Szoval te anyaztal a masik nicken, hogy ilyen erzekeny vagy a letiltasra?
Erdekes, ott is anno jobbos IDKFA anyazott, erre engem tiltottak le 2.5 honapra mert szoltam ellene, ot meg nem. Na
ennyit arrol a sirankozasodrol, hogy csak jobbosokat tiltanak le! Meg csak nem is volt ilynre lehetoseg az MM szerint es megis megtettek.
Vagy esetleg az egy hozzaszolasban aljas halottgyalozos es jogikategorias ragalmat tetted te, hogy az faj? A KE elleni ragalom hasonlojanal (Szajer ellen) speciel epp Wic kert hasonlo elbiralast, szoval nem tudom mi bajod vele?
Mert en csak e kettot jelentettem most fel (elotte meg mindossze csak 2x szolaltam fel (ujra csak valaki halalanak kivanasa miatt pl).
Tehat osszesen 4x, slussz passz. (mellesleg keveseb hozzaszolasom van az adott topikban mint neked, de ne is zavarjon)
De ha erdekel ki jelentget nagyon kerdezd meg Wic pajtasadat, o tolti forumos idejet foleg ott (biztos emlekeszik e vitankra, ugye Wic pajtas? :-))))...
Vegul pedig nehogy mar arra hivatkozz, hogy jaj szegeny normalis fonick le lett tiltva es azert irom be a kamunickadatokat. En csak akkor irom be ha szandekosan arra hoztak letre, hogy par hozzaszolassal egybol bemondja a frankot valaki, meg par hozzaszolassal hivatkozik, hogy o tudja am mi az igazsag, mert hallotta. Normalis hozzaszolasu uj nickre nem irtam meg be.