Keresés

Részletes keresés

marci11 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 277

Kedves Benő!

"no, lassan, de haladunk"

Sajna nem! Mert amikór Én egy kocsmárosnak kiadom a helyiségem,teljesen tisztában vagyok vele,nem tejet fog árúllni. Tudom továbbiakban,hogy hőzöngés is lehet részeg álltal stb. Mikór mégis meglépem,innentől van az Én felelőségem,akár még tőrvényileg nem is leszabályzott,de például a szomszédaimmal szemben,akiknek  eddigi békés kőrnyezetét is hozzájárulok megváltoztatni.

Nos Te  kapisgálod e?

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (272)
marci11 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 276

Értem én, hogy egyszerű vagy, mint egy faék, de ne háborogj már csak azért, mert szövegértelmezési nehézségeid vannak.

Figyi Benő!

Bele próbálhatsz bármilyen értelmezést magyarázni,de a lényegen nem tudsz válltoztatni! ELITÉLENDŐ! Remélem ez is tőrtént,erre mondtam"JÓL JÖTT"

Reklám hórdozó! Hát gebedjek meg,ha többszöri olvasatban is még mindig az EMBER,az Élőlény jut eszembe és remélem másnak is.

Egy békés változata ennek leíratban valahogy igy: Reklám szöveget tartalmazó reklám hordozók, emberek általi mozgatása és már egy kúrva szót nem szóltam vollna!

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (271)
marci11 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 275

SZDSZ
www.szdsz.hu
Szabad Demokraták Szövetsége, 1143 Budapest, Gizella utca 36.

A 2006-os választásokat mi, liberálisok nyerhetjük meg!Kedves Barátunk!
Biztos vagyok benne, hogy Ön is tudja: a most vasárnapi választásoknak óriási a tétje. Ezért nincs is kétségem: április 9-én Ön is elmegy szavazni.

Engedje meg, hogy röviden összefoglaljam, miért kérem, hogy a liberálisokat válassza.

Egyrészt mert rajtunk múlik, milyen lesz Magyarország 2006 után. Rajtunk múlik, hogy csökkennek-e az adók, lesz-e jobb egészségügy, s hogy tudunk-e egy hatékonyabban működő, kevésbé pazarló államot teremteni. Egyszóval: rajtunk múlik, liberálisabb irányba megy-e az ország.

Rajtunk múlik az is, milyen kormány alakul. Az SZDSZ-re kell szavaznia, ha azt akarja, hogy ne térhessen vissza a konzervatív kormány. Április 9-én az SZDSZ-re adott szavazatával teheti biztossá, hogy a Fidesz nem kerül újra hatalomra.

Az SZDSZ kell ahhoz, hogy koalíciós kormány alakulhasson, olyan kormány, amely nem az erőn, hanem a bölcs kompromisszumokon nyugszik.

A szavazáson nem csak arról döntünk, milyen kormány alakul. Határozott véleményt mondunk arról is, melyik párt, melyik program, mely értékek a legszimpatikusabbak. Ha Ön is hisz a szabadságban, a versenyben, ha Önnek is fontosak az emberi jogok – vagyis, ha Ön liberális –, akkor szavazzon az SZDSZ-re.

Ön is láthatja: a 2006-os választás rajtunk, liberálisokon múlik. A mi sikerünk pedig az Ön szavazatától függ.

Ezért kérem: április 9-én menjen el és szavazzon a liberális jelöltre, valamint az SZDSZ listájára. S hozza el minél több barátját, ismerősét, hogy biztosíthassuk: az SZDSZ megfelelő erővel lesz ott a következő parlamentben.

Köszönettel

Kuncze Gábor

Utóirat: Mi hisztérikus politikai nagygyűlés helyett kulturális programmal, zenével, csodálatos fényfestéssel zárjuk kampányunkat. Ha Ön is szeretne velünk lenni a kampány utolsó napján, április 7-én 17 órától várjuk a budapesti Városháza-parkban (V. Károly krt. 28-30), ahol fellép többek között a Romano Drom, a Boban Markovic Orkestar – meg én is mondok valami beszédet...

--------------------------------------------------------------------------------
Tájékoztatjuk, hogy adataihoz a Szabad Demokraták Szövetsége által korábban végzett önkéntes adatgyűjtések során jutottunk hozzá, és adatait az SZDSZ kezeli. A Szabad Demokraták Szövetsége 1143 Budapest Gizella út 36. címen bármikor tájékoztatást kaphat adatai kezeléséről, a fenti címre postázott levélküldeményben bármikor kérheti adatai módosítását, helyesbítését, törlését.

