Az elköltözés nem teljesen igaz, de úgy gondolom, hogy érdemes lenne meglátogatnod a http://www.frontenginedporscheclub.hu/ oldalt. Biztos vagyok benne, hogy itt is kaphatsz sok segítséget, minden tekintetben.
Uraim!ÉrdekLődni szeretnék hogy ért-e valaki a 928s injektor beállításához.83-as a jószág és 1400 az alapjárata amit egy kicsit soknak tartok de sajnos nem áll módómban megkérdezni az előző gazdáját hogy miért ilyen magas.A segítséget előre is köszönöm.brek1
van 4 db eladó a neten, vagy a vatera.hu-n, azt hiszem ott 88 ezerért árulják a 4 db-ot.... 1 darabról sajnos nem hallottam... de azért ne add fel.. lehet valahol elfekvőben...
Meg vagytok kergülve, ezzel a milliókkal... Annyi pénzért nem bérelni lehet 28-ast 1 napra, hanem naponta lehet venni egy 28-ast... :)) A Ferrrarit kipróbáljuk egy cimborámmal nyáron, lehet egy órára is elkötni, az 60 ezer... Kint van a budaörsi úton az autókölcsönzö, lehet kislisszolni gyorsan a bánatos peströl, nem a dugóban kell araszolni az 500le-s géppel...
Kicsit olcsóbban lehet Ferrari F 430-ast bérelni... :)) Most hirtelen nem jut eszembe, hogy mennyi egy napra, de kb 3-400 ezer lehet... Le kell tenni pár millka kaukciót mondjuk, amennyi az autó cascojának az önrésze...
Ezt én is tudom, L001. És értem is. Nekem olyasmi járt a fejemben, hogy esetleg valaki kifejezetten kölcsönzésre tart ilyen verdákat - elnézést, ha szenségtörő a gondolat. :o)