Kedves Topiklakók!
Szerintetek normális, hogy valamennyi polgár négyszázmillió adóforintjából olyasmire költünk, amit jobbadán a polgároknak csak a fele vehet igénybe, ők is csak akkor, ha tőlük eltérő nemű családtagjaikat hanyagolják arra az időre? Szerintetek OK az, hogy egy közpénzből fenntartott fürdő családok számára csak az összes nyitvatartási idő egyhetedében látogatható? Miközben egyébként az index nem reprezentatív felmérése szerint is az emberek túlnyomó többsége családostul, koedukáltan szeret fürdeni? Szerintetek mennyi veszteséget kell még felhalmoznia a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Rt.-nek, hogy kirúgják végre ezt az impotens vezetőséget? Ha ők vezetnék a Coca Colát, akkor az még ma is csak egy garázscég lenne, a termékeit pedig patikában, vényre adnák, mint enyhe antidepresszánst. Szerintetek?
http://velvet.hu/onleany/rud1221/
http://index.hu/kultur/eletmod/rudas1205/
http://www.petitiononline.com/rudas/
Csót:
b
Kb. mint egy szőke nő a szőkenős vicceken, vagy egy anyós az anyóspoénokon.
Valahogy nem tartom mulatságosnak, ha valaki az egyébként is erősen élő, igen buta sztereotípiákat népszerűsíti. Ebben a konkrét esetben azt a képzetet, hogy egy homoszexuális azonnal elkezd nyáladzani meg epedő borjúszemeket mereszteni, ha egy hím megjelenik a láthatáron - kortól és állagtól függetlenül...
Sz'al szerinted előjogok illetnék meg a hsz-okat azzal, hogy közpénzen támogassák az ilyen hajlammal rendelkező "féfiakat". Ezért kellenek a homo napok.
Ez azért már mindennek a teteje. Épitsetek magatoknak a pénzetekből és akkor kizárhattok mindenki ást. Mongyuk engem nem kellene, a közelébe se mennék :-(
Egy régi műemlék, török fürdőt néhány sajátos hajlamú embernem üzemeltetni minden határon túlmegy.
Hetero férfiaknak és nőknek garantáltan nincs olyan vágyuk, hogy csak azonos neműek között kis kötényben élvezzék a gyógyvizet.
Jesszum pepi, ezen te kiakadtál? Hát, nehéz életed lehet... Én ugyan heteroszexuális vagyok, s így a populációnak jóval nagyobb részét tekinthetem potenciális partnernek, de ha ilyen sértődékeny lennék, mint te, a büdös életben soha nem mentem volna férjhez.
Egyébként pontosan beidéznéd a kifogásolt mondatot? Mert amit én írtam, abban a legnagyobb rosszindulattal sem találhattál effélét. Legfeljebb némi paranoiával.
Nem árultam el semmiféle titkos adatot, te magad nyilatkoztattad ki az Égeres topicban, hogy a meleg szubkultúra részének érzed magad. Ha meg a poénkodást nem bírod, az végképpen egyéni szoc.problema. A jó ízlés keretein belül maradtam.
Épp ezt teszem itt a Fórum széles közönsége előtt.
Téged megbizlak, hogy ezt meggyőződésből, a melegek pozitív diszkriminációját elitélendő a te szközeiddel is követeld ezt minden rendelkezésedre álló eszközzel.
Egy magántulajdonú gőzfürdőben aolyan szabályokat vezetnek, amilyet akarnak. Egy köztulajdonú fürdőben pedig olyan szabályt nem szabad alkalmazni, hogy kizárólag férfiak használhatják.
ehhez a szabályhoz csak azon hímringyók ragaszkodnak foggal-körömmel, akiknek perverz élvezetet okoz a meztelen seggű férfiak és kikandikáló herezacskók látványa. Brrrr.
Úgyhogy a köztulajdont üzemeltető intézménytől követelem, hogy koedukált fürdőhasználatot kössön ki akár fürdőruhánan, anélkül, vagy épp kiskötényben.
JPBemondó olvtárs tudtommal épenséggel azon szubkultúra tagja, amelyben az efféle reményteljesen meleg szempillatások a bevett viselkedési séma részét képezik.
De ettől függetlenül is ritka undormányos egy puszta segg a medence partján elhelyezve, lévén a populáció nagy részének herótja a gondolattól, hogy beretválja az ánusza környékét. A férfinép meg anatómiailag szőrösebb mindenütt és a zömük nem használ bidét. A következtetést hadd ne írjam ide.
Ugyan Belmondo, mi a jó abban, hogy lófrálsz meztelen seggel, kisköténykében, amiből úgyis kilóg, ha lehajolsz és megkockáztatod, hogy reményteljes meleg pillantások kisérik igyekezeted a szappankeresésben?
Egy okot mondjál arra, hogy mi az az élmény, amit a kisköténykében való libegéstől kapsz ! Mármint feltéve, hogy nem a kivillanó golóbisokban reménykedsz epedve.
En egy ilyen okot sem tudnék magam részéről emliteni.
Ha ellenberger a koedukált fürdés keretei között mindenki ugyanezt viselné, akkor szivesen csatlakozom a fürdőközönséghez, de addig egyetlen és utolsó tiszteletem tapasztalati után nem vágyom vissza.
Bár a gőzfürdő szerintem sem a túlfűtött erotika nemes célját szolgálja, de mégiscsak jobban érzeném magam, ha egy hölgy vetne reményteli pillantásokat. Ha már egyáltalán muss sein az az ultramini szoknya.
Sz'al mi a jó érzés abban, hogy a férfiak puszta seggel ülnek a meden partján ?
hasonló tapasztalatom nekem is volt... pl. Balatonon X szálló szaunájában, igaz ott a rutinosak tényleg betartották a szabályt és csak kis törölköző volt bent a szabályszegők kedvéért...
Mit mondjak, közeli rokonom van, aki még a kertben dolgozgatva is tűsarkú cipőt visel. Mást fel sem vett az utóbbi több mint félévszázadban. Ugyanis a kilencedik évtizede második felében jár!
Na hát erről van egy történetem. XY Welness szálló szaunarészlegében (belföldi ajánlat) unalmamban bemenetel előtt elolvastam a táblicskut. Aszonnya ... hagyományosan fürdőruha nélkül... tehát kérjük vendégeinket, hogy itt is... . Nahát én nagyvidáman letoltam a gatyót és benyitottam. Mit mondjak volt meglepetés. Az érdekesség, hogy egy hónappal előtte Ausztriában a panzió welness szintjén tehát nemcsak a kabinokban mindenki pucéron rohangált.