ez így van, az szdsz is negatív kampányra épít(Kovács Pisti), se az vhogyan mégis jobb(legalábbis sztem), mert ők legalább nem alaptalanul teszik mindezt, mint a másik két nagy...
Bár nem jobbak, mert a negatívum mellett nem tudnak semmi "különbet" felmutatni.
Az MDf cumis kampánya szintén negatívumra épít, de alapjában véve szimpi, mert az igazságról beszél, csak az a baj, hogy nem tudnak semmi különbet felmutatni ők sem... ÉS EZ BAJ!
Tölgyessyék jól bebetonozták magukat. ha lenne időm többet foglalkoznék ezekkel a z alkotmányos kérdésekkel, de én nem a pofázással keresem a kenyeremet. Nem lenne baj a képviselők visszahívhatóságának kérdését ismételten feszegetni és azt is meg kellen fontolni, hogy x és/vagy y élete végéig üldögéljen a parlamentben és impontens bizottságokban. de ez már majdnem demagógia
Az elnök úr hívja meg őket egy nyilvános reggelire és mondja el, hogy milyen elvárásai vannak. Az elnök úrnak szerintem van akkora tekintélye, hogy mindkét fél szavát kérheti a játékszabályok betartására. Ennyire egyszerűnek látom.
Sajnos te félreértesz valamit. Az elnök szava semmit sem ér - néhány kivétellel. Például ő írja ki a választásokat... :))) Legfeljebb felszólíthat valakit a lemondásra - nyilvánosan. És legfeljebb a lemondásával fenyegetőzhet... Alapjában véve súlytalan figura - így van kitalálva. (Hála Tölgyessyéknek...)
' Az elnök úrnak szerintem van akkora tekintélye, hogy mindkét fél szavát kérheti a játékszabályok betartására. Ennyire egyszerűnek látom. '
Hát, meg ne haragudj, de tényleg elég egyszerűnek látod a világot. Hiszen egyértelmű, hogy még amennyiben meg is igérik, akkor sem fogják megtartani. Szerinted egy Vizslás, hekkekős indítás után kezet fognak, és úriemberek módjára folytatják tovább?
Az elnök úr hívja meg őket egy nyilvános reggelire és mondja el, hogy milyen elvárásai vannak. Az elnök úrnak szerintem van akkora tekintélye, hogy mindkét fél szavát kérheti a játékszabályok betartására. Ennyire egyszerűnek látom.