Kikaparták a szemét, széttépték, szétvágták az arcát, leragasztották. Ez a kép fogadja Csepelen azokat, akik Némeh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő plakátjaival találkoznak. A pusztító MSZP-s aktivisták minden létező választási etikai szabályt megszegtek, de az APEH sem maradt ki a háborúból. Horváth József, Csepel másik Fideszes képviselőjelöltje alig, hogy elindult a kopogtató cédula gyűjtésre, máris megkapta az értesítést: négy évre visszamenőlegesen ellenőrzi az állami szervezet.
Jóhogy azt érez, amikor milliók nyomorba, a balliberális elit meg a tejszínhabba fullad bele. A puskapor gazdája Mónika, meg ugye koccint, amikor pohár van a kezében.
Azért majd a szádat töröld meg, mielőtt emberek közé mész. Próbáltam alkalmazkodni a szintedhez, de ahhoz sokkal mélyebbtre kellett volna süllyednem. Nem is kellett volna hogy észrevegyelek, a jövőben nem is foglak.
További sikeres mocskolódást, hazudozást, fröcsögés, kedves SkaraBrae.
Ismételten rossz duma. Először jött le az SZDSZ-esre történt lövés, aztán a néni esete. Mindenhol párhuzamosan mondják a kettőt. (a HírTV-t és más jobbos szenyákat nem nézek persze)
Legalább olyan szemforgató kívánság, mint Gyurcsié, aki épp azokban "kérte" az alábbiakat, miután a Kende-könyvet útjára bocsátották masszív szockó részvétellel:
„arra kérlek benneteket, hogy alávalót és durvát, igaztalant és hamist, személyesen bántót és tisztességben sértőt sem szóban, sem írásban, sem újságban, sem könyvben ne kövessetek el”.
Lárom, az olvasás még mindig nem megy. Nem baj, itt hagylag, fröcsögd tele nyugodtan a képernyődet. Azért néhány normális jobbossal is találkoztam már itt, akikkel értelmesen is lehet beszélni.
Én elítéltem általában is a támadásokat, mikor ténnyé vált ez a híresztelés ezt külön is.
Te meg ennyire jutottál a másikkal kapcsolatban: Pedig azt valszeg Orbán Viktor lőtte személyesen szájba, az illegálisan letöltött fájlokkal, amihez a szőlőjében bányászott köveket is kötözött.
Pl 'Az SZDSZ-eseket lelövik ugye?' sokkal életszagúbb lenne at tények ismeretében.:((
Tények ?
Az ember esze megáll olvasván a topikot !
A balosok először kétségbe vonják a pécsi esetet (merthogy a forrás a MN) aztán mikor ez nem jön be szembeállítják az SZDSZ-es üggyel, melyet - noha hajaszála sem görbült a fotók szerint - zúdít a "média".
Látod, kis kezdő, hogy mennyire igaza van a sok spanyolnak, hogy a bosszú hidegen jó - és ha hagytad volna még a kutyust hancúrozni, talán még te is a gyíknál értelmesebben höröghettél volna. De nem, te még ehhez is gyopár vagy, voltál, és minden valószínűség szerint maradsz is.
'A hölgy elmondta: meggyőződése, hogy támadója pártpolitikai hovatartozása miatt rontott rá. '
'A férfi, aki múlt hét pénteken egy Endresz utcai lakótömb aljában lökte fel, és rugdosta meg a nőt, azt állítja, nem tudta, hogy Fideszes szórólapokat terjeszt, egyszerűen a szórólaposztogatás ténye bosszantotta fel.'
Nos a hölgy mégsem nyugdíjkiegészítésért, hanem meggyőződésből teljesíti a feladatát. Előzetes hírekkel ellentétben nem tűniki jedt madárkának a drága. Csak így tovább! Többet használ most, mintha sikerült volna még néhány lépcsőházat teleszemetelnie.
Remélem nincsenek nagy fájdalmai, és gyorsan gyógyul.
Nos egy hozzászólás erejéig még visszatérek ide, aztán tovább tobzódhattok. Nem hittem a támadásban, az Index cikk címe is kérdőjeles volt, és akkor ezt semmilyen más forrás nem erősítette az MN-en kívül. Hazugsággal vádoltál, pedig tényszerűen elítéltem az ilyen támadásokat a 146-ban és most külön a kedvedért ezt is elítélem. Mivel igazságtalan hazugsággal vádoltál, ezért a szokásosnál ingerültebben válaszoltam, amit már az elküldés pillanatában sajnáltam. Elolvasva azonban a további hozzászólásaidat a témában, meg kell állapítnom hogy sokkal nagyobb tahó vagy, mint gondoltam, így már nem sajnálom amit írtam.
Lapunk munkatársának nyilatkozott az az idős hölgy, akit fideszes szórólapok osztogatása közben vert meg egy férfi múlt pénteken. A hölgy elmondta: meggyőződése, hogy támadója pártpolitikai hovatartozása miatt rontott rá.
A férfi, aki múlt hét pénteken egy Endresz utcai lakótömb aljában lökte fel, és rugdosta meg a nőt, azt állítja, nem tudta, hogy Fideszes szórólapokat terjeszt, egyszerűen a szórólaposztogatás ténye bosszantotta fel. A hölgy szerint azonban támadójának tudnia kellett, hogy milyen papírokról van szó, hiszen mindvégig a kezében volt a jellemző színű, Fidesz feliratú szóróanyag. Elmondása szerint a férfi felszólította őt, hogy a lapokat ne a postaládákba, hanem a szemétbe dobja, majd megpróbálta kitessékelni a házból. A nő ellenállt, ragaszkodott hozzá, hogy minden postaládába bedobja a lapokat, ekkor azonban a férfi fellökte, megrugdosta.
Az eset kapcsán tartott rendkívüli Fidesz-sajtótájékoztatón dr. Borhidi Attila, az érintett pécsi 2. számú választókerület Fideszes képviselőjelöltje arra kérte a választókerületben induló MSZP-s jelöltet, Szili Katalint, együttes nyilatkozatban lépjenek fel a választópolgárok hasonló, brutális fellépéseivel szemben.
Arra kérek mindenkit keletről nyugatra, északról délre, hogy ezt a mentalitást vallja, és akkor meg lesz az eredménye” – amikor a hallgatóság már együtt libabőrözött volna Hiller Istánnal a gyönyörűségtól, ő még rátett egy lapáttal az „együtt, veletek, közösen” befejezéssel. Az ellenzék gúnyolására még elejtett egy-két poént, aztán átadta a miniszterelnöknek a szót.
Gyurcsány Ferenc negatív kampány ellen érvelt: „arra kérlek benneteket, hogy alávalót és durvát, igaztalant és hamist, személyesen bántót és tisztességben sértőt sem szóban, sem írásban, sem újságban, sem könyvben ne kövessetek el”.
Nem is bántom, legalább nekik lehetett jó, eddig. Bár fura módja az állatbarátságnak de inkább itt élje ki hominid partnerük a frusztrációit, semmint pl. nem adna nekik vacsit.