Van még eladó kiscicád? Mert akkor azt feltenném a hírekhez , hogy az e-maileden elérnek téged valaki esetleg szeretne cicust. Meg esetleg ha külön róluk van kép az jó lenne.
Most minden rendben van,szerencsére.Az elmult 1 hét elég rosz volt,a vörös-fehér babánk még mindig nincs valami tul jól,de az elmult napokban sokat javult:)
Nálunk amióta megszülettek a picik a két felnőt macska állandoan verekszik:(
Örülök,hogy tetszik!Bár még nincs kész:(Karesz meg lehet,hogy újat csinál!Kelly most szomorú,mert a Rocky megbolondult és folyamatosan verekednek:(Cicáid,hogy vannak?
Gratulálok a ZH-hoz!!!!Örülök,hogy tetszettek a nevek!Írtó aranyosak lehetnek:)Én is akarok kiscicukat!Jólenne ha lenne egy nőstényünk:)De egyenlőre még nincs:(Sebaj majd egyszer:)Raksz majd képeket?
Képzeld kitudnak már mászni a dobozból amiben vannak(70x140 és 15 cm magas a bajárata)majd meg örültem tölük délután,beteszem őket és 1 perc múlva már mindenki kint rohangál,egyre aranyosabbak és már alig lehet róluk képeket csinálni egyfolytában ugrálnak:))
Ma megvolt a fizika ZH,egészen jó lett 3 feladatból 2 tudtam.
1-2 nevet mondott az egyik ismerősöm:Alonso,Alfréd,Aramis,Ambrosia.Nemtudom,hogy neked tetszenek-e?Én sajnos még mindig nem vagyok kreatív:)Mi van a cicukkal?Tudnak már valami újjat?:)