akkor azt mondd meg, kit temettek újra? a kommunistákat, vagy azt a szerencsétlen hazafit, emlékezz vissza a temetésre. Minden kommunistának volt külön koporsója!!!
Kérdezd meg a "Fromme" nickünket, ő állítólag ott volt a temetésen, díszőrséget állt, ezt olvastam tőle.
Épp ez a fajta üzletpolitika,életvitel és stílus ellen fel emelem a hangom néha.
Nem kell Magyarországnak 88%-ban elhízott,kövérsége folytán gyakorlatilag mozgásképtelen,elbutított Tv-néző,fogyasztó droid aki nem tudja,hogy az élet nem pusztán túlélés,hanem annál jóval több!!!
Sajnos nagyon sok gyarló dolog bejött már Amerikából,de ha valaki értelmesen elmagyarázza,hogy hova vezet ez az életforma,akkor talán...
A Fidesz bizonyos értelemben Madame Thussaud panoptikumjához kezd hasonlítani, amelyben békésen ácsorognak egymás mellett olyan viaszfigurák, mint Pozsgay Imre és Szabad György.
Békés családok vasárnap délután, az állatkert vagy a Vidám park után ellátogatnak ebbe a bizarr gyűjteménybe, és a gyerekek kíváncsian rángatják apuka kabátujját: Ki ez a bácsi?
Szabad Gyuri bácsi megint ott volt Orbán mögött 2-án is. Sőt beszélt is valami olyasmit, hogy: "tiszteljétek a tisztelni valókat." Gondolom az olyanokat kell tisztelni, mint ő. Sólyom kéz nem fogósdija -8 ponttal vetette vissza Solymot. Ugyanez áll Gyuri bácsira, meg azokra az idiótákra is, akik színpadra engedik őt.
Jaj, dehogynem, dehogynem, csak nem akartam rokokó képzavarba esni, de ha a festmény apróbb részletei is érdekelnek, akkor láttam például a CD Hungary luxuslakásait, melyeket nélkülözö családok foglaltak el, meg még mit is...? Igen, láttam Kékessy bárót a tokajdomb ormán szerte pillantani a tájon, ahogy sastekintet a még olcsón felvásárolható szőlőtelkekre vetette..
A víziót néha vízen járó koronák képe tarkította, majd egy hatalmas uszályon Schmidt Máriát észleltem, amint közalapítványokat lanszírozott bűvészi ügyességgel.
1./ 1953-ban a berlini felkelésnél mivel voltak elfoglalva?
2./ 1961 berlini fal... mivel voltak elfoglalva?
3./ 1968 Csehszl. mivel voltak elfoglalva?
4./ 1970 - Lengyelo. mivel voltak elfoglalva? (Pedig a lengyelek sokkal jobban utálták az oroszokat mint mi, mert ugye a Molotov-Ribbentrop paktum.... fele nekem fele neked....)
5./ 1989 2 nappal a fal leomlása előtt Kohl elmegy szép nyugisan Varsóba, ergo abszolút nem készültek a szoc. összeomlására....
..
Volt egy Jalta...... ez biztosította a békét.... felosztották egymás között...
Gyanús az a Szuez.... ha nem lett volna, ugyanaz lett volna, mint ahogy történt.
ja majdnem elfelejtettem:
6./ Aganisztán mivel voltak elfoglalva?
7./ Vietnamot is otthagyták..
8./ Kuba kivétel látszólag, de az ára a törökországi amcsi rakéták leszerelése...., meg Kuba pár km.... nem pedig pár ezer...
"'56-ban a kommunista lázadt fel a kommunista ellen"
Ha feltennénk, hogy így volt, vagyis a "tiszta" kommunisták (nyilván Nagy Imre és hasonlók) lázadtak a "piszkos" kommunisták ellen, (Rákosi és egyebek)-
Nos, ki nyerte a meccset, miután erősítésnek a szovjet versenyzők is bejöttek a játéktérre ? Ki ült be utána a hatalomba ? Ki akasztatott fel kit ?
Talán még egyszer: miből gondolod, hogy a TV2-be üzenetet küldők között nem az volt az arány?
(A számokkal pedig minek égetitek magatokat, egyik se igaz. Többen voltak a Kossuthon, de ez kit érdekel? Beteges ez nagyon amit itt előadtok ezzel a szémolósdival, az volt 02-ben is. Persze a vereség is hasonló lesz, csak most egy kicsit nagyobb arányú.)
A gyurcsánymédia már mindenki számára szánalmasan átlátszó,kezdve a napló feltett kérdésével amikor megkérdezték,hogy:Ön melyik hétvégi nagy pártrendezvényre menne el?
A napló szerint: 75%mszp és 25%Fidesz.
A valóságban: 1.500.000 Kossuth tér,és 34.000 Andrássy út.
Pedig a vásárolt hangulatkeltő gép szerint négy és fél millió kommunistának kellett volna kint lennie!
De hála a jó istennek,hogy ennyi már egész Európában nincs!