Keresés

Részletes keresés

JPBemondó Creative Commons License 2007.08.29 0 0 838

"ezen te kiakadtál?"

Kb. mint egy szőke nő a szőkenős vicceken, vagy egy anyós az anyóspoénokon.

Valahogy nem tartom mulatságosnak, ha valaki az egyébként is erősen élő, igen buta sztereotípiákat népszerűsíti. Ebben a konkrét esetben azt a képzetet, hogy egy homoszexuális azonnal elkezd nyáladzani meg epedő borjúszemeket mereszteni, ha egy hím megjelenik a láthatáron - kortól és állagtól függetlenül...

Előzmény: borzimorzi (836)
Málnaszőr Creative Commons License 2007.08.29 0 0 837

Aha.

Sz'al szerinted előjogok illetnék meg a hsz-okat azzal, hogy közpénzen támogassák az ilyen hajlammal rendelkező "féfiakat".  Ezért kellenek a homo napok.

Ez azért már mindennek a teteje. Épitsetek magatoknak a pénzetekből és akkor kizárhattok mindenki ást. Mongyuk engem nem kellene, a közelébe se mennék :-(

Egy régi műemlék, török fürdőt néhány sajátos hajlamú embernem üzemeltetni minden határon túlmegy.

Hetero férfiaknak és nőknek garantáltan nincs olyan vágyuk, hogy csak azonos neműek között kis kötényben élvezzék a gyógyvizet.

Előzmény: JPBemondó (833)
borzimorzi Creative Commons License 2007.08.29 0 0 836

Jesszum pepi, ezen te kiakadtál? Hát, nehéz életed lehet... Én ugyan heteroszexuális vagyok, s így a populációnak jóval nagyobb részét tekinthetem potenciális partnernek, de ha ilyen sértődékeny lennék, mint te, a büdös életben soha nem mentem volna férjhez.

Csót:

b

Előzmény: JPBemondó (835)
JPBemondó Creative Commons License 2007.08.29 0 0 835

A 827-ben idéztem.

Előzmény: borzimorzi (834)
borzimorzi Creative Commons License 2007.08.29 0 0 834

Maaahaság. Szvsz te vagy túlérzékeny.

Egyébként pontosan beidéznéd a kifogásolt mondatot? Mert amit én írtam, abban a legnagyobb rosszindulattal sem találhattál effélét. Legfeljebb némi paranoiával.

Csót:

b

Előzmény: JPBemondó (833)
JPBemondó Creative Commons License 2007.08.29 0 0 833

"te magad nyilatkoztattad ki az Égeres topicban, hogy a meleg szubkultúra részének érzed magad."

Többször, több helyen megírtam.

Nem erről volt szó. A melegekre általában tett célzásod volt ízléstelenül sztereotíp.

Előzmény: borzimorzi (831)
Via Galvani Creative Commons License 2007.08.29 0 0 832
Elváltam.
Előzmény: JPBemondó (826)
borzimorzi Creative Commons License 2007.08.29 0 0 831

Nem árultam el semmiféle titkos adatot, te magad nyilatkoztattad ki az Égeres topicban, hogy a meleg szubkultúra részének érzed magad. Ha meg a poénkodást nem bírod, az végképpen egyéni szoc.problema. A jó ízlés keretein belül maradtam.

Csót:

b

Előzmény: JPBemondó (827)
JPBemondó Creative Commons License 2007.08.28 0 0 830

Nosza. Menjetek el egy koedukált napon, és mesélgessetek viccet egymásnak a gőzben.

Előzmény: Málnaszőr (829)
Málnaszőr Creative Commons License 2007.08.28 0 0 829
Szerintem jó volt borzimorzi pohénja. Talált -süllyedt.
Előzmény: JPBemondó (827)
Málnaszőr Creative Commons License 2007.08.28 0 0 828

:o)))

Detto !

Előzmény: Via Galvani (824)
JPBemondó Creative Commons License 2007.08.28 0 0 827

"az efféle reményteljesen meleg szempillatások a bevett viselkedési séma részét képezik"

Ezt poénnak szántad?

Gyengére sikerült.

Előzmény: borzimorzi (817)
JPBemondó Creative Commons License 2007.08.28 0 0 826

Gondolom, a női nemi szervet szereted. Feltételezem, hogy van a feleségednek. Talán még lavórotok is van otthon.

Minek fürdőbe járni?

Előzmény: Via Galvani (824)
JPBemondó Creative Commons License 2007.08.28 0 0 825

"Épp ezt teszem itt a Fórum széles közönsége előtt. "

Fórumot tévesztettél, attól tartok.

Előzmény: Málnaszőr (823)
Via Galvani Creative Commons License 2007.08.28 0 0 824
A szőrös segget és herezacskót valahogy azért nem szeretem a fürdőben, mert elég, ha nekem van olyan. Untig elég.
Málnaszőr Creative Commons License 2007.08.28 0 0 823

Épp ezt teszem itt a Fórum széles közönsége előtt.

Téged megbizlak, hogy ezt meggyőződésből, a melegek pozitív diszkriminációját elitélendő a te szközeiddel is követeld ezt minden rendelkezésedre álló eszközzel.