SZDSZ
zsombi Creative Commons License 2006.04.06 0 0 274

OPSZ!

Bocs marci11, hogy behoztam ezt az SZDSZ sátor-csapszék vonalat. Végülis nem én mondtam ki az analógiát.

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (272)
marci11 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 273

Kedves Benő!

Szíves engedelmeddel hagyjuk fene hosszú neved leírását!

Tudod csak- nem zavarba hoztál,mert ahogy levezeted ,első  olvasatban csaknem igazat kellene hagynom. Nos egyáltalán nem jogtalan,hogy eggyes szám első személyben kéred a hívatkozásom. Nos ez az,hogy én is igy is gondollhatom,de akkór kénytelen vagyok összes hozzászólásod tükrében képet alkotni rólad.

A fidesz  erkölcsi felelősége éppen úgy adott,mint lenne akár az mszp,vagy az szdsz hasonló felelősége ez esetbe,ha csinállta volna. Ugyanis elképzelhetetlen,ne tudta vollna,ez a cég kikkel dolgoztat. Utólag,jól tették,szeríntem meg lesz a gyümölcse,mert jó érzésü ember utálattal fordúl el az ilyen "manővertől".

Nos annyira nem vagyok liberális,hogy el tudjam fogadni,ha az embert,az élőlényt akár "eszköznek" akár "reklámhódozónak" nézik.

Pontosan ezért még a Fővárosi Rendőrkapitányságot sem értem,egyálltalán miért enged  ilyent!?

Piaci szemszög!? Tán más is van,mint a piszkos pénz? Nem gondolod? Hol van ennek politikai fennhangja? 

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (253)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.04.06 0 0 272
"Amennyiben Nekem van egy utcára nyiló helyiségem,kell a pénz, kiadom egy vállalkozó kocsmárosnak! Tudod,Engem mi érdekel? Fizesse a válalkozó a bérlemény díját. Hogy Ő mit csinál,milyen engedélye van vagy nincs engem hidegen hagy!
Semmi felelőség az szdsz-t nem terheli!
Ennyi!"

no, lassan, de haladunk. Tehát, ha az SZDSZ bérbeadja a helyiségét, akkor nincs felelőssége aziránt, hogy a bérbevevő mindent törvényesen intéz-e, igaz?
Na akkor most lássuk ugyanezt a mondatot így:
Amennyiben nekem van egy üzenetem, amit el akarok jutattni az emberekhez, a feladatot kiadom egy vállalkozó reklámozónak. Tudod, engem mi érdekel? Végezze el a vállalkozó a feladatot. Hogy ő mit csinál, milyen engedélye van vagy nincs, engem hidegen hagy!
Semmi felelősség a fideszt nem terheli!
Ennyi!
Kapisgálod már?

És nem, nem vagyok fideszes, nagyon nem. viszont az ostoba hőzöngést nehezen viselem akkor is, ha azt egyébként politikailag hozzám közelálló ember követi el.
Előzmény: marci11 (269)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.04.06 0 0 271
"Egy korábbi hozzászólásomban,végtelenűl elitéltem egy olyant,ahol az embert mint reklámhórdozót említette egy fórumtársam."

Nem említette, hogy egyem a write-only szívedet. Félreértetted, mert többszörösen összetett mondat volt. Elmondom még egyszer. A reklámhordozó az az a tábla, amelyre a hirdetést nyomtatják. Ezt a reklámhordozót tartják oda emberek az autósok elé. Olvasd el még egyszer figyelmesen azt a hozzászólást, amit elítélni akartál.

És Lamperth Mónika sem az emberekről beszélt eszközként, hanem egy újszerű eszközről beszélt, aminek az a lényege, hogy nem statikus, mint egy óriásplakát, hanem egy olyan eszköz, amit emberek mozgatnak és célzottan az autóvezetők látóterébe helyeznek, amikor azok megállnak a piros lámpánál. Értem én, hogy egyszerű vagy, mint egy faék, de ne háborogj már csak azért, mert szövegértelmezési nehézségeid vannak.
Előzmény: marci11 (265)
zsombi Creative Commons License 2006.04.06 0 0 270

OK, meglátjuk.

Az első választók körében erős a fidesz szimpátia még mindig. Az meg, hogy SZDSZ és katonaság - így egy lapon szerintem egymást kioltó fogalmak.

