Azért nyitottam meg ezt a topic-ot, mert nem látom jónak ha pl.: készítünk egy olyan képet amin egyszerre több jármű is rajta van és 50 topic-ot teleteszünk azzal, hogy bocs az OFF-ért és ugyan az a kép.
Tehát ez a topic legyen az a topic ahova az ilyen együttállásokat, sőt psz.-ilag a testvérképeket be lehet tenni.
Üdv. Szili_V43 330
"... megtaláltam a "szent pillanatot" ... " - Maradjunk is ennyiben... :-))) Egyébként nagyon jópofa humornak tekintem!
És igen, valóban a Keleti pu.-on van egy ilyen "randevúra" a legnagyobb esély!
A Nyugatiban ÁLTALÁBAN nincsenek - Cirmosok.
A Déliben ÁLTALÁBAN nincsenek - Papagájok.
Az Északi... az pedig ÁLTALÁBAN nincs - Mo.-n...
Azért a 110-111-est komoly "vigasztalás"-nak tekintem... :-)))) Annál már csak egy jobb van: a két 007-es /V43 1007 - V63 007/, ha jól emlékszem, esti együttléte!
Hát, nem gondoltam volna, hogy belefutok :) Egy régi, elfekvő videómban megtaláltam a "szent pillanatot" a cirmos-papagáj együttállással. Igaz, nem túl igényes a film, épp csak próbálgattam a kamerát az Aréna Pláza Keleti felőli lejtőjén.
Lenne egy tiszteletteljes kérésem! Egyetlen variációban nem sikerült mindez ideig "tesópáros" együttállás-képre sehonnan sehogy szert tennem. Ez pedig a Papagáj-Cirmos összeállítás. Kérem, és megköszönöm, ha valakinek van ilyen, és akár csak egyetlen egy ilyen képet is kapok! Az e-mail címem: