Nem igazán látok összefüggést a kortona usztatása és a Gyurcsány-plakát között. A Gyurcsány-plakát viszont leginkább Észak-Koreára emlékeztet, én pedig nem szeretnék egy magyar Kim-Dzsong-Ill-t miniszterelnöknek...
Azért veszít a ballib oldal, mert a jobber oldalon OV-ről kiderülhetm hogy pedofil, törpe, szőlőbánya stb--> támogatása 0%-kal változik.
0%-kal.
Támogatottsága a teljes népességben 30%+-3% már 4 éve.
Halál mindegy mit csinál, a tábora zombiként követi, nagy része szavazni is elmegy.
Baloldalon meg a legkisebb botrányra elmennek bizonytalanba. 22-45% között szóródik a támogatottsága az MSZP-nek a teljes népességben.
Amikor 45% volt az mszp, a fityeszt akkor is támogatta 27% a teljes népességben. Amikor 23% volt az mszp, a fityeszt akkor is támogatta 33% a teljes népességben. Mindig 30%+-3%.
Én egy szóval sem mondtam, hogy az a plakát nem baromság... ...öreg... Elmeorvos meg nem vagyok, de amúgy magánemberként semmivel sem nagyobb elmebeteg, semmivel sem kevésbé nem akarja a hatalmat mindenáron, mint a másik oldal vezére... Az egyik a saját palackorrát mutogatja, a másik meg a koronát vizibuszoztatja reklámként... Egyhülyeség...
Az a baj öreg, hogy amit te írsz az egy fikció, az 1700 négyzetméteres Gyurcsány-plakát pedig ott áll Zuglóban, büszkén hírdetve, hogy van egy elmebeteg miniszterelnökünk, mert normális ember nem járul hozzá, hogy csak a füle 3 emeletet tegyen ki...