Nem hát! Soha sem éreztem még, hogy valamelyik kormány alatt annyival jobban élnék. Szarból ugyanis nem lehet várat építeni. Gyurcsány nem nyert, hanem Orbán vesztett a stílusával. Nem ártana egy jobboldali párt, hogy legyen alternatíva. Ibolya 4-8 éven belül odaér, ha ügyes, és akkor nem kell többet a balra szavaznom "kisebbik rossz" alapon.
/"....AZ ország érdeke, hogy a fidesz végre fejezze be az ámokfutását, hagyja abba destabilizálási kísérleteit és hagyja, hogy alakuljon egy erős kormánytöbbséggel rendelkező MSZP-SZDSZ kormány..."//
Ez csupán a választópolgárok 67%-ának a 49 %-a vallja így. Plussz-mínusz pár ember különbséggel ennek ellentéte lenne az "ország" érdeke, ha valamelyik "többségi minorítás" (bolsevik mensevik oldal!), bármelyik oldalról maga lenne az egész ország.
Kár kizárólag Orbán nyakába varrni azt az ostoba nézetet, amit evvel a hozzászólásoddal magad is megerősítettél!!!
ha annyira rosszúl menne a sorunk, vagy annyira jobban ment volna az Orbán-ciklusban, biztos, hogy nem lett volna ilyen szoros az eredmény, vagy legalább Orbánék vezetnének most. A többség úgy látszik ezt gondolja a többség...
Ezen nincs mit bővebben kifejteni. Egy párt azért indul , hogy ő kormányozhasson , egyedül vagy valaki mással. Nem azért , hogy a legnagyobb politikai ellenfe kormányozzon. Ellenkező esetben a választás is teljesen felesleges dolog.
Ahogy elnéztem a szavazásra igyekvőket, sanda gyanúm, hogy leginkább az szolgálná az ország érdekeit, ha a szavazókat előbb különféle ügyességi próbáknak vetnék alá.
Feltételezve az MSZP-SZDSZ-győzelmet, a Goldman Sachs arra számít, hogy a kormány igyekszik majd megtenni némi strukturális átalakítást, de valószínűtlen, hogy akarna, vagy képes lenne bármilyen fájdalmas reformot keresztülvinni.
A bank szerint az államháztartási hiány (magánnyugdíjpénztári korrekció nélkül) akár a GDP 9,1 százalékát is elérheti, szemben a Pénzügyminisztérium 6 százalék feletti deficitcéljával. Emellett attól tart, hogy ismét felfelé módosítják majd a múltbeli hiányadatokat, és csupán ígéretek hangzanak el a jövőbeli hiánylefaragásra. "2007-ben kozmetikázott hiánylefaragásra számítunk, azaz semmi olyan mértékű költségvetési konszolidációra, amely csökkentené egy valutaválság kockázatát" - idézi a lap a londoni elemzést
" Mintha az lenne a dolga , hogy ő akarjon kormányt alakitani ,te ó" Ezt kifejtenéd bővebben! Hiszen éppen most látta be, hogy nem képes rá. Kellett hozzá két nap, mire felfogta!
Volt már ilyen, hogy a habzó-szájú magyarkodók akarták megmondani, hogy ki az igazi magyar: „S az álmosaknak, piszkosaknak, Korcsoknak és cifrálkodóknak, Félig-élőknek, habzó szájúaknak, Magyarkodóknak, köd-evőknek, Svábokból jött magyaroknak, Én nem vagyok magyar?”