Közben rájöttem, hogy én nem azt olvastam, hanem egy másik SZDSZ-es lapot. (Illetve nem olvastam, mert elég volt az első három mondat).
Egyébként meg nem attól jó egy lap, hogy mennyi pénzből csinálják, így ez ne legyen nálad szempont, mert szvsz, totál mindegy, hogy 200, vagy 2 millióból csinált lapot vágunk ki olvasatlanul a kukába.
Jó a címlapon a Medián grafikonja, főleg a 4 évvel ezelőtti szórólap fényében. Petőnek a teljes népességen belül 28%-ról sikerült letornásznia magát 15%-ra. :)
Ez elég nagy dícséret, a Budapest c. pártlapot ui. sokan, sok pénzből csinálják, és egy fővárosi, nem pedig kerületi lap. A betűk pedig csak a neten kicsik (de a PDF-et lehet nagyítani), nyomtatásban normálisak. (Gondolom, nyomtatott példány is lesz hamarosan a Sas utca 6.-ban (minden délután nyitva van, ha jól tudom).
Mintha én is kaptam volna. Nem tudom ki csinálja, de mindketten jobban jártunk volna, ha a belefeccölt lóvé felét nekem adja és én két napig kiáltozom az Oktogonon, hogy Hajrá SZDSZ.
Kb, olyan szintű mint a Budapest c. MSZP pártlap, csak apróbb betükkel.
Közös barátunk,F.G állította rólad,hogy elfogulatlan vagy,és karakán,én is így emlékszem rád a rendszerváltás időszakából.Bár három-négy komolyabb ember már vizsgálgatja itt a dolgokat,kevesen vagyunk a feladathoz.Csaxóltam,hátha...