Megállapodtunk ? 

Előzmény: JPBemondó (822)
JPBemondó Creative Commons License 2007.08.28 0 0 822

"követelem"

Máris szervezhetsz valami demonstrációt.

Előzmény: Málnaszőr (818)
perselus Creative Commons License 2007.08.28 0 0 821
Márminthogy köztulajdon. bocs
Előzmény: perselus (820)
perselus Creative Commons License 2007.08.28 0 0 820

Az utolsó magántulajdonok egyike a levegő, de már erre is jelentkeznek a befektetők.

Via Galvani Creative Commons License 2007.08.27 0 0 819
Én ezt már tavaly is javasoltam. Öröm és humor fakadhatna a kopott ágyékkötőkből.
Málnaszőr Creative Commons License 2007.08.27 0 0 818

Egy magántulajdonú gőzfürdőben aolyan szabályokat vezetnek, amilyet akarnak. Egy köztulajdonú fürdőben pedig olyan szabályt nem szabad alkalmazni, hogy kizárólag férfiak használhatják.

ehhez  a szabályhoz csak azon hímringyók ragaszkodnak foggal-körömmel, akiknek perverz élvezetet okoz a meztelen seggű férfiak és kikandikáló herezacskók látványa. Brrrr.

Úgyhogy a köztulajdont üzemeltető intézménytől követelem, hogy koedukált fürdőhasználatot kössön ki akár fürdőruhánan, anélkül, vagy épp kiskötényben.    

borzimorzi Creative Commons License 2007.08.27 0 0 817

JPBemondó olvtárs tudtommal épenséggel azon szubkultúra tagja, amelyben az efféle reményteljesen meleg szempillatások a bevett viselkedési séma részét képezik.

De ettől függetlenül is ritka undormányos egy puszta segg a medence partján elhelyezve, lévén a populáció nagy  részének herótja a gondolattól, hogy beretválja az ánusza környékét. A férfinép meg anatómiailag szőrösebb mindenütt és a zömük nem használ bidét. A következtetést hadd ne írjam ide.

Csót:

b

Előzmény: Málnaszőr (816)
Málnaszőr Creative Commons License 2007.08.26 0 0 816

Ugyan Belmondo, mi a jó abban, hogy lófrálsz meztelen seggel, kisköténykében, amiből úgyis kilóg, ha lehajolsz és megkockáztatod, hogy reményteljes meleg pillantások kisérik igyekezeted a szappankeresésben?

Egy okot mondjál arra, hogy mi az az élmény, amit a kisköténykében való libegéstől kapsz ! Mármint feltéve, hogy nem a kivillanó golóbisokban reménykedsz epedve.

En egy ilyen okot sem tudnék magam részéről emliteni.

Ha ellenberger a koedukált fürdés keretei között mindenki ugyanezt viselné, akkor szivesen csatlakozom a fürdőközönséghez, de addig egyetlen és utolsó tiszteletem tapasztalati után nem vágyom vissza.

Bár a gőzfürdő szerintem sem a túlfűtött erotika nemes célját szolgálja, de mégiscsak jobban érzeném magam, ha egy hölgy vetne reményteli pillantásokat. Ha már egyáltalán muss sein az az ultramini szoknya.

Sz'al mi a jó érzés abban, hogy a férfiak puszta seggel ülnek a meden partján ?      

Előzmény: JPBemondó (805)
perselus Creative Commons License 2007.08.26 0 0 815
Pedig még nincs egyenlőség: kedden nem mehetek be!
Előzmény: triklopsz (811)
macmester Creative Commons License 2007.05.30 0 0 814
hasonló tapasztalatom nekem is volt... pl. Balatonon X szálló szaunájában, igaz ott a rutinosak tényleg betartották a szabályt és csak kis törölköző volt bent a szabályszegők kedvéért...
Előzmény: perselus (810)
JPBemondó Creative Commons License 2007.05.30 0 0 813

Nekem is van egy hasonló nagynéni, ő ugyan csak 87.

Isten éltesse őket!

Előzmény: Törölt nick (812)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.30 0 0 812
Mit mondjak, közeli rokonom van, aki még a kertben dolgozgatva is tűsarkú cipőt visel. Mást fel sem vett az utóbbi több mint félévszázadban. Ugyanis a kilencedik évtizede második felében jár!
Előzmény: JPBemondó (800)
triklopsz Creative Commons License 2007.05.30 0 0 811
lecsendesedett a topik ...
perselus Creative Commons License 2007.02.10 0 0 810
Na hát erről van egy történetem. XY Welness szálló szaunarészlegében (belföldi ajánlat) unalmamban bemenetel előtt elolvastam a táblicskut. Aszonnya ... hagyományosan fürdőruha nélkül... tehát kérjük vendégeinket, hogy itt is... . Nahát én nagyvidáman letoltam a gatyót és benyitottam. Mit mondjak volt meglepetés. Az érdekesség, hogy egy hónappal előtte Ausztriában a panzió welness szintjén tehát nemcsak a kabinokban mindenki pucéron rohangált. 
Előzmény: majom13 (802)
Irgalmas Creative Commons License 2007.01.19 0 0 809
Mi van?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!