés kérdése, de ti balosok minden máshogyan mértek. Veled befejeztem, a hozzá(m)szólásaiddal saját magadat minősíted. Mára meg léptem.
"Kis késéssel, de ua. megy a hálón, mint a kábelon."
Ilyen vitába nem másznék bele, de azért ez egy elég hülye érv arra, hogy mindenütt ött van. Először is nehezebb, kényelmetlenebb használni, több ismeret kell hozzá, több pénz, meg aztán hol van a szélessávú elérés a tömegestől? Ma olvastam, hogy a lakosság 6,3%-ának van olyanja... Mellesleg a többiek még tényleg modemeznek?
Bevallom, a Csodálatos Ssegglukú Ember jövendőbeli megvédésről szoóló opusznál már beejátszott az, hogy főztem vazze, és nem bírtam igazán odafiygelni, de nem is baj, mert mikor ezt a mágia dolgot említete a Nemzet Nagyasszonya akkor már majdnem a földre ejtetem, szóval nekünk olyan nagy baj nem volt ez azt hiszem.... de én szokom nézni a hírtévét, ez van, mittegyek? Ha ujra korményon esznek, akkor kikapcsolom ezt a csatornát, mert nem elsz rá szükség, úgyis mindenhonnan ez fog lejönni.
"Még mielőtt párszor leíródna ebben a topikban az a marhaság, hogy nem mindenhol lehet országunkban nézni a fidesztévét, egy vebódalt ajánlanék"
tapsoljuk meg :)
a média-propaganda és a jóhiszeműség e csodás keverékét ..
mondd már meg, légyszives az RTL klubosoknak, hogy holnaptól nincs földi sugárzásra engedélyük .. kábelen elérhetik az ország harmadának a felét .. és annak azt a hányadát, aki 4000-ret fizet havonta ..
cserébe viszont a neten keresztül "bárki" nézheti az adást ..
ember ..! ez nem semmi a teleivizózásról folytatott vitákban ez áttörés, amit felvetettél :)
A saját igazadat próbálod meg bizonygatni, de újabb öngólt lőttél... Az internet még annyira sem terjedt el kis hazánkban, mint a kábeltv... Ezen sír a fél informatikus társadalom, vedd már észre!
"Valóban nagy bátorság kell hozzá, mert az ember hülye marad, ha csak ebből tájékozódik :-) "
na ez a baloldali média-propaganda ..
"aki csak ebből tájékozódik" - mondják, miközben ez az a pici kb 6% (ma esti szerény számításaim - becslésem szerint) csatorna KAKUKKTOJÁSKÉNT virít a médiapalettán - lévén, hogy nem a kormánypropagandát nyomja ..
valójában: mindenki a kormánytévéket nézi .. és senki sem nézi meg könnyen az ezektől elütő tartalmakat közlő kisebbségi csatornát .. ami megmondja a véleményét a kormányról..
Már melyikben kicsiember? A böfögésében? Azt is kétlem, hogy el tudta olvasni amit írtam. Ha pedig mégis sikerült neki, akkor miért nem válaszol normálisan, a xar kis böfögése helyett?
Ettől amit írtál még politikailag kiegyensúlyozott.
Sőt, Az ATV is a kampánycsend előestéjén patikamérlegen kimérve adott a két jelölttel készített interjúból és a két nagy gyűléséról.
Ez a szemét hírnek nevezett pártszócső is ezt tette, ugye?
Mint a közszolgálati (közkívánatra) 98-ban is, 02-ben is a duplatalpúval és a két kampányfilmmel (Megyó egyedóül dzsekiben, a rasszista hazug a nép között, ünneplik).
Egyébként nézzen mindenki hírtvv-t . Legalább szörnyűlködnek.
Természetesen ott is van egy küszöb, ami feletti nézettséget már beengedik, vagyis pl. egy-egy mozzanatot a választásokkal kapcsolatban, addig a rövid ideig tényleg nem két-három-öt sztár beszélget vagy játszik - nézettség a nézettséggel... a kétszázezer nézős százezer nézős alattival szóba sem áll -, de ebből nincs sok. Igazi fogyasztói fíling: mindenből a legtömegesebbet, legkisszerűbbet, legsekélyesebbet kapja a néző. És Bp-en, ahol a munkahely és a lakás közti ingázáson kívül rengeteg ember semmit sem lát a külvilágból, nem kerül közvetlen kapcsolatba a helyi eseményekkel és politikusokkal, mint egy vidéki, csak arról tud és úgy tudja, ami és ahogy a TV-n át eléri - na, ennek aztán meg is van az eredménye... meglátszik, hogy hol van az MSZP-nek a legnagyobb szavazótábora... És ez nem az egyoldalúság, ez az elhülyülés eredménye.
