Mindenki nyert, mert bebizonyosodott, hogy a magyarországi politikusok félre tudják tenni egyéni sérelmeiket, és korrekt versenyben tudnak nyerni és veszíteni egyaránt. : )
Én nem biztos, hogy netközelben leszek, úgyhogy most szeretnék sportszerűen gratulálni az ellenoldal győzelmének (bár szívem szerint inkább a nem-ellenoldal győzelmének... Furcsa?:))
Remélem, ebben a topikban nem (sem) lesz újraszámlálás ,-)
Barhogy lesz, a valasztok csak veszithetnek... Az utolso honapok amokja (jobbrol-balrol) utan, ugyan ki nyujt majd, akar virtualisan is kezet a masiknak...?...szegyen, hogy ezek a tobbszorosen lejaratodott bunozok hova juttattak minket....
Viszont szeretnek gratulalni a bal-liberalis olvtarsaknak, hogy mar nekik is ilyen remekul megy a szonyegalasopres es a kritikatlan tapsikolas, igy mutatva tukrot a jobbos olvtarsaik ele: ezt egyetek!!...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
nos, én Neked gratulálok, és köszöntelek a felnőttek közt)
(Az én lányom, bár 21 lesz már, de nem ment el szavazni...nem érdekli a politika, illetve nagy dillemája, hogy a barátja családja egy adott párt elég fanatikus szavazója, mi meg másik párt szimpatizánsai vagyunk.
Én meg nem agitáltam, nem akartam neki kellemetlen perceket szerezni:-) )
Köszönöm, igazán köszönöm, nagyon kedvesek vagytok..., hukk, bocsánat..., habár ezt előre lehetett tudni..., én ezt már 1990-ben megmondtam..., de azé' igazán meg vagyok hatva..., ti mindannyian nagyon rendes sztrovacsekok vagytok...., de mostan má' nem gratulálni köll, hanem Söröt inni...