Imádom azt a NEMZETET aminek csak akkor vagyok a része , ha a FIDESZRE szavazok ...Ne röhögtessetek mááááá. Ne OVI mondja meg nekem hogy mit gondoljak . és ne rendezzetek itt kialegnagyobbmagyar versenyeket mert nevetséges !!!!
Nem! O csak nemzetben tud gondolkodni, amibe se te, se en, se a szinglik "hordai", se a homoszexualisok, es ugy altalaban senki nem tartozik bele, aki maskent gondolkozik, mint o.
A politikai partok a kozeletet alakitjak, igy mindenki ugye, hogy melyik part mit csinal. Ahhoz viszont qrvara nincs semmi kozod, hogy ki hol kivel vonul fel, vagy eppen kit dug estenkent az agyban!
Na álljon meg a vizibicikli öreg. Az amit leírtál az nem politikai pártok egymás közötti megbeszélése. Én becsületesen deklaráltam, hogy nem érdekel, hogy a baloldal mit tesz ezen a téren.
Mert tulsagosan alacsony az IQ-d ahhoz, hogy megertsd, 1 orszagunk van, igy mindenkire minden tartozik. Mert pl. nem mindegy, hogy egy bolsevik tipusu, erosen orbanista part meddig garazdalkodik meg az istenkiraly vezerletevel!
Én örültem speciel, hogy Sólyom lett az államelnök, Szili indítása kifejezetten hülyeség volt szerintem. Mondjuk én akkor nem olvasgattam a fórumot, nem tudom mi volt, de szerintem a fórumok akkor is a véleménnyilvánításra valók, és erre is használja mindenki.
Hadd lovalja magát a ballib oldal DI és OV vitájába. Sólyom megválasztása előtt is hasonló aggályok fogalmazódtak meg, oszt milyen pofára esés lett belőle.
Bocsi, de szerintem a fórumon legfeljebb véleménnyilvánítások vannak. Azt pedig lehet. Egyik oldalról is, másik oldalról is. A "számonkérés" is egy véleménnyilvánítás, én úgy gondolom. Tekintettel arra, hogy a szó szoros értelmében vett számonkérésre nincs lehetőség itt a fórumon...
És ahhoz mi közöd van, hogy miről beszélnek tőled független emberek? Ha nem tetszik, ne olvasd... Amúgy nyugodtan vesézd ki az mszp-szdsz dolgait, senki nem tart vissza. Amúgy szerintem meg szokták tenni azt is az olvtársak:)