Még mielőtt párszor leíródna ebben a topikban az a marhaság, hogy nem mindenhol lehet országunkban nézni a fidesztévét, egy vebódalt ajánlanék. Klikk ide! Ezen a ódalon is meg lehet találni a fidesztévé netes adásának a linkjét. Kis késéssel, de ua. megy a hálón, mint a kábelon. Szóval ahol van net, ott lehet látni a fent említett tévé adását. Ezek után a kérdés úgy is hangozhatna: hol nem lehet netkapcsolatot létesíteni kis hazánkban? További kellemes próbálkozást!:o)
Pedig jobban tennéd, ha inkább Te gondolkoznál... A havi 4000 sok embernek drága az UPC Directért, és csak a földi sugárzású gagyitv-ket nézik. A kábel alapcsomag általában olcsóbb, de mint olvashattad, a kábeltv csak az emberek 30%-ához juthat el. Na, ezek azok a tények, amik Téged hidegen hagynak...
"Az RTL és a TV2 gyakorlatilag nem ad politikai műsort (a kiegyensúlyozott, díjat is nyert Országházon kívűl), a hiradóikban kínosan ügyelnek az arányokra."
Ami akkora lelkiismeretlen szeméthalmaz, mint ezek a kereskedelmi adók, amúgy is mindegy az én szememben, hogy mit csinálnak, de azért elmondanám, hogy a kiegyensúlyozottság fogalmának nincs sok köze ahhoz, ami bennük folyik, vagyis hogy a hazai közéleti híreket, bármit, ami kicsit hasznos lenne, következetesen távoltartják az emberektől.
Helyette elkezdődik már a hírek alatt a fikció, a józan, normális arányok szándékos megváltoztatása, pl. hogy az X.Y. ügyeletes sztár bal kézzel nyitotta ki a lakása ajtaját, és most az ország szomorú miatta... de ez még a jobbik változat, ennél csak rosszabbakat tudnék gyűjteni, milyen szűk szeletével dolgoznak a valóságnak, hogyan tekerik ki a nyakát (az a pár "sztár" fér bele, akikkel szerződést lehet kötni, és évekig rentábilisan szerepeltetni lehet őket), hogyan működnek közre a butításban és elsekélyesítésben, milyen ártalmas, ami bennük folyik.
Ne ismételd meg, mert az imént sem volt jó válasz a felvetésemre. Azért mégeccer feltenném a kérdést: hol nem lehet kis hazánkban nézni a fidesztévét? Ne válaszolj, csak gondolkoggy. ps: Amúgy a 'tényeid' télleg nem.
"de eddig a legtöbb öt perc volt, amit el bírtam viselni Csintalanból"
nekem is van pár doog, amit nme bírok elviselni pl az RTL klubon .. most soroljam ..? szerintem mindenkinek van ilyen ..
a média-propaganda lényege az, hogy csintalant (aki borzasztóan suttyó - és én is, hasonlóan bárkihez 5 percig sem bírom nézni) beazonosítsa a hirtv-vel ..
Nos van bennem bizonyos fokú mazochizmus, de ha kellő távolságból szemléli az ember, akár egy Hofi műsornak is felfogható mi pl. közben irtó jókat szokunk röhögni... :-)))
És mennyi iylen műsora van még!!! A Mondatvadászat pl, ahonnan megtudtam, hogy Gyurcsány vudu varázslatot követett el azzal, hogy MEGETTE a narancsos buktát, ill. közösen elfogyasztották, mertez egy átok, és az átok visszaszáll arra aki elköveti... aztán itt van a minden esti esti gyors, sajna már Seszták művsznőt nem láthatom, pedig mindig vártuk azt is... nem ebszélve Bayer műsorairól... és rendes ez a hírtévé, mert ezeket a műsorokat hétvégén délelőtt délután mgismétlik, nem volt ez másként most husvétkor sem, minden más adó valami dögunalmas vallásos műsort aditt beleértve a bolsevik köztévét is, de itt nem!!! Itt ujra láthattam a vudu varzslatot!!!
Szóval el a kezekkel a hyrtévétől, és én igenis vissza akarom kapni a Pannon rádiót Frankával is!!! :-)))
hoppá ..! .. ez nagyon nem igaz .. neked fogalmad sincs, hogy mennyire nem igaz ..
lehet, hogy a proopaganda . a rendszer azt mondja, persze, lehet nézni ..
abszolút .. :) NAGYON IS!
nem tudok pontos adatokat .. bár amit ebben a topicban már közöltem, azok is eléggé nyilvánvalóak .. de a kábelszolgáltatótk sem jutnak el csak max a lakosság 1/3-ához .. épp mostanában lázonganak emiatt .. és nem minden kábelszolgáltatónak van hirtv-je :)