Én a helyetekben más körben végezném a mozgósítást. (Diplomás, fővárosi, 25-45 között). Ne mondd, hogy nincsnek listáitok... 

Előzmény: marci11 (269)
marci11 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 269

Kedves zsombi!

Kérlek elolvastam,azért adtam hívatkozást is,mert ott sok oldalban lett ez a téma kivesézve!

Figyi ha a véleményemre vagy kiváncsi,ezt is elmondom. Tehát addig,hogy ingyenes,látom Te is elfogadod. Nos figyi!

Amennyiben Nekem van egy utcára nyiló helyiségem,kell a pénz, kiadom egy vállalkozó  kocsmárosnak! Tudod,Engem mi érdekel? Fizesse a válalkozó a bérlemény díját. Hogy Ő mit csinál,milyen engedélye  van vagy nincs engem hidegen hagy!

Semmi felelőség az szdsz-t nem terheli!

Ennyi!

Előzmény: zsombi (263)
marci11 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 268

Egy JÓPOFA DOLOGNAK  tartom!

Senkit emberi méltóságában nem sért!

Emlékeztet  arra,igen emlékezteti a fiatalokat arra,kinek-kiknek köszönhetik,hogy életük,fiatalságuk szép egy két évét,miért nem kell hülyeséggel eltölteniük és kényszerből!

Az emberi szabadság és méltóság kifejezése,hogy eldöntheti egy fiatal,akar e önként értelmesen hazáját védő katona lenni és nem kell értelmetlen hűlyeségek közepette lenyomnia kemény két évet adnormális kőrnyezetben!

Mi a gondod ezekután az egyébként jópofa ötlettel?

Előzmény: zsombi (264)
zsombi Creative Commons License 2006.04.06 0 0 267

Várakozáson felül korrekt a hozzászólásod. Mehetünk tovább...

Előzmény: marci11 (265)
MetaCode Creative Commons License 2006.04.06 0 0 266

Lényeg, hogy hatást váltson ki, tulképp ez a marketing dolga. Tekintve, hogy a mai elsőszavazók szülei már "lightos" (max 18 hónap) bakaságon vannak túl, ha épp bevonultak egyátalán, negatív ugyan, de nem nagyon.

Viszont a fejeket felkapják, ha meglátják. És ez a cél.

Előzmény: zsombi (264)
marci11 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 265

Kedves Zsombi!

Te ezt a hívatkozást adtad meg! Így Neked igazad nem cáfolom!

http://hirtv.hu/?tPath=/belfold/valasztas_2006/&article_hid=92098

Egy korábbi hozzászólásomban,végtelenűl elitéltem egy olyant,ahol az embert mint reklámhórdozót említette egy fórumtársam.

Amennyiben ennek a hírnek valóság tartama van,ugy végtelenűl elitélem a Magyar Köztársaság belügyminiszter asszonyát és le merem írni,HA IGAZ A HÍR????,hogy szégyellje magát,mikór EMBERRŐL eszközként beszéllne!

De és sajnos,ez egy olyan hírforrásban jelent meg,mint a HirTv és meggyőződésem,csöpög a jobb oldali elhívatottságtól ez a hírforrás!

Ennek van egy Fórumja és számomra olyan mint az mszp fórum. Ezen a fórumon inteligencia híányban szenvedő CENZUROK élik ki beteges elképzelésüket és már a nagy betüket is moderállják. A Hir TV fórumja meg olyan,ahol hasonló oda  nem való emberek csak azt nem moderállják,mely a nagyvezír csodatettjeiről szól.

Per pillanatban kettő valamire való Fórum üzemel,az eggyik az SZDSZ Fórumja,a másik az INDEX Fórumja ahol vagyunk jelenleg!

Előzmény: zsombi (252)
zsombi Creative Commons License 2006.04.06 0 0 264

Katonai behívóparancsot postáz az SZDSZ az első szavazóknak. A papír természetesen álbehívó és - szándéka szerint - pusztán az úrnákhoz kívánja "behívni" a fiatalokat.

Ahogy pistihez pozitív asszociáció kötődik, ehhez negatív. Vélemény?

zsombi Creative Commons License 2006.04.06 0 0 263
Te azonban előbb olvasd el a 256-os hozzászólásomat!
Előzmény: marci11 (262)
marci11 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 262

Nem fizettek,mert a tőrvények értelmében kampányidőszakban a pártok nem fizetnek!

