Keresés

Részletes keresés

horst_fuchs Creative Commons License 2006.02.14 0 0 20

ez így van, az szdsz is negatív kampányra épít(Kovács Pisti), se az vhogyan mégis jobb(legalábbis sztem), mert ők legalább nem alaptalanul teszik mindezt, mint a másik két nagy...

Bár nem jobbak, mert a negatívum mellett nem tudnak semmi "különbet" felmutatni.

Az MDf cumis kampánya szintén negatívumra épít, de alapjában véve szimpi, mert az igazságról beszél, csak az a baj, hogy nem tudnak semmi különbet felmutatni ők sem... ÉS EZ BAJ!

Előzmény: kilógó lóláb (11)
barátus Creative Commons License 2006.02.14 0 0 19
Tölgyessyék jól bebetonozták magukat. ha lenne időm többet foglalkoznék ezekkel a z alkotmányos kérdésekkel, de én nem a pofázással keresem a kenyeremet. Nem lenne baj a képviselők visszahívhatóságának kérdését ismételten feszegetni és azt is meg kellen fontolni, hogy x és/vagy y élete végéig üldögéljen a parlamentben és impontens bizottságokban. de ez már majdnem demagógia
Előzmény: Libera nos, Domine! (15)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.02.14 0 0 18
én a helyében már ki is állítottam volna őket, aztán majd pár "meccsre" eltiltottam volna mindkettőt
Előzmény: barátus (-)
barátus Creative Commons License 2006.02.14 0 0 17
semmi jót
Előzmény: szuperlaszlo (16)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.02.14 0 0 16
Én a kormányt hibáztatom, elsősorban. Választás van. De, mit vársz egy Gyurcsány kormánytól? KÁP
Előzmény: barátus (10)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.02.14 0 0 15
Az elnök úr hívja meg őket egy nyilvános reggelire és mondja el, hogy milyen elvárásai vannak. Az elnök úrnak szerintem van akkora tekintélye, hogy mindkét fél szavát kérheti a játékszabályok betartására. Ennyire egyszerűnek látom.

Sajnos te félreértesz valamit. Az elnök szava semmit sem ér - néhány kivétellel. Például ő írja ki a választásokat... :))) Legfeljebb felszólíthat valakit a lemondásra - nyilvánosan. És legfeljebb a lemondásával fenyegetőzhet... Alapjában véve súlytalan figura - így van kitalálva. (Hála Tölgyessyéknek...)
Előzmény: barátus (3)
BENTA Creative Commons License 2006.02.14 0 0 14

' Az elnök úrnak szerintem van akkora tekintélye, hogy mindkét fél szavát kérheti a játékszabályok betartására. Ennyire egyszerűnek látom. '

Hát, meg ne haragudj, de tényleg elég egyszerűnek látod a világot. Hiszen egyértelmű, hogy még amennyiben meg is igérik, akkor sem fogják megtartani. Szerinted egy Vizslás, hekkekős indítás után kezet fognak, és úriemberek módjára folytatják tovább?

RontóPál Creative Commons License 2006.02.14 0 0 13

Az elnök úr hívja meg őket egy nyilvános reggelire

Köll az neked, hogy láss 1 csomó hányást, meg büfizést?

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.14 0 0 12

Ugyan, te tényleg ennyire naiv vagy?

A választásokon sokkal nagyobb pénzekről van szó, minthogy bárkinek is a dorgáló szavai miatt a két nagy párt hirtlen normálisan viselkedjen...

A szilveszteri beszéd sem volt több, mknt amikor az óvónéni ejnye-bejnyézik...

kilógó lóláb Creative Commons License 2006.02.14 0 0 11

Nem folytat negatív kampányt,

Kivéve amikor igen. Pl. az mszp-fidesz évértékelő beszédek kigúnyolása.  :P

Előzmény: messelg (9)
barátus Creative Commons License 2006.02.14 0 0 10
így jó, azt szeretném, ha te is józanul szólnál hozzá, az alapok rtendben vannak, de látom szeretsz heccelődni
Előzmény: szuperlaszlo (8)
messelg Creative Commons License 2006.02.14 0 0 9
Az SZDSZ kit bánt? Nem folytat negatív kampányt, csak a saját programját propagálja!
Előzmény: barátus (5)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.02.14 0 0 8
A többi ok. (így jó?)
Előzmény: barátus (7)
barátus Creative Commons License 2006.02.14 0 0 7

azt hittem előbb reagálsz. Komolyan kérdezed?

Előzmény: szuperlaszlo (6)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.02.14 0 0 6
Orbán Viktor mi rossza csinált? Az MSZP, a H. Pityu, a Gyurcsány, az rendben.
barátus Creative Commons License 2006.02.14 0 0 5

az szdsz nem éri el az emberek ingerküszöbét, annyian vannak, mint egy falusi bucsúban. nem osztanak, nem szoroznak.

Előzmény: kilógó lóláb (4)
kilógó lóláb Creative Commons License 2006.02.14 0 0 4
A polgárokat? Egymást alázzák. Bár a szadesz kovácspisitikével és a 2002-es igéretei újraigérésével szorosan lohol mögöttük. :P
barátus Creative Commons License 2006.02.14 0 0 3
Az elnök úr hívja meg őket egy nyilvános reggelire és mondja el, hogy milyen elvárásai vannak. Az elnök úrnak szerintem van akkora tekintélye, hogy mindkét fél szavát kérheti a játékszabályok betartására. Ennyire egyszerűnek látom.
Előzmény: Libera nos, Domine! (2)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.02.14 0 0 2
Mégis, hogyan?
BENTA Creative Commons License 2006.02.14 0 0 1
????
simlisballib vakcina Creative Commons License 2006.02.14 0 0 0
Gyurcsány 0
barátus Creative Commons License 2006.02.14 0 0 topiknyitó
A köztársasági elnök úrnak lépnie kell, hogy Gyurcsányék és Orbánék ne alázzák meg a polgárokat

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!