amit én így elsőre ajánlani tudok Neked: http://search.utorrent.com/search.php?q=everyone%20says%20i%20love%20you&e=http%3a%2f%2fisohunt.com%2ftorrents.php%3fext%3d%26op%3dand%26ihq%3d&u=1
hozzá a feliratot, ami remélhetőleg passzol is, innen tudod letölteni: http://feliratok.cq.hk/
Megvásárolni sajnos nem tudom, hogy hol lehet, ennek nem néztem utána. Azért remélem, segíségedre voltam.
Valaki tudja, hogyan, ill. hol lehet megszerezni a Varázsige: I love You-t? Már csak ez az egy film hiányzik a gyűjteményemből és nincs kölcsönzőben, neten sem lehet rendelni.
Sziasztok! Nem tudom, hogy ti láttátok-e már ezt az interjút, végűlis nemrég tették csak fel a youtube-re de persze már nem mai. A lényeg hogy én még nem láttam hogy bárki belinkelte volna ide, szóval kukkantsatok bele: http://www.youtube.com/watch?v=44EG0UwgFDM&feature=related ezúttal David Letterman-nél
Talán most ... túl nagy volt a mérete, és egyáltalán, mindig vmi hibaüzit kapok. De nem foszthatlak meg Benneteket az ígért képtől, csakazértis feltöltöm.
Képzeljük bele magunkat a helyébe, hányan próbálják megszólítani, autógrammot kérni, fotózni ... Ha Ed így is tett, ahogy fogalmazták, nem csodálom! Arra tippelek, az a DVD a Leon, a profi c. Jean Reno film lehetett - mert azt mindig magánál hordja az elbeszélő. Milyen hülye! Mintha odamennél a Tankcsapdához, hogy a Hooligans cd-dre kérsz aláírást... :D
Tessék, találtam egy bizonyítékot, h ad autógrammot - remélem sikerül csatolni!
Én nehezen tudom ezt elhinni....persze ki tudja az igazságot, lehet hogy aki írta, meg aki egyetértett vele csak nem szeretik Ed-et, és direkte rossz fényben tüntetik fel! Ha meg igaz, akkor úgy látszik agresszív típus, mint Christian Bale :) Ettől még nem változott meg a véleményem róla, főleg színészként! Bizonyítani ezt elég nehezen lehet, hogy megtörtént!
Egyébként az a "Professional" nevű film amit alá akart iratni, mi is? Mert ilyen Norton filmről még nem hallottam, talán két különböző Nortonról beszél! :)
OK, talán már látta valaki az IMDb-n, a fórumban ezt, 3 napja írta a srác:
"I was walking down the street early in the morning one day after getting a beverage before work and I saw Mr. Norton talking with what I assumed to be an agent or business partner since he had a very professional appearance. I figured I'd take the chance to approach him and tell him how much I loved him, and ask for an autograph of the dvd version of "The Professional" that I always carry on me. Hayden Panettiere was also good in that movie. But I must've caught him at a bad time!!! He grabbed my soda from me and threw it at my vespa and called me a "P!ss@nt". He then proceeded to ridicule my facial hair, of which I am very proud. He said my chin looked like the "scrotem of a mongoloid." His agent threw the rest of his breakfast burrito at my head but he missed because he was kind of old. So I dropped my dvd and ran to my vespa, without my autograph. I wanted that to go differently. As I wiped the tears and soda off of the handlebars on my sweet ride, he called me a "sh!tsta!n", and I should "jump in a extra-large pile of elephant $h!t." Then he threw a rock at me. I drove away, then called into work sick. I wasn't sick, actually, just sad from the disappointment. ... I violated his privacy and I paid the price."
Aztán vki más hozzáfűzése: "i believe you.. i met him too. a said "im a fan of your movies dude" and he punched me on my nose. then i kicked him on the nuts and ran away."
Védjétek meg gyorsan Ed-et, nem szeretnék belőle kiábrándulni!
Láttam már pár filmet, ami nagyon tetszett Tőle, de rajongani csak most kezdtem: A mágus-t követően. Ennek örömére ma megnéztem Az utolsó éjjelt és A szajrét, no meg végigolvastam eme fórumot, a kezdetektől. Nagy örömöt okoztatok, főleg a sok-sok Ed-képpel (holnap az irodai gépemen teszem is Őt háttérnek)!!
No a héten megvettem A Mágus-t (The Illusionist)!!!! Megnéztem szinkronosan, de furcsa volt nagyon, mivel eddig csak eredetiben v. feliratosan néztem! Stohl András ismét remek Norton hangjaként, és László Zsolt is egész jó a koronaherceg szerepében! Ennek ellenére javallott eredeti nyelven nézni! :)
A FÖLD ÓRÁJA a világ legnagyobb klímavédelmi akciója. Március 28-án este közel egy milliárd ember kapcsolja le a villanyt világszerte, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozás veszélyeire.
A kezdeményezés Ausztráliából, Sydneyből indult 2007-ben. Akkor 2,2 millióan, egy év múlva világszerte már 50 millióan kapcsolták le a villanyt egy órára. EDWARD NORTON a hivatalos képviselője a Föld Órájának, szóval gondolom tudjátok mi a dolgotok este 8:30-9:30ig! :)