Ez egy agyonbeszélt téma,kérlek olvasd itt! http://www.szdsz.hu/forum/index.php?showtopic=210

Előzmény: zsombi (261)
zsombi Creative Commons License 2006.04.06 0 0 261
Akkor teljesen legális, ha fizettek ezért a közterületért. Te úgy tudod, hogy fizettek?
Előzmény: libsike2006 (257)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.04.06 0 0 260
libsike, nem. Sőt, NEM. A 15-17 éves emberek nem kiskorúak, ugyanis a kiskorú az 0-tól 14 éves korig tart.
A törvényesség kérdését pedig a Fidesszel kapcsolatban vetetted fel. A fidesz szempontjából teljesen törvényes az, hogy megbíz egy céget a reklámozással. Az nem az ő sara, hogy a cég betartja-e a foglalkoztatásra vonatkozó előírásokat vagy sem. Képzeld el, mi lenne, ha a Fidesz vagy bárki más ellenőrizhetné munkaügyi szempontból az általa megbízott céget. Szép új világ lenne, ha azzal, hogy veszek fél liter tejet, jogot szereznék arra, hogy vizsgálhassam a hipermarket foglalkoztatási gyakorlatát...
Ésszel libsike. Lenne kismillió dolog, ami miatt teljes joggal ekézhetnéd a Fideszt, de ez a mostani speciel nagyon nem az.
Előzmény: libsike2006 (259)
libsike2006 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 259
kiskorú gyerkeeket provokációra felhasználni, ráadásul úgy, hogy még amikor elkezdték a provokációjukat, akkor szerződésük sem volt, szerinted lehet törvényes, a jog szerint viszont nem az.
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (241)
libsike2006 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 258
Ez ugyanúgy tisztességtelen, de azért a gyerekek bevonása politikába és főleg, hogy tudatosan provokációra felbérelni őket, azrt mégis undorítóbb szerintem.
Előzmény: zsombi (251)
libsike2006 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 257
Mielőtt nagyon felizgatnád magad elárulom, egyrészről nem én írtam meg a cikket a Hirszerzőn, másrészről pedig a liberális Sátorban üzemeltetett büfé teljesen legális.
Előzmény: zsombi (256)
zsombi Creative Commons License 2006.04.05 0 0 256

Megír(at)tad a sztoridat a Hírszerzőn is. Az alábbi megállapítás azonban bajba sodorhatja az SZDSZ-t:

"Úgy tudjuk, a Fidesz aktivistái közül többen rendszeres látogatói a Liberálisok Házának, bár vélhetően inkább praktikus, mint ideológiai okokból: a környéken egyedül itt lehet 200 forintért csapolt sörhöz jutni."

Információm szerint már eljárás folyik az ügyben.  Ugyanis a párt a Fővárostól bérmentesen kapta a területfoglalási engedélyt. Politikai rendezvény esetében ez így helyes.  Azonban ez az engedély nem terjed ki gazdasági tevékenységre. 

Előzmény: libsike2006 (-)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.04.05 0 0 255
no most ugye azért, amit eddig ebben a topicban a diákmunkások kapcsán levívtunk, az fordítva is fennáll? Lamperth esetében is leszögezhetjük, hogy nem felelős az általa megbízott cég törvénytelenségeiért, ugye? Vagy megint jön a szokásos kettős mérce, amit úgy imádtok emlegetni a ballibbel kapcsolatban?
Előzmény: zsombi (252)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.04.05 0 0 254
"Menj te a k....u..rva p...cs.ba!!!!!!"

Nohát, csak nem előbújt belőled az ultraliberális? :)
Szóval, még egyszer, lassan, tagoltan, ahogy Ovi is beszélni szokott a zombikkal:

Nem volt tábla a háton, mert a tábla a kézben volt. Ebből kifolyólag nem volt sem kereplő, sem zászló a kézben. Azok más helyszínen, más időben és más brigád által lettek elkövetve, hogy ezt a szép magyaros fordulatot alkalmazzam.
Eddig érthető és követhető?
No akkor, örülök, hogy lecsapta nálad a biztosítékot az a tény, hogy ellent mertem mondani neked. Tudod, szép ez a világ, él benne sok-sok ember, akik mind-mind másképp látják a világot, másképp gondolkodnak, ebből következőleg egy tett történést is másképp ítélnek meg. Eccerű, de bódog liberális ennek örül, mert ettől lesz színes a világ. Eccerű, de bódog liberális annak is örül, ha a világról alkotott képét ütköztetheti olyan emberekkel, akik ugyanarról a világról más képet alkotnak, mert a vita előre visz, műveli az elmét és tágítja a látókört.
Dehát én ezt nem tudhatom, mert eccerű és bódog libertariánus gondolkodásom, ami mellesleg kezemet valami madarak felé vezényli a szavazólapon, fel sem ér a te hangos, ámde üres liberalizmusodhoz, ugyebár.
És akkor most lehet engem küldeni a picsába, ugyanis aztat szeressem ám, csak annyit kérek, ne a kurvába küldjél, van nekem kedves és szép párom, inkább oda, jó?
Előzmény: marci11 (243)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.04.05 0 0 253
cicám, látom, hogy gondod van a magyar nyelvvel, de elmagyarázom. Adott az ember, aki nem gyerek, mert a gyerek kiskorú, hanem fiatal. A macrosolid kft-nek vannak szép, kézbe fogható táblái, azok az "általa használt reklámhordozók".
libsike először csak a táblázásról számolt be, aztán kiderült, hogy még kiabáltak is, de szigorúan akkor, amikor már égett a talaj. Meg ugye zászlóról, kereplőről szó sem volt, az másik brigád, más időben, más helyen.
Itt táblák voltak, amiknek az a rendeltetése, hogy reklámot hordozzanak, azaz ők a reklámhordozók és ezeket a táblákat diákmunkában foglalkoztatott fiatalok tartják oda az autók elé, amikor piros a lámpa. Amikor zöld a lámpa, az út szélén várakoznak, ezt láthatod egyébként a libsike által készített képeken.

"Ilyenektől megy fel a vérnyomásom,ezért nem folytatom."

Adjunk egy szép nagy puszit a liberális buksidra. Valaki nem ért veled egyet és neked máris felmegy a vérnyomásod.

"Sovinista,nacionalista,kirekkesztő az egész elképzeléstek!"

Tudom én, hogy te nagyon liberális vagy, ezért gondolom, nem okoz gondot megkülönböztetni az egyént, pláne, ha ez az egyén rendelkezik csak rá jellemző stílusjegyekkel is. Szóval, talán kezdjük azzal, hogy egyes számba tesszük, ugyanis én egyedül, a 10 szép ujjammal követem el mindazt, amit te a képernyőn az én nickem alatt látsz. Tehát foglalkozzunk akkor az én egész elképzelésemmel. Soviniszta, nacionalista és kirekesztő, mondod te.
Nos, tárgyalunk itt egy kérdést, aminek a tárgya az, hogy a fidesz felelős-e az általa megbízott cég tevékenységéért.
Ebben a vitában én az égvilágon semmi sovinisztát nem látok, nem emlékszem, hogy akár csak egyszer is emlegettem volna nemzeti sajátosságokat. Nacionalista, de miért is? Csak nem attól nacionalista, hogy tisztán piaci szemszögből vizsgálom a kérdést és figyelmen kívül hagyom az általatok ráerőltetni próbált politikai felhangot? kirekesztő, írod. És mégis mit rekesztek én ki azzal, hogy vitába merek szállni veled? Egyelőre ugye az látszik, hogy történt valami ott a liberálisok házának környékén. A tudható, ismerhető tények azt támasztják alá, hogy egy teljesen normális és hétköznapi reklámakcióba futott bele libsike. A többi feltevés, spekuláció. Hogy te ezeket ténynek fogadod el, a magad baja, nyilván fene nagy liberalizmusod mondatja veled, hogy francba a rációval.
Előzmény: marci11 (242)
zsombi Creative Commons License 2006.04.05 0 0 252
Szoktátok kérni a hivatkozást: Tessék!
zsombi Creative Commons License 2006.04.05 0 0 251
Nigériai menekültek voltak Lamperh Mónika szendvics emberei Kaposváron!
Előzmény: marci11 (243)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 250

Nagyon frappáns volt...

:)

Ha csak ennyire fussa,akkor kár fórumozni...

Előzmény: marci11 (248)
marci11 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 249

Igazán kár,hogy nem él ez a link!

Kiváncsi lettem vollna megnézni mit találltál?

Annyira nem,hogy bemásolljam,mert félő el is írtad!

Előzmény: szocska (234)
marci11 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 248
Nem kellene már inni!
Előzmény: Törölt nick